imi vand rochitza!!!!

Subiect nou
Alege alt forum  
manalexandra Avatarul lui manalexandra

18 mesaje

pt. cele interesate de rochia de mireasa pt. ce-a mai frumoasa zi din viata voastra,pt a face pe una dintre voi fericite si indeplinite va pot ajuta cu rochia mea de mireasa...o rochie superba care pe mine m-a facut sa ma simt ce-a mai frumoasa mireasa din lume...rochie cu corset reglabil,fusta,alba cu dantela argintie...va pot da undele dintre marimile mele pt. o idee...58kg,1.65m,fac cadou pantofii.voalul si gentutza,pret.1000ron.sund din zalau,jud.salaj.pt. contsct e-mail calibruta@yahoo.com sau mesaj privat...astept pareri, opini si bineintels cumparatori...
Raporteaza abuz de limbaj
manalexandra Avatarul lui manalexandra

18 mesaje

De la: alexandraa, la data 2009-06-12 23:00:18pt. cele interesate de rochia de mireasa pt. ce-a mai frumoasa zi din viata voastra,pt a face pe una dintre voi fericite si indeplinite va pot ajuta cu rochia mea de mireasa...o rochie superba care pe mine m-a facut sa ma simt ce-a mai frumoasa mireasa din lume...rochie cu corset reglabil,fusta,alba cu dantela argintie...va pot da undele dintre marimile mele pt. o idee...58kg,1.65m,fac cadou pantofii.voalul si gentutza,pret.1000ron.sund din zalau,jud.salaj.pt. contsct e-mail calibruta@yahoo.com sau mesaj privat...astept pareri, opini si bineintels cumparatori...http://picasaweb.google.com/manalexandra2/NuntaNoastra#
grace000420 Avatarul lui grace000420

15 mesaje

imi vand rochita,
este de culoare ivory,o croiala si un model unicat,tip corset ,pt miresici cu forme generoase!:))
pe langa rochita mai am,voal lung,voal scurt,manusi,evantai.
pt cele interesate,va rog lasat mesaj p,sau contactati-ma pe userul de mess
care este acelasi ca si aici:)
grace003961 Avatarul lui grace003961

3 mesaje

Si eu vrau sa-mi vand rochita,eu sunt o persoana miniona ( 1.50m / 42 kg )am purtat pantofi cu toc de 12 cm deci rochita este mai lunga. O puteti vedea in pozele de pe hi5 sau daca cineva este interesat ma poate suna pe 0746127822.

3 mesaje

Si fetelor am o mare problema si sper sa ma puteti ajuta. Eu o sa fiu nasica pe 25 iulie si nu imi gasesc sandale sau pantofiori. Imi puteti da vreo idee unde sa merg? E adevarat ca port si nr mic, adica 35 dar totusi......
kudika007717 Avatarul lui kudika007717

139 mesaje

pai din ce oras esti?daca eti din bic.incearca la Benvenuttti sau poti sa ii aci pe comanda de la sposa del amore eu de acolo mi-am dat comanda si de pantofii pt.cununia religioasa si pt.cei de la cununia civila.
skoliskaia Avatarul lui skoliskaia

4 mesaje

ce pacat...de ce toate sunteti in Ro

3 mesaje

Sunt din Pitesti iar la Benvenutti am fost si nu am gasit nimic.
cookie-tatata Avatarul lui cookie-tatata

88 mesaje
Oras: bucuresti

Rochita de vanzare! Poze in profil! Astept mesaj privat!
Casa de piatra fetelor!
myssnatacha Avatarul lui myssnatacha

82 mesaje
Oras: cluj

vand rochie de mireasa alba tip printesa f frumoasapurtata o singuradata in iulie 2009 mai multe info si poze la myssnatacha@yahoo.com
Natacha
myssnatacha Avatarul lui myssnatacha

82 mesaje
Oras: cluj

vand rochie de mireasa alba tip printesa f frumoasapurtata o singuradata in iulie 2009 mai multe info si poze la myssnatacha@yahoo.com
Natacha
grace000094 Avatarul lui grace000094

12 mesaje

dar tu unde anume esti?...daca esti in spania...poate poate ajuta:)
Alina2Alina Avatarul lui Alina2Alina

22 mesaje
Oras: bucuresti

Pentru o mireasa care se vrea intr-adevar cea mai deosebita, fara insa a face credit la banca pentru a-si cimpara o rochie de creator..

Daca tu esti aceea am pentru tine:

CEA MAI FRUMOASA ROCHIE de mireasa Maggie Sottero cu cristale Swarowsky si perle, din chiffon de Gossamar de cea mai buna calitate.

Este coperta catalogului casei de moda Maggie Sottero pe 2010! Modelul il poti vedea aici: maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3240

Spre deosebire de alte rochii de mireasa, aceasta arata superb atat din fata cat si din spate (fii sigura ca la nunta ta vei arata impecabil in poze din orice unghi, chiar si in instantanee! Consulta acum poze reale la picasaweb.google.com/RochieSenzationala).

Marime 36/38 (model f comod si usor de ajustat).

Discount de 30% fata de pretul initial!!! oferta unica! Profita de reducerile de iarna si cumpara-ti rochia cat inca mai este extra-sezon!

Suna acum la 0733 730 109
Fosta membra Kudika.ro
se vinde si rochitza mea...e din piatra neamt casa de moda mirandi...e unicat 2009, e superba si pt mai multe detalii si poze trimiteti mi un mesaj :) poopici si bafta viitoarelor miresici
“Incerc sa ma gandesc cum ma pot gandi la ce vreau sa ma gandesc…”
Fosta membra Kudika.ro
si inca o rochie care se vinde :d White Lady,colectia 2009, sirena, marimea 40-42.Sunt din Oradea si mai ofer in plus manusi, jupon si voal lung.
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului