|
grace002943 2 mesaje Membru din: 28/05/2009 |
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 12:50
Raporteaza abuz de limbaj
Buna ziua fetelor. Sambata viitoare am nunta la Brasov (pe 4 iulie)Eu stau in Bucuresti si nu stiu unde sa ma duc pentru machiaj profesional:( La salonul unde m-am dus pentru coafura nu imi ofera si machiajul.Va rog frumos..cine stie un salon sau pe cineva care imi poate oferi machiaj profesional si la ce pret?Plssss sunt in criza de timp:(( Am incredere in voi:) Va pup :* |
|
|
|
|
adika_healthy 88 mesaje Membru din: 16/09/2009 |
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 14:04
si eu ...si eu...sunt interesata! |
|
andra33_grace 59 mesaje Membru din: 15/07/2009 |
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 23:34
http://insanezone.ro/alexandra33-2016.html dati un click si o sa muriti de ras.......merita vazut......(nu e reclama).....:*:*:D:D |
|
grace000496 4 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 18 August 2009, ora 19:20
De la: grace002943, la data 2009-06-25 12:50:07Buna ziua fetelor. |
|
grace000496 4 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 18 August 2009, ora 19:26
Dragele mele, regret ca nu am fost "pe faza" la timp ca sa va ajut in ceea ce priveste machiajul. Stiu ca e cam dificil de gasit daca nu esti din Bucuresti...Sper ca pe viitor cine mai are nevoie de machiaj profesional in zona Prahova sa ma contacteze la tel: 0722 511 623. Pupicei multi!! |
|
tarot_healthy 757 mesaje Membru din: 19/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 August 2009, ora 00:18
Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
|
|
kudika036025 8 mesaje Membru din: 10/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 08:07
DACA AVETI NEVOIE DE MACHIAJ PROFESIONAL SUNT AICI...miomediaproduction@yahoo.com |
|
alexandra_unica 18 mesaje Membru din: 7/11/2007 Oras: Brasov |
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 13:37
Buna, Raspunsul meu vine cam tarziu dar pe viitor pentru cele care doresc un machiaj profesional in Brasov incercati la Revolution Cut de pe str. Serii nr. 2, cautati-o pe Cristina Dan super tipa si este Make-up Artist si cosmetician, a lucrat cu Botezatu si Albu. Sper sa va fie de folos. va pup |
|
|
|
|
inna_grace 90 mesaje Membru din: 15/12/2009 |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 23:26
Sunt make-up artist si in acelasi timp am fost si mireasa si nu m-am machiat singura in ziua respectiva! Pentru inceput ar trebui sa realizati cateva tratamente faciale pentru a avea un ten pregatit pt ziua cea mare, apoi in ziua respectiva sa se aplice o masca ( se gaseste la sephora) si apoi baza de machiaj de calitate ( MAC, MAKE- UP FOREVER)si dupa se incepe machiajul propiu-zis, plus ca la ochii ca sa nu se stranga fardul nu este nevoie doar de baza de machiaj sunt anumite trucuri ca si la buze sa reziste rujul, gloss-ul cat mai mult exista tehnica buzelor perfecte... sunt anumite trucuri care un make-up artist le foloseste ca machiajul sa reziste pana a doua zi. Fardurile nu se aplica oricum ci in conformitate cu morfologia ochilor in concordanta cu cerintele si personalitatea miresei, a rochiei, etc..... Daca doriti sa discutam mai multe ma puteti contacta la irenne_p@yahoo.ca, de asemenea va pot trimite si poze cu machiaje realizate de mine cat si link-ul cu mai multe machiaje. |
|
cris_make_up_artist 40 mesaje Membru din: 27/02/2010 |
Postat pe: 6 Martie 2010, ora 15:31
realizez machiaj profesional mirese cu produse Dior Lancome etc ofer peroba si poze in orice oras ma deplasez pe mirese si minim 3 persoane pt programari 0723065330 |
|
inna_grace 90 mesaje Membru din: 15/12/2009 |
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 15:29
Pentru ca vrei sa fi cea mai frumoasa mireasa, pentru ca vrei ca la nunta ta sa fi perfecta, ajutorul unui machiaj profesional al unui make-up artist ce iti accentueaza frumusetea naturala este cea mai buna alegere. Nu exista greseli in machiaj doar posibilitati infinite.... Creativitatea si experienta mea sunt cele mai bune recomandari in a va conginge sa apelati la serviciile mele. Fie ca lucrez cu o persoana publica pentru o sedinta foto sau cu o tanara mireasa emotionata pentru mine machiajul ramane o provocare. Machiajul nu inseamna numai experinta si pasiune inseamna si produse de top care vor transforma o persoana frumoasa intr-o persoana si mai frumoasa!!!! Lucrez cu produse Chanel, Lancome, Dior, MAC, Estee Lauder, Clinique si Make-up Forever. Daca doriti sa va convingeti de serviciile mele va rog contactati-ma la adresa de e-mail irenne_p@yahoo.ca. |
|
daniela_erdos 9 mesaje Membru din: 7/11/2007 Oras: Brasov |
Postat pe: 15 Aprilie 2010, ora 10:27
Realizez machiaje de ocazii si de mireasa cu produse profesionale de la Artistry,E.Funkhouser si noua gama Beautycicle.Sunt din Brasov ma gasiti la tel.0723265315.Daniela |
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 37 de lei in loc de 149 lei pentru dispozitivul ortetic Walk Fit Platinum de la Walkfit.ro |

Promotia zilei pe Kuponiada.ro