texte(motto-uri) adresate nasilor

Subiect nou
Alege alt forum  
feliutz Avatarul lui feliutz

4 mesaje
Oras: cluj

daca aveti ceva idei despre acest subiect va rog sa le trasmiteti mai departe pentru a ma putea ajuta si pe mine.
va multumesc.o zi buna.
feliutz
Raporteaza abuz de limbaj

4 mesaje

Chiar nimeni nimeni nu ma poate ajuta cu subiectul asta?
iulik_flore Avatarul lui iulik_flore

1617 mesaje
Oras: bucuresti

pai...e ceva cam nemaintalnit

chiar nu stiu...

si ce sa faceti cu motto-urile astea?
adika_healthy Avatarul lui adika_healthy

88 mesaje

si ce faci cu ele?
e prima data cand aud asa ceva.....
poti sa ne ajuti cu detalii, te rog?
.............................
www.exposhop.ro - vacanta ta gratis!
ramonyk85 Avatarul lui ramonyk85

4 mesaje

buna.uite la noi in gorj nu styu daka tre sa le transmitem ceva nasilor dar cea ce styu este k la miezul noptii,in noaptea nunty se imbraca 3-4 fete in tiganci si miri le dau darul nasilor(purcelul sau curcanul,inpodobiti si bine rumeniti)si merg prin sala sa caute nasu,m-ai incearca la 2_3 pers.prefacanduse ca nu stiu care e nasul apoi merg la nas,si negociaza un mic pret pentru dar (adica tre sa plateasca tigancusele pt.k i-au adus darul)apoi ele fac 2 dansuri ale lor si gata u nasu
ramonika
grace003710 Avatarul lui grace003710

125 mesaje

daca va referiti, la ce cuvinte adresati nasilor in noaptea nuntii cred ca cel mai potrivit ar fi dj _iul, are experienta. orcum nasii sint cei mai importanti in noaptea nuntii.

4 mesaje

s-a rezolvat pb.nunta a trecut.aceste texte imi trebuiau sa le scriu pe o cutie de vin din lemn pt nasi.ca o dedicatie.ceva de genu-cum trandafiri au nevoie de ploaie/cum singuraticul are nevoie de schimbare/asa si noi avem nevoie de sustinerea voastra/cand ne vom uni sufletele/v-am ales pe voi sa ne fiti nasi..crede-ma ca a avut un impact mare.au fost fff impresionati
grace006756 Avatarul lui grace006756

2 mesaje

tyut6ik6ri
grace006756 Avatarul lui grace006756

2 mesaje

:*::*:*:*
iulik_flore Avatarul lui iulik_flore

1617 mesaje
Oras: bucuresti

De la: feliutz, la data 2009-11-22 16:01:54s-a rezolvat pb.nunta a trecut.aceste texte imi trebuiau sa le scriu pe o cutie de vin din lemn pt nasi.ca o dedicatie.ceva de genu-cum trandafiri au nevoie de ploaie/cum singuraticul are nevoie de schimbare/asa si noi avem nevoie de sustinerea voastra/cand ne vom uni sufletele/v-am ales pe voi sa ne fiti nasi..crede-ma ca a avut un impact mare.au fost fff impresionati

daaa, asta cu sticla de vin, impresionant, f f frumos
tarot_healthy Avatarul lui tarot_healthy

757 mesaje

Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului