De la: iulika_flore, la data 2009-05-26 11:08:22DOAMNEEE CRED CA UNII OAMENI SUNT NEBUNI!!!
DAR NU SUNTETI SINGURUL CAZ FETELOR!
CAM ACELASI LUCRU L-A PATIT SI SORA MEA CU SOCRUL EI
NOROC CA CASA IN CARE STAU ACUM E DATA DE MAMA!!!
ORICUM INTODEUNA AM FOST DE PARERE K PARINTII DE FETE SUNT DIFERITI DE PARINTII DE BAIETI!!!
VB FOARTE SERIOS!
sunt total de-acord ...
mama atat il cocoloseste pe iuby incat devin geloasa cate-odata ... glumeam ...
dc imi cere sa-i fac ceva (clatite sau aripioare sau ce are pofta) si nu am chef , i se plange mamei k il tin flamand , k din cauza mea este atat de firav , in conditiile in care el are 105 kg si 1.92 m ...
... pt k stie k mama ii face toate poftele ... spre deosebire de soacra , care ori de cate ori mergem in vizita taseaza canapeaua ... iar pe jos nisip de poti tencui o casa ...
sa nu mai spun k nu stie sa faca mancare , desi vreo 5 ani a fost ajutor de bucatar la un restaurant select din oras ...
hai k deja am inceput sa barfesc ...
la ce voiam sa ajung : dc nu poti sa ajuti , mai bine nu incurca ... parerea mea ...

pentru ca nu imi place cum gateste soacra. de exemplu am trecut intr-o zi in cursul saptamanii. veneam de la serviciu si eram lihnita de foame. ea se lauda ca a facut niste gogosi foarte bune. eu..care sunt inebunita dupa gogosi.. ma gandeam ca am nimerit exact la fix sa mananc niste gogosi. insa cand mi-a pus in fata "gogosile" soc
t si soacre care sunt super de treaba si o considera pe nora ca si fiica ei, cunosc si astfel de cazuri. Insa cu regret o spun ca, cazurile in care soacra e poama acra sunt mai multe decat celelalte in care soacra e o dulceata
de-ti venea sa intri in pamant de rusine ...
Promotia zilei pe Kuponiada.ro