Info
x
info

OK

Info
x
info

» Toate forumurile » Mirese » Vestimentatie »

Criterii pentru alegerea rochiei de mireasa

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont

Discutii pe Forum

amalia79_healthy
    69 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 17:41 Raporteaza abuz de limbaj

Da, m-am gandit, daca gasiti mai multe rochii ce va plac foarte mult (in cazul meu sunt doua) trebuie sa aveti in vedere: posibilitatea de accesorizare... ce accesorii se potrivesc rochiilor si evident care va vin mai bine, aici apar sigur diferente, plus cele de pret daca se pune problema. Apoi... va puteti gandi la dansul mirilor, una va poate da mai mult loc de miscare decat cealalta rochie. Apoi... daca se potriveste cu stilul nuntii, tema nntii... Si nu mai stiu ce sa mai zic, voi ce pareri aveti?
    kudika007717
    139 mesaje
    Postat pe: 27 Mai 2009, ora 07:57 Raporteaza abuz de limbaj

eu zic sa alegi rochita in care te simti tu cel mai bine si in care te vezi tu facand acest pas.
    laura02maria
    329 mesaje
    Oras: Cluj
    Postat pe: 27 Mai 2009, ora 09:23 Raporteaza abuz de limbaj

si eu zic obligatoriu sa te simti bine si sa-ti vina bine

sa fie USOARA, si asa cum zici si tu sa-ti dea libertate de miscare, daca se poate sa nu mai retusati nimic la ea

- eu mi-am dorit rochita sa fie cu sclipici si floricele aplicate si asa a fost.

SUCCES sigur vei gasi rochita potrivita
    yougena
    4 mesaje
    Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 21:13 Raporteaza abuz de limbaj

fetelor vreti o rochie frumoasa si intrati pe ybai si gasiti rochii super tari la preturi super
    yougena
    4 mesaje
    Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 21:14 Raporteaza abuz de limbaj

rochia mea ge acolo este cumparata si pantofii
    aura_blonda21
    11 mesaje
    Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 02:19 Raporteaza abuz de limbaj

Eu am nunta in luna septembrie anul acesta....va sfatuiesc inainte de a cumpara rochita mult visata sa va cumparati pantofi...este mult mai bine asa...cand mergeti sa luati rochita incaltati-va cu pantofi sa vedeti cum va sta sa vedeti lungimea si cum vine rochita....succes.....si care sunte-ti din cat spuneti-mi si mie unde gasesc rochite frumoase merg luna viitoare sa o iau...(eu asa am sa fac in legatura u pantofiiiiii)succes viitoare MIRESE..... Aura Constata
    adeana
    35 mesaje
    Postat pe: 7 August 2009, ora 09:58 Raporteaza abuz de limbaj

Eu am vrut sa fie usoara, sa ma pot misca si sa nu ma incomodeze.
    Nu am vrut sa fie cu corset, ca am avut mereu impresia ca trebuie sa trag de ea in sus.. Dupa ce am probat cateva si am vazut cat de strans este, m-am mai razgandit.. nu e asa de rau nici cu corset.. Dar am o problema cu felul in care se vede pielea sau grasimea la deasupra sanilor, la subrat.. :)
    Mie nu-mi plac rochiile cu aplicatii, pietricele, paiete sau margelute.. si de asta mi-o fac la comanda, pentru ca tot ce am gasit pe piata, la un pret cat de cat rezonabil, avea de toate.. :) am cautat rochie in Arad, Timisoara si Bucuresti.. si toate sunt la fel.. si n-am vrut sa dau 1000€ pe ea..
    Va fi simpla, vaporoasa, o sa-mi puna in evidenta talia si sanii.. si cred ca facutul la comanda e cea mai potrivita solutie pentru mine.
    Nunta e in 19 sept..
    Ne stim demult, dar ne mai descoperim si azi.
    bastiuta
    324 mesaje
    Postat pe: 7 August 2009, ora 14:35 Raporteaza abuz de limbaj

De la: adeana, la data 2009-08-07 09:58:37Eu am vrut sa fie usoara, sa ma pot misca si sa nu ma incomodeze.
    Nu am vrut sa fie cu corset, ca am avut mereu impresia ca trebuie sa trag de ea in sus.. Dupa ce am probat cateva si am vazut cat de strans este, m-am mai razgandit.. nu e asa de rau nici cu corset.. Dar am o problema cu felul in care se vede pielea sau grasimea la deasupra sanilor, la subrat.. :)
    Mie nu-mi plac rochiile cu aplicatii, pietricele, paiete sau margelute.. si de asta mi-o fac la comanda, pentru ca tot ce am gasit pe piata, la un pret cat de cat rezonabil, avea de toate.. :) am cautat rochie in Arad, Timisoara si Bucuresti.. si toate sunt la fel.. si n-am vrut sa dau 1000€ pe ea..
    Va fi simpla, vaporoasa, o sa-mi puna in evidenta talia si sanii.. si cred ca facutul la comanda e cea mai potrivita solutie pentru mine.
    Nunta e in 19 sept..

Asteptam pozici ! :)
    ade23ade
    7 mesaje
    Postat pe: 9 August 2009, ora 18:05 Raporteaza abuz de limbaj

mai multe detalii despre acest site
    myssnatacha
    80 mesaje
    Oras: Cluj
    Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 11:28 Raporteaza abuz de limbaj

vand rochie de mireasatip printesa ,voal,pantofi,costum mire alb sacou pantaloni vesta cravata sau papion pret de criza pt mai multe info si poze myssnatacha@yahoo.com
    Natacha
    roxanap
    27 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 14:58 Raporteaza abuz de limbaj

Conteaza mult sa te simti bine; eu am avut rochita scurta - gogosar - foarte scurta in fata si lunga la spate. Desi am facut nunta in Mai si nu a fost foarte cald vreau sa va spun ca mi-a fost si asa cald. Nu stiu ce as fi facut cu o rochie cu multe straturi. Am avut dres cu banda de dantela si tocuri foarte inalte - sunt obisnuita cu tocuri deci nu a fost o problema.
    Cel mai mult conteaza sa te simti bine; atat cu rochia, pantofii, voalul.
    Mult succes!
    Roxana
    tarot_healthy
    760 mesaje
    Oras: ALTA LOCALITATE
    Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 14:54 Raporteaza abuz de limbaj

Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
    tarot_healthy
    760 mesaje
    Oras: ALTA LOCALITATE
    Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 14:58 Raporteaza abuz de limbaj

Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
    Publicitate
    Postat foarte recent

Ai incercat anunturi.lumeaemica.ro ? Vinzi si castigi. Click aici.

Mergi la:

Inchide Setari

off