Cununie civila

Subiect nou
Alege alt forum  
grace001729 Avatarul lui grace001729

1 mesaj

Imi poate spune cineva daca poti oficia cununia civila si la alta primarie decat cea in a carei raza teritoriala ai domiciliul? Merci.
Raporteaza abuz de limbaj
micki23 Avatarul lui micki23

378 mesaje
Oras: alba-iulia

De la: grace001729, la data 2009-05-15 09:48:18Imi poate spune cineva daca poti oficia cununia civila si la alta primarie decat cea in a carei raza teritoriala ai domiciliul? Merci.

da , iti depui acte;e acolo, dar cred ca trebuie sa ceri si o hrtie dfe la primaria de unde ti-e locatia
FORTA STEAUA!!!
kudika007717 Avatarul lui kudika007717

139 mesaje

De la: grace001729, la data 2009-05-15 09:48:18Imi poate spune cineva daca poti oficia cununia civila si la alta primarie decat cea in a carei raza teritoriala ai domiciliul? Merci.

eu stiu ca nu poti cel putin asa am invatat eu la facultate in anul 3.se oficiaza la primaria unde isi are domiciliul stabil unul dintre miri :)
laura02maria Avatarul lui laura02maria

329 mesaje
Oras: cluj

da si tu tel la primarie la cununii si vezi care e regula
kudika007717 Avatarul lui kudika007717

139 mesaje

De la: lauramaria, la data 2009-05-21 09:10:04da si tu tel la primarie la cununii si vezi care e regula

daca ii raspunde cineva si are binevointa s ao lamureasca din pacate la noi in Romania asa se intampla din pacate...cred ca cel ami bine e sa vb.cu cineva care a terminat dreptul sau pe altcineva care s epricepe un functionar public etc.etc.eu cel putin asa stiu ca se face 1.asa am infatat la facultate 2.asta al fost raspunsul primit cand am intrebat si eu aproximativ acelasi lucru
tarot_healthy Avatarul lui tarot_healthy

757 mesaje

Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!

757 mesaje

Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
iulik_flore Avatarul lui iulik_flore

1617 mesaje
Oras: bucuresti

si eu sunt cam tot in aceeasi situatie si am inteles ca te poti cununa la primaria din orasul unde locuieste unul dintre miri. nu stiu in alte sit...cand niciunul nu locuieste acolo...
mihaelaonu Avatarul lui mihaelaonu

86 mesaje

cununia civila nu se poate oficia decat in orasul de rezidenta a unuia dintre miri.si eu am fost in situatia asta ..a si-a facut sotul meu buletin provizoriu pentru a ne putea casatori in bucuresti.daca ai rude in orasul in care vrei sa te cununi si sunt de acord sa va i-a in spatiu da ,se poate sa te cununi in alt oras.( doar cu buletin in orasul respectiv)
silver_swan Avatarul lui silver_swan

4 mesaje

Noi, Silver-Swan, agentie de organizare evenimente, organizam cununia civila la bordul unui yacht, avand toate documentele si aprobarile necesare in acest sens. Din acest motiv, cred ca poti obtine aprobarea in vederea oficierii casatoriei civile si in alt oras decat cel in care ai resedinta.
andreea4ia Avatarul lui andreea4ia

7 mesaje

http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=andreea4ia&id_user=13931pls fetelor dati-mi si mie un click ms va pup
oanamicutza Avatarul lui oanamicutza

1 mesaj

Se poate oficia cu conditia ca unul dintre miri sa apartina de acea primarie sau sa aiba flotant.
De exemplu eu fac starea civila anul acesta si sunt studenta in ultimul an si stau in camin, e bun flotant si de camin
Casa de piatra

757 mesaje

Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului