Cununie civila
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 09:48
Imi poate spune cineva daca poti oficia cununia civila si la alta primarie decat cea in a carei raza teritoriala ai domiciliul? Merci.
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 00:16
De la: grace001729, la data 2009-05-15 09:48:18Imi poate spune cineva daca poti oficia cununia civila si la alta primarie decat cea in a carei raza teritoriala ai domiciliul? Merci.
da , iti depui acte;e acolo, dar cred ca trebuie sa ceri si o hrtie dfe la primaria de unde ti-e locatia
FORTA STEAUA!!!
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 09:07
De la: grace001729, la data 2009-05-15 09:48:18Imi poate spune cineva daca poti oficia cununia civila si la alta primarie decat cea in a carei raza teritoriala ai domiciliul? Merci.
eu stiu ca nu poti cel putin asa am invatat eu la facultate in anul 3.se oficiaza la primaria unde isi are domiciliul stabil unul dintre miri :)
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 09:10
da si tu tel la primarie la cununii si vezi care e regula
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 09:17
De la: lauramaria, la data 2009-05-21 09:10:04da si tu tel la primarie la cununii si vezi care e regula![]()
![]()
daca ii raspunde cineva si are binevointa s ao lamureasca din pacate la noi in Romania asa se intampla din pacate...cred ca cel ami bine e sa vb.cu cineva care a terminat dreptul sau pe altcineva care s epricepe un functionar public etc.etc.eu cel putin asa stiu ca se face 1.asa am infatat la facultate 2.asta al fost raspunsul primit cand am intrebat si eu aproximativ acelasi lucru
Postat pe: 20 August 2009, ora 13:12
Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
Postat pe: 21 August 2009, ora 13:42
Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 00:17
si eu sunt cam tot in aceeasi situatie si am inteles ca te poti cununa la primaria din orasul unde locuieste unul dintre miri. nu stiu in alte sit...cand niciunul nu locuieste acolo...
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 11:51
cununia civila nu se poate oficia decat in orasul de rezidenta a unuia dintre miri.si eu am fost in situatia asta ..a si-a facut sotul meu buletin provizoriu pentru a ne putea casatori in bucuresti.daca ai rude in orasul in care vrei sa te cununi si sunt de acord sa va i-a in spatiu da ,se poate sa te cununi in alt oras.( doar cu buletin in orasul respectiv)
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 06:25
Noi, Silver-Swan, agentie de organizare evenimente, organizam cununia civila la bordul unui yacht, avand toate documentele si aprobarile necesare in acest sens. Din acest motiv, cred ca poti obtine aprobarea in vederea oficierii casatoriei civile si in alt oras decat cel in care ai resedinta.
Postat pe: 15 Aprilie 2010, ora 23:02
http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=andreea4ia&id_user=13931pls fetelor dati-mi si mie un click ms va pup
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 08:14
Se poate oficia cu conditia ca unul dintre miri sa apartina de acea primarie sau sa aiba flotant.
De exemplu eu fac starea civila anul acesta si sunt studenta in ultimul an si stau in camin, e bun flotant si de camin
Casa de piatra
De exemplu eu fac starea civila anul acesta si sunt studenta in ultimul an si stau in camin, e bun flotant si de camin
Casa de piatra
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 15:10
Publicitate
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului