ce fel de coronita se poarta?

Subiect nou
Alege alt forum  
cammm Avatarul lui cammm

16 mesaje

eu sunt bruneta la par si mi am ales o coronita simpla si fff subtire.si as vrea sa stiu daca se poarta?
Raporteaza abuz de limbaj
Puffy_grace Avatarul lui Puffy_grace

88 mesaje
Oras: iasi

se poarta tot ce iti place tie si ce se aranjeaza...si eu sunt bruneta si am o coronitza tot la fel de micutza cu un pieptanas.....daca tie iti place e ok
alice_cornelia Avatarul lui alice_cornelia

34 mesaje
Oras: bucuresti

Se poarta ceea ce vrei tu si ceea ce iti vine tie bine.Daca iti place , atunci poarto.Pana la urma, tu esti cea mai importanta in aceasta zi.Bafta
kalis27 Avatarul lui kalis27

176 mesaje

De la: cammm, la data 2009-05-04 07:24:41eu sunt bruneta la par si mi am ales o coronita simpla si fff subtire.si as vrea sa stiu daca se poarta?

BUNA EU MI-AM LUAT STIL BENTITA SI ESTE SUBTIRE IAR PE O PARTE MAI GROASA,ESTE ULTIMU TREND FASHION,SI E PLINA CU SWAROVSKI.DECI SE POARTA CELE SUBTIRI, AM VAZUT LA VEDETE.EU AM COMANDAT-O DIN AMERICA,SI SCRIA ULTIMELE TRENDURI DE TIARE DIN HOLLYWOOD.SUNT MULT MAI ELEGANTE SI RAFINATE.
Cypcip Avatarul lui Cypcip

236 mesaje

"ESTE ULTIMU TREND FASHION,SI E PLINA CU SWAROVSKI.DECI SE POARTA CELE SUBTIRI, AM VAZUT LA VEDETE.EU AM COMANDAT-O DIN AMERICA,SI SCRIA ULTIMELE TRENDURI DE TIARE DIN HOLLYWOOD.SUNT MULT MAI ELEGANTE SI RAFINATE"

Asa si.....iti imaginezi ca daca au Swarovski....si e din America e musai sa fie ultimul trend....??? Tiarele cu pietricele au aparut de cati ani incoace ....Multe dintre noi poarta ce le vine BINE....nu ce e in Ultimul trend...nu intotdeauna ce e la moda e si frumos !
Fetelor purtati ceea ce va place voua ceea ce va vine bine....
iulik_flore Avatarul lui iulik_flore

1617 mesaje

De la: grace000447, la data 2009-05-19 07:32:38Se poarta ceea ce vrei tu si ceea ce iti vine tie bine.Daca iti place , atunci poarto.Pana la urma, tu esti cea mai importanta in aceasta zi.Bafta

mie una imi plac cele mai late, insa nu dintr-acelea OSTENTATIVE!

un mic mai late in partea din fata ca sa iasa in evidenta mai bine

176 mesaje

De la: Cypcip, la data 2009-05-19 10:12:55"ESTE ULTIMU TREND FASHION,SI E PLINA CU SWAROVSKI.DECI SE POARTA CELE SUBTIRI, AM VAZUT LA VEDETE.EU AM COMANDAT-O DIN AMERICA,SI SCRIA ULTIMELE TRENDURI DE TIARE DIN HOLLYWOOD.SUNT MULT MAI ELEGANTE SI RAFINATE"

Asa si.....iti imaginezi ca daca au Swarovski....si e din America e musai sa fie ultimul trend....??? Tiarele cu pietricele au aparut de cati ani incoace ....Multe dintre noi poarta ce le vine BINE....nu ce e in Ultimul trend...nu intotdeauna ce e la moda e si frumos !

HEY,MAI CITESTE MESAJUL MEU ODATA SI DUPA FA CYPCIP,DA ESTE ULTIMU TREND.EU NU AM ZIS CA CELELALTE MODELE NU SE POARTA,NU CRED CA AM SCRIS ASA CEVA.PIETRICELE SUNT PIETRICELE IAR SWAROVSKI SUNT SWAROVSKI.IAR COMPANIA SWAROVSKI AU SCOS ANU ASTA SI AU DOAR 3MODELE PANA IN PREZENT,EU VB DE ALTCEVA IAR TU DE ALTCEVA,DUPA CATE VAD NU ESTI LA CURENT CU MODA DELOC,HAIDE YA.

236 mesaje

ok kalis27.....intai invata sa scrii corect si apoi posteaza pe forum!
laura02maria Avatarul lui laura02maria

329 mesaje
Oras: cluj

De la: cammm, la data 2009-05-04 07:24:41eu sunt bruneta la par si mi am ales o coronita simpla si fff subtire.si as vrea sa stiu daca se poarta?

se poarta daca iti sta bine, tot asa ma avut si eu mai subtire - dar am fost foarte incantata ca mi-a venit bine

- eu as fi vrut mai mare, mi-ar fi placut sa se vada, sa fie mai pompoasa dar nu mi-au venit bine modelele mari

- credca as putea sa zic ca a fost singurul produs care mi-a schimbat fizionaomia fetei

176 mesaje

De la: Cypcip, la data 2009-05-20 15:04:16ok kalis27.....intai invata sa scrii corect si apoi posteaza pe forum!
DRAGA CRED CA AI CEVA CU MINE,UNDE AM GRESIT?!ULTIMU CUVANT E IN GREACA.,DACA DE EL TE-AI LEGAT.
cammm Avatarul lui cammm

16 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2009, ora 11:55 Citeaza Raspunde

De la: cammm, la data 2009-05-04 07:24:41

eu sunt bruneta la par si mi am ales o coronita simpla si fff subtire.si as vrea sa stiu daca se poarta?

se poarta daca iti sta bine, tot asa ma avut si eu mai subtire - dar am fost foarte incantata ca mi-a venit bine

- eu as fi vrut mai mare, mi-ar fi placut sa se vada, sa fie mai pompoasa dar nu mi-au venit bine modelele mari

- credca as putea sa zic ca a fost singurul produs care mi-a schimbat fizionaomia fetei

la mine se observa destul de bine coronita pt ca sunt brunet vopsit la par si coronita cum luceste ea se vede ff bine.cand eram mica si visam si eu sa fiu mireasa imi placeau acele coronite inalte 'spuneam ca s printesa'dar cum ai zis si tu trb sa ti steie si bine.eu din prima am vrut asa si cand am cumparato si am probato am fost ff incantata....
laura02maria Avatarul lui laura02maria

329 mesaje
Oras: cluj

cammm

Casa de piatra si fericire
flaviapopcj Avatarul lui flaviapopcj

4 mesaje

Te gandesti la vacanta?
w w w.taberelemele . ro

necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

eu sunt tot bruneta dar nu sunt adepta coronitelor,deoarece mi se par...ca de pe vremea bunicii.si eu am nunta p 7 iunie 2009 dar nu o sa port coronita ci doar voal si o chestie gen brosa sau agraf cum vreti sa ii spuneti prinsa intr-o parte.casa de piatra tuturor miresicilor.
.

176 mesaje

De la: tina30, la data 2009-05-25 10:29:37eu sunt tot bruneta dar nu sunt adepta coronitelor,deoarece mi se par...ca de pe vremea bunicii.si eu am nunta p 7 iunie 2009 dar nu o sa port coronita ci doar voal si o chestie gen brosa sau agraf cum vreti sa ii spuneti prinsa intr-o parte.casa de piatra tuturor miresicilor.
.

BUNA SI EU TOT PE 7IUNIE 2009,AM NUNTA,EU UNA MI-AM LUAT BENTITA,MI SE PARE CEVA NOU SI MAI COOL,AM PROBAT LA CORONITE DE M-AM SATURAT,AM PARU SCURT SI NU PREA SE POATE FACE MARE CHESTIE DIN EL,ITI UREZ CASA DE PIATRA SI SA FIE ZIUA CU NOROC.

1617 mesaje

SUNT DRAGUTE BENTITELE

SI MAI ALES PTR PAR SCURT...MERG!
andra33_grace Avatarul lui andra33_grace

59 mesaje

http://insanezone.ro/alexandra33-2016.html dati un click si o sa muriti de ras.......merita vazut......(nu e reclama).....:*:*:D:D

236 mesaje

De la: andra33, la data 2009-07-15 23:30:43http://insanezone.ro/alexandra33-2016.html dati un click si o sa muriti de ras.......merita vazut......(nu e reclama).....:*:*:D:D

DE CE POSTEZI PORCARIA ASTA AICI????

1617 mesaje

De la: Cypcip, la data 2009-07-16 15:04:29
De la: andra33, la data 2009-07-15 23:30:43http://insanezone.ro/alexandra33-2016.html dati un click si o sa muriti de ras.......merita vazut......(nu e reclama).....:*:*:D:D

DE CE POSTEZI PORCARIA ASTA AICI????

cypcip, zi-mi si mie ce e???

mor de curiozitate

dar mi-e frica sa intru
M0rticia Avatarul lui M0rticia

1 mesaj

La fiecare click pe care-l dam pe linkul ala , primeste tipa niste bani/puncte sa castige nu stiu ce.
agny Avatarul lui agny

231 mesaje
Oras: craiova

bentintele brodate sau batute cu pietricele sau ambele:P sunt ultimul trend k sa-i zic asa si merg si pe par scurt dar si pe coc

Insa eu una o sa-mi fac o coronita finutza din floricele mici mici :P. Sper sa iese cum vreau eu...dc nu o sa fie grav pt ca nu prea vreau coronitza...
fantome Avatarul lui fantome

964 mesaje
Oras: brasov

Am vazut in magazine accesorii mari de par, funde de marimi medii, diverse materiale care imita florile naturale. Faptul ca nu au sclipiciuri si alte "straluciuri" le fac mult mai frumoase. Eu as inlocui diadema cu astfel de accesorii.
anaydamaria Avatarul lui anaydamaria

25 mesaje

De la: kalis27, la data 2009-05-19 18:42:45
De la: Cypcip, la data 2009-05-19 10:12:55"ESTE ULTIMU TREND FASHION,SI E PLINA CU SWAROVSKI.DECI SE POARTA CELE SUBTIRI, AM VAZUT LA VEDETE.EU AM COMANDAT-O DIN AMERICA,SI SCRIA ULTIMELE TRENDURI DE TIARE DIN HOLLYWOOD.SUNT MULT MAI ELEGANTE SI RAFINATE"

HEY,MAI CITESTE MESAJUL MEU ODATA SI DUPA FA CYPCIP,DA ESTE ULTIMU TREND.EU NU AM ZIS CA CELELALTE MODELE NU SE POARTA,NU CRED CA AM SCRIS ASA CEVA.PIETRICELE SUNT PIETRICELE IAR SWAROVSKI SUNT SWAROVSKI.IAR COMPANIA SWAROVSKI AU SCOS ANU ASTA SI AU DOAR 3MODELE PANA IN PREZENT,EU VB DE ALTCEVA IAR TU DE ALTCEVA,DUPA CATE VAD NU ESTI LA CURENT CU MODA DELOC,HAIDE YA.

Pt Kalis 27 : O pietricica swarovski costa doar 1 ron , asa ca nu e cine stie ce... Si cel mai bine ar fi sa porti ceea ce iti place si ceea ce te avantajeaza... nimeni nu va stii daca sunt pietricele sau cristale swarovski...doar nu incepi in acea zi sa spui am cristale swarovski....
tarot_healthy Avatarul lui tarot_healthy

757 mesaje

Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
Annda_grace Avatarul lui Annda_grace

1 mesaj

trebuie sa te simti tu minunata asaca poarta ceea ce vrei de cuviinta!!! eu o sa port o floare intr-o parte...
andatrif
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei