urgent:(

Subiect nou
Alege alt forum  
grace003681 Avatarul lui grace003681

2 mesaje

care ma ajuta si pe mine cu un text de invitatii pt majorat,chiar nu am nici o idee:(
Raporteaza abuz de limbaj
NICOLE_V_condo Avatarul lui NICOLE_V_condo

24 mesaje

Cred ca verbal e cel mai eficace in acest caz....poate sunt eu de moda veche...dar invitatii pentru majorat.... nu am auzit!
kudika002201 Avatarul lui kudika002201

10 mesaje

potrivit Decretului 31/1954 , Art. 8. -" Capacitatea deplina de exercitiu incepe de la data cind persoana devine majora.
Persoana devine majora la implinirea virstei de optsprezece ani."
Folosindu-mi capacitatea de exercitiu , va invit sa petrecem impreuna ..........

Ideea cu invitatiile mi se pare incantatoare si f f eleganta chiar daca eu am 50 de ani . mi-ar fi placut sa ma gandesc la asta la majoratul copiilor mei .Iti urez un calduros La multi ani si multa sanatate .Felicitari parintilor tai .
Imprimatul ar trebui sa fie sugestiv pentru aceasta sarbatoare ( sau preg ) al vietii tale .
Fosta membra Kudika.ro
"Va astept la sarbatoarea care va marca trecerea mea in cea mai nefericita etapa a vietii ... cea in care sexul este legal deci neinteresant"
sweetcrazy Avatarul lui sweetcrazy

28 mesaje

de ce nu cauti p google...gasesti tot ce vrei acolo
cj25har Avatarul lui cj25har

378 mesaje
Oras: cluj

Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli consumat. Tel de contact 0746762204. Deasemenea oferim servicii de foto video de maistru fotograf cu vechime in domeniu de peste 20 ani, porumbei voiagiori, si unghii tehnice!!!
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului