july_suciu_grace
2 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 11:53
Buna fetelor,
Cunoasteti o croitorie buna in Bucuresti care sa aiba preturi acceptabile?
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 01:47
buna da eu stiu ca este o croitorie buna la crangasi unde au preturi destul de atractive pentru buget mai de criza asa
sabinuta_grace
4 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 11:57
Buna!
Tot caut de ceva timp sa vad cam care sunt preturile la o modificare/retusuri de rochie de mireasa si nu gasesc.Eu sunt in Spania si aici costa cam 75 euro spalatul si calcatul rochiei.calcatul e vreo 40 euro.de modificare n-am ajuns sa intreb,dar presupun ca-i mai scump.aici depinde de unde iti iei rochia,daca-i mai scumpa intra inclus in pret si retusul,dar ma gandesc poate o iau de pe internet,sau dc gasesc vreo oferta trebuie sa mi-o modific si ma costa.Din cauza asta ma intereseaza o croitoreasa buna cu experienta in modificat rochii de mireasa si pretul si dc se poate face modificarea cu 2 saptamani inainte.Multumesc!
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 13:33
De la: grace004076, la data 2009-07-14 11:57:50Buna!
Tot caut de ceva timp sa vad cam care sunt preturile la o modificare/retusuri de rochie de mireasa si nu gasesc.Eu sunt in Spania si aici costa cam 75 euro spalatul si calcatul rochiei.calcatul e vreo 40 euro.de modificare n-am ajuns sa intreb,dar presupun ca-i mai scump.aici depinde de unde iti iei rochia,daca-i mai scumpa intra inclus in pret si retusul,dar ma gandesc poate o iau de pe internet,sau dc gasesc vreo oferta trebuie sa mi-o modific si ma costa.Din cauza asta ma intereseaza o croitoreasa buna cu experienta in modificat rochii de mireasa si pretul si dc se poate face modificarea cu 2 saptamani inainte.Multumesc!
eu am primit rochia din Canada si am primit-o inainte cu o saptamana de nunta. A trebuit putin scurtata si stramtata si am gasit o croitoreasa buna care a reusit sa imi faca modificarile in 3 zile. si m-a costat destul de mult dar avand in vedere faptul ca trebuia facut urgent si si prea am gasit pe cineva dispus sa mi-o faca n-am tinut cont de bani. M-a costat 350 RON modificarile rochiei. iar de calcat o piti duce aici la o spalatorie sa ti-o calce si nu te costa la mult de 50 RON.
Eu dupa nunta am dus rochia la curatat si m-a costat cu tot cu calcat doar 65 RON. si mi-au dat-o calcata foarte bine.
Eu am dus-o la curatat la o spalatorie din Carefour-ul din Baneasa (Bucuresti)
sabinuta_grace
4 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 09:59
Multumesc Carmela! Cum sunt si eu tot din Bucuresti,voi merge la Carrefour sa mi-o calce.Probabil modificarile le voi face totusi aici ca sa nu ma grabesc in ultima saptamana.
myssnatacha
82 mesaje
Oras: cluj
Postat pe: 8 August 2009, ora 10:46
vand rochita de mireasa cu voal lung tip printesa purtata o singura data (19 iulie 2009)mai multe info myssnatacha@yahoo.com
Natacha
grace006342
1 mesaj
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 12:52
cam pe unde se afla croitoria asta? si cam ce preturi au?:) as vrea sa imi fac o rochita si m-ar interesa cam cat ar costa.
ms anticipat!
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 11:02
Buna,
daca are cineva de modificat va pot rezolva eu.Stau la piata crangasi-sunt mester croitor de 23 de ani.Pot fi contactata pe mail gaby_tirlea@yahoo.com sau croitoriefemei.ro.Preturile nu sunt ca cele de pe piata chiar un pic mai mici.
va astept
cj25har
378 mesaje
Oras: cluj
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 19:58
Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli.Tel de contact 0746762204 sau www.nuntacluj.page.tl deasemenea, unghii tehnice, foto video, si porumbei voiagiori
Publicitate