Alege-ti stilul propriu: La vie en rose Classy Nostalgic Light
Kudistilul tau este LA VIE EN ROSE
Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Mirese » Frumusete »

Unghii False

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont
Sau conecteaza-te prin contul tau de Facebook
facebook button

Discutii pe Forum

kori_grace
    3 mesaje
    Postat pe: 4 Mai 2009, ora 21:04 Raporteaza abuz de limbaj

Aplic unghii false,80-ron la domiciliul meu cat si a clintelor.
    modele permanente diverse...cateva din ele le pute-ti vedea pe pagina de profil,iar pt mai multe detalii ma pute-ti contacta:
    id.mess. baby_leech1987@yahoo.com
    Ai grijă de mâinile tale, pentru că ele reprezintă cartea ta de vizită. Un aspect neîngrijit al unghiilor dăunează imaginii pe care cei din jur și-o vor forma despre tine.
    Mâinile trebuie să arate întotdeauna impecabil. Faptul că gătești frecvent sau că ai multe vase de spălat nu reprezintă o scuză pentru a avea mâinile și mai ales unghiile neîngrijite.

cammy86
    17 mesaje
    Oras: Galati
    Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 13:22 Raporteaza abuz de limbaj

buna, da nu ai spus din ce oras esti?
    kudika035556
    1 mesaj
    Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 14:36 Raporteaza abuz de limbaj

buna, fetelor. sunt noua pe aici. poate ma ajuta si pe mine cineva.... am ajuns in piatra neamt , unde voi ramine pina in octombrie. problema e ca nu stiu unde sa merg sa imi intretin unghiile mele frumoase. am unghii din gel si ar cam trebui sa merg la intretinere ... au crescut f repede . mi-ati putea recomanda un salon?
    sau pe cineva care sa se ocupe de unghiile mele? eu am cautat pe net, dar nu am gasit aproape nimic. multumesc .
    andra33_grace
    59 mesaje
    Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 23:16 Raporteaza abuz de limbaj

http://insanezone.ro/alexandra33-2016.html dati un click si o sa muriti de ras.......merita vazut......(nu e reclama).....:*:*:D:D
    cammy86
    17 mesaje
    Oras: Galati
    Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 16:22 Raporteaza abuz de limbaj

sunteti chiar enervante cu concursurile astea prin care primiti puncte...da nu puteti macar sa spuneti despre ce e vorba????? esti a nush cata persoana care lasa comment de asta cu "intra super tare...merita vazut"...macar daca ai scrie despre ce e vorba....as intra mai mult de placere
    tarot_healthy
    757 mesaje
    Oras: ALTA LOCALITATE
    Postat pe: 31 August 2009, ora 10:34 Raporteaza abuz de limbaj

Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
    iulia201_grace
    4 mesaje
    Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 09:49 Raporteaza abuz de limbaj

Buna fetelor as dori sa imi spuneti intre cele care au facut o afacere din aplicarea unghiilor tehnice, daca este o afacere rentabila , care este castigul mediu lunar? pun aceste intrebari deoarece ma gandesc sa investesc si eu in domeniul asta.
    iulia201_grace
    4 mesaje
    Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 09:49 Raporteaza abuz de limbaj

Buna fetelor as dori sa imi spuneti intre cele care au facut o afacere din aplicarea unghiilor tehnice, daca este o afacere rentabila , care este castigul mediu lunar? pun aceste intrebari deoarece ma gandesc sa investesc si eu in domeniul asta.
    home_nails
    13 mesaje
    Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 11:29 Raporteaza abuz de limbaj

Pentru fetele din Ploiesti: Aplic unghii false cu gel, extensii unghii, protectie unghii naturale cu gel, modele 3D,nail art, design special pentru mirese. 0729026733, id mess: home_nails
    Iza88
    2 mesaje
    Postat pe: 2 Martie 2010, ora 05:00 Raporteaza abuz de limbaj

eu sunt din Bacau...daca vrea cineva extensii din unghii false cu gel sau acril pentru ziua nuntii sau nu numai va pot ajuta cu cea mai mare placere...
    nu numai ca fata respectiva face cele mai incredibile modele...sunt si rezistente...
    RxGB06
    13 mesaje
    Postat pe: 10 Martie 2010, ora 23:36 Raporteaza abuz de limbaj

Coco Nails, Hair, Make-Up, Bar Constanta - o experienta unica - Va ofera servicii complete de manichiura si pedichiura, hair styling exceptional si machiaje ultramoderne - carti de vizita ale personalitatii si frumusetii dumneavoastra, stil si eleganta. Rasfatati-va cu o manichiura spa, o pedichiura de relaxare, un refreshing facial, sau un hair styling exceptional. Veti adora timpul relaxant petrecut in salonul nostru de manichiura si frumusete! Fotoliile si minibarul, manichiura si pedichiura luxoase, sunt doar cateva exemple din oferta noastra de servicii de lux cu stil. Tehnicieni nostri de unghii sunt profesionisti si experimentati, precum si echipamentul nostru este de cea mai buna calitate, astfel va veti bucura de ingrijirea decadenta a unghiilor si de relaxarea serviciilor spa, numai la Coco Nails Constanta

Bulevardul MAMAIA, nr.232, Constanta, judetul Constanta
    0341/881831; 0724178995

Publicitate
    Postat foarte recent

Doar 175 lei in loc de 350 lei pentru un album Coffee Table Book - cuprinzand 10 colaje cu amintiri frumoase - oferit de Wedding-memories.ro Livrarea in Brasov este gratuita!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
    Doar 175 lei in loc de 350 lei pentru un album Coffee Table Book - cuprinzand 10 colaje cu amintiri frumoase - oferit de Wedding-memories.ro Livrarea in Brasov este gratuita!

Mergi la:

Inchide Setari

off