fluturi albi in loc de porumbei

Subiect nou
Alege alt forum  
andreeaaugustin_grace Avatarul lui andreeaaugustin_grace

28 mesaje

Olla fetelor....mama mea isi doreste foarte mult ca atunci cand ies din biserica in loc de porumbei sa dea drumu la fluturasi albi...imi place ideea ei dar am cautat pe internet si nu am gasit asa ca i-am spus ca e inposibil dar totusi as vrea sa gasesc o solutie...sa ii fac eu o surpriza mamei...Voi ce parere aveti fetelor, oare unde as puteasa gasesc????....pupici dulci
Raporteaza abuz de limbaj
laura02maria Avatarul lui laura02maria

329 mesaje
Oras: cluj

e super ideea

ai vb cu cei care org nunti - ei au tangenta cu astfel de lucruri
dar mama ta de unde stie? ca undeva a vazut sau a auzit , - te duci pe fir si sper sa gasesti.

Suvcces
andre_dany Avatarul lui andre_dany

53 mesaje
Oras: craiova

super idee dar asa e de unde facem rost si oare nu raman saraci victimele pretentiilor noastre cine stie ce conditii de transport sau daca dupa ce le dai drumul cum se comporta eu m as intrista sa stiu ca sunt chinuiti stiu poate bat campii dar sa te interesezi si de ei dragalasi pupici paaaa
sunt prea visatoare??????? am gasit barbatul visurilor mele si VREAU O NUNTA DE VIS
myssnatacha Avatarul lui myssnatacha

82 mesaje

foarte originala ideea cu fluturi....da eu raman totusi la porumbei...nasi imi ofera cadou o pereche de porumbei albi care se "saruta" odata cu mirii e frumos si asa zic eu
Natacha
piedra Avatarul lui piedra

4 mesaje
Oras: curtea de arges

..asa cum i am raspuns si andreei va raspund si voua : irina@butterflytrading.ro este persoana cea mai indicata sa va ajute si sa va raspunda la aceasta problema . Este foarte bine informata si a aparut in multe articole din mass-media si tv referitor la acest nou val, in materie de organizari de evenimente diverse. Sunt sigura ca veti fi foarte multumiti de raspunsurile pe care le veti primii
tarot_healthy Avatarul lui tarot_healthy

757 mesaje

Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
iulik_flore Avatarul lui iulik_flore

1617 mesaje
Oras: bucuresti

m-a batut si pe mine gandul o perioada

totusi raman la ideea mea, tot cu porumbei fluturii zboara mult mai repede si nici nu ai timp sa imotalizezi bine mometul, nici macar in mintea oamenilor.

in plus, porumbeii poarta cu ei un simbol si o legenda, deci...cred ca ar fi mai indicati intr-un asemenea moment.

poate k ar fi o idee sa am si fluturi si porumbei
laura02maria Avatarul lui laura02maria

329 mesaje

De la: iulika_flore, la data 2009-09-07 23:16:33poate k ar fi o idee sa am si fluturi si porumbei

da, daca te lasa bugetul se poate - mie mi-ar fii placut sa le fac pe amandoua
Tinet Avatarul lui Tinet

51 mesaje

Ei nu am avut nici fluturi nici porumbei, ce spuneti de asta?
Dar in aer plutea iubirea...........
giuscanu Avatarul lui giuscanu

18 mesaje

cine vrea porumbei la nunta ..?ady giuscanu va poate ajuta porumbei curcani,gulerati si voiajori albi la toate nuntile din ploiesti, bucuresti,brasov,buzau,si targoviste ady giuscanu str.mugurilor nr 2 ploiesti tel 0723948753 sau id de mess, giusky69
cristinne83 Avatarul lui cristinne83

327 mesaje

pana la urma exista flutureii astia albi, sau e doar un vis al vreuneia? daca exista, une am putea sa ne interesam?? mi se pare super ..e de bam..feeric..nu prea cre ca cineva ceste fluturi albi in Buc pt asa ceva.. si daca ar face-o cred ca apretul ar fi urias sa ti-i dea tie sa zboare..pp ca ar fi si de unica folosinta..adica s-ar pierde..pt ca deh..nu i-ar dresa!

A kiss, when all is said, what is it? It's a secret told to the mouth.
cristinne83 Avatarul lui cristinne83

327 mesaje

hai ca am cautat pana am gasit!
deci exista dap!

si nu-s atat de scumpi cum ma asteptam! 12 mil lei vechi pe 50 de bucati de fluturi!
firma se numeste Butterfly Trading si iti aduce fluturi rosii, colorati sau albi

va bag aici o bucatica din ce gasii:

" ...Pentru nunți, Butterfly Trading furnizează în special fluturi frumos colorați, „Ochi de păun“ ori „Coada rândunicii“ care, spre deosebire de speciile albe, au un zbor mai spectaculos, planat, și culori deosebite, care arată feeric în fotografii. În plus, ei sunt de dimensiuni mai mari, „Coada rândunicii“ ajungând până la 8-9 cm; Altii de culoare roșie- fluturele „Amiral“. Ei sunt puși în coșuri ori în recipiente din sticlă cu aranjamente de plante în jur și pot fi admirați de invitați înainte de a fi eliberați.
...Fluturii pot fi aduși și în recipiente de hârtie individuale, pentru ca fiecare invitat să poată elibera câte unul care, înainte de a-și lua zborul, va sta câteva clipe pe mâna invitatului, cât să poată fi admirat.

De obicei, odată eliberați, fluturii se îndreaptă către mireasă, pentru că sunt atrași de culorile deschise.
...Cei care-și doresc o nunt㠄cu fluturi“ trebuie să-i comande înainte cu 27-32 de zile, pentru că sunt o „marf㓠perisabilă, ce nu poate fi ținut㠄pe stoc“. Ei pot opta pentru 50 până la 500 de exemplare. Prețul nu este mic, pentru că fluturii necesită condiții speciale de creștere și transport: de la 1.250 de lei pentru 50 de fluturi, în funcție de specie, până la peste 4.000 de lei.

Ei sunt furnizați în special în București și zonele din jur, pe o rază de 150-250 de kilometri. Delicatele zburătoare pot reprezenta punctul central al unei nunți, „tema“ în jurul căreia se construiește întregul eveniment..."

well? ce spuneti de asta?

de vis mi se pare... sper sa nu mai fie criza cand m-oi marita eu si sa imi iau si eu fluturei "minune" d-astia:))
A kiss, when all is said, what is it? It's a secret told to the mouth.
iulik_flore Avatarul lui iulik_flore

1617 mesaje

da criss am vz si eu

insa sincer, mie mi se par cam scumpei

tinand cont ca cu...400 ron imi iau 10 porumbei voltati plus 2 voiajori
cutiedecarton Avatarul lui cutiedecarton

8 mesaje

:| EU una am oroare de fluturi. Da, stiu, toata lumea spune ca sunt draguti, dar gandeste-te si la invitati, or mai fi nebuni ca mine pe acolo, poate iti fug toti
cornelia1982 Avatarul lui cornelia1982

1 mesaj

Buna !

La aproape un an de la acest articol o sa ma marit si eu si..am comandat fluturi....abia astept momentul. Am comandat ochi de paun dar si o duzina de coada randunicii pentru sedinta foto.
Cred ca din invitatii mei nu o sa se sperie nici unul cel putin asa sper.
Intre timp e cineva care a mai avut sa imi povesteasca si mie cate ceva?
Lucky_girl Avatarul lui Lucky_girl

24 mesaje

Trebuie sa te gandesti f bine daca vrei sa alegi fluturii, pentru ca, asa cum scria cineva mai sus, invitatii sunt obisnuiti cu porumbei, cu fluturi nu. nu stii cum vor reactiona :) sau poti sa-i anunti inainte pe cei apropiati tie si asa se imprastie vorba. sa nu ai surprize neplacute :)
gracemakeup Avatarul lui gracemakeup

288 mesaje

off topic...Make up artist,realizez machiaje de zi,seara si mireasa cu produse profesionale.Pentru mai multe poze si detalii accesati link-ul urmator. http://anamariamakeup.blogspot.com/
http://anamariamakeup.blogspot.com/
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 19 lei pentru o reducere de 50% la toate ceasurile Calvaneo 1583 de la TopCeas.roPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 19 lei pentru o reducere de 50% la toate ceasurile Calvaneo 1583 de la TopCeas.ro