buna fetelor ...nu sunt de prea multa vreme p acest site ...noi vom avea nunta anul viitor in septembrie ..vrem sa organizam noi totul ...dar cum nu am mai avut parte de aceasta experienta hbar nu avem ce trebuie facut la o nunta ...avem asa :restaurantul rezdervat ...formatia....dj ....o lista cu invitatii (in mare ...nu toti )...si textul pt invitatii...textul este unul haios...ni s-a parut original ...si am vrea ca si nunta sa aiba anumite momente haioase ...am citit prin mesajele voastre o faza haioasa cu torul din carton...ni s-a parut o idee minunata ....cred ca o vom folosi...dar am vrea mai multe momente ...defap ideea e ca nu stiu cum sa organizam evenimentele ...daca exista o ordine ...sau vine totul de la sine ....din pacate sunt plecata din tara de la varsta de 18 ani :(decesul tatalui meu ) si nu prea am avut ocazia sa merg la multe nnti si sa vad desfasurarea lor ...a evenimentelor....deci nu am ideedespre nimic ...ma rog ...aproape nik ....ma puteti ajuta ...cred ca nu sunt singura on aceasta situatie ...daca am vreo greseala va rog sa ma scuzati ....graba si ora tarzie....va multumesc si va astept cu ideii ;)

(eu am uitat de aceasta si imi pare foarte rau), pe camp, parc, terasa, etc
Promotia zilei pe Kuponiada.ro