De la: kidu, la data 2009-06-30 23:56:50Sa va mai povestesc ce s-a intamplat...scumpul meu iubit a zis ca vrea o pauza de o luna sa isi dea seama ce vrea cu adevarat si daca ma iubeste.Apoi ori ne casatorim , ori ne despartim...foarte frumos, nu?Daca acum nu simte ca ma iubeste, cum o sa simta asta dupa o luna in care nu o sa ne vedem, nu o sa vorbim?Imposibil, nu?Asa ma gandeam si eu...ce nedreapta e viata uneori...
Desi pare bizar sa stii ca asta se poate intampla. Asta nu pt ca acum nu te-ar iubi, daca te iubeste te iubeste si acum si te va iubi si in continuare.
Ideea e ca ii e teama si e confuz, asa sunt ei micutii ( ''sexul puternic'':D)le e frica de sentimente cum ne e noua de intuneric.
Ceea ce este cert ( si o spun din proprie experienta) este ca atunci cand pierzi, sau in fine, nu mai ai foarte aproape persoana respectiva ii simti foarte tare lipsa. Ca orice lucru de altfel, il apreciem cand nu-l mai avem.
Ca s-o spun intr-o forma mai putin oficiala el vrea sa se convinga ca nu poate trai fara tine. A zis sa stea o luna si daca se urca pe pereti de dor te ia de sotie si-a terminat povestea.
Daca nu e clar ca a doar ceva superficial si mai bine termina acum.
Sunt convinsa ca el in adancul sufletului stie de pe acum care va fi finalitatea acestiu test, dar vrea sa se convinga pe sine.
Eu zic sa astepti luna asta pe care a cerut-o el, dar nici o clipa mai mult! Daca dupa o luna sau mai devreme nu s-a convins inseamna ca lui ii e bine in postura asta, fara tine, si ar fi cazul sa faci acelasi lucru.
Stiu ca suna cam drastic dar incerc sa-ti prezint cat de cat limpede lucrurile, sau mai bine zis o varianta, cea pe care o cred eu plauzibila. Evident mai pot fi un milion de alte lucruri care noua sa nu ne treaca prin minte dar cel mai probabil cam asa stau lucrurile.
Curaj, rabdare si va fi bine ! Pupici !