Daaa! Am primit si eu pozele azi... f.f. de treaba tipul!

Nu vreau sa-i fac reclama, dar chiar o sa-l recomand tuturor prietenelor, e-ntr-adevar un tip deosebit... La-nceput eu am fost foarte sceptica vis-a-vis de faza cu "pozatul gratuit", m-am gandit ca ori e vrajeala, ori are vreun amarat de aparat, ori e f. slab in meserie. Daca nu era sotul (acum pot sa-i zic asa, nu?

), "hai, draga, daca tot nu ne ia niciun ban, sa-l chemam si pe el, n-avem ce pierde!", ramaneam doar cu pozarul nostru angajat deja. Nu exagerez, dar vreau sa spun ca daca stiam, nu mai aruncam pe fereastra 250E (ni l-a recomandat o colega de serviciu)... tipu' asta, andrei eugen, desi n-are multa experienta (n-are nici site, acum isi face portofoliu, nu cauta mari frumuseti - nici eu nu sunt vreuna

- vrea doar miri cu figuri cat de cat expresive) e genu' ala de fotograf pasionat, f.f. serios. Cand ne-a adus CD-ul cu pozele si-am vazut ce poa' sa scoata, si eu si sotul am insistat sa-i dam ceva totusi... N-a vrut sa ia NIMIC, NIMIC! mai rar gasesti in ziua de azi asa ceva! Aaaa... sa va mai zic o faza, ca sa vedeti ce fel de om e... in brambureala aia de la restaurant, am uitat complet sa-i aducem si lui macar o gustare ceva, doar a stat dupa noi ore-ntregi... cand am aflat la sfarsit, ne-am simtit f. jenati, dar, asta e, nu mai aveam ce face... tipul e-atat de delicat ca nici macar nu s-a suparat... ne-a zis in gluma ca oricum n-a avut timp sa i se faca foame...