sa furi mirele

Subiect nou
Alege alt forum  
zrinyicarmen Avatarul lui zrinyicarmen

1 mesaj

salutare,dati-mi niste idei despre ce as putea sa cer daca fur mirele ,multumesc pentru orice sugestie
Raporteaza abuz de limbaj
laura02maria Avatarul lui laura02maria

329 mesaje
Oras: cluj

sa-si mai valseze odata mireasa - asa sa cerut la ultima nunta si a mai fost odata valsul miresei a fost super - mai ales ca ei au luat ore de dans

laura02maria Avatarul lui laura02maria

329 mesaje
Oras: cluj

sau sa-i faca miresei declaratie de dragoste sa vezi daca a meritat sa intre in famile asa a fost la nunta mea - eu am fost incantata sa-mi spuna ca sunt lumina ochilor lui si ca sunt bruneta cu ochi verzi si par mediu (pe umeri) la care viseaza el de la 4 ani e super acum cand ma uit la DVD sa stii ca eu nu am stiut de ac declaratie - pt mine a fost surpiza

- am intalnit mirese care nu le-a placut ideea de declaratie in public dar majoritatea au fost pt da - te documentezi un pic si s-ar putea si mirelui sa-i fie rusine sa faca o declaratie in fata nuntasilor cu toate ca poate fi foarte simpla fara cuvinte sofisticate

pup
sizinuca Avatarul lui sizinuca

18 mesaje
Oras: constanta

furatul mirelui sau rascumpararea miresei...despre ce se discuta?
sizinuca Avatarul lui sizinuca

18 mesaje
Oras: constanta

la nunta surorii mele l-am intrebat pe mire daca vrea sa fie furat....si el a spus ca nu...ca oricum tot el plateste
klaudika_grace Avatarul lui klaudika_grace

22 mesaje
Oras: brasov

Nu plateste neaparat mirele. Eu cu sotul meu am fost nasi in iulie si am platit : furatul miresei, furatul mirelui si furatul pantofilor !! Nu are cum sa plateasca mirele...
andreea4ia Avatarul lui andreea4ia

7 mesaje

eu sunt din valcea si la noi traditia e ca pana in ora 00 dak se fura mireasa sau mirele plateste nasu dupa 00 mirele
grace001048 Avatarul lui grace001048

10 mesaje

si eu stiu tot la fel: inainte de 12 noaptea plateste nasu si dupa 12 plateste mirele.....eu am fost la o nunta acum o saptamana (ies putin din subiect) si cand s-a anuntat k a fost furata mireasa mirele(care este prieten cu logodnicul meu) ne-a intrebat "si acum ce tre sa fac?" la care noi(eram masa de soc) am strigat k nasu plateste si atunci el a spus "ok sa continue chefu" a fost bestial.si k sa vada mirele care ii mireasa lui a trebuit sa o recunoasca dupa glezne....i-au adus cateva d-soare de onoare si dupa au venit cu alta mireasa si el a zis k ea este....am fost bestial.....si sa revin la subiect:deci dak il furi inainte de 12 noaptea plateste nasa si dupa mireasa.....upsss stai k nu sunt iara pe subiect
fantome Avatarul lui fantome

964 mesaje

Eu le-am pus pe hoate sa manance struguri din poala mirelui. El le mai si prindea de cap si simula placere. Toata lumea a ras, a fost un moment tare haios pe care invitatii l-au apreciat.
brunettalore_yahoo_com Avatarul lui brunettalore_yahoo_com

117 mesaje

si eu am furat la o nunta mirele cu inca 2 fete si am cerut 3 sampani,ca a fost o nunta mai "saraca "asa si nu ne-am permis mai mult
oricum e ceva dragut chestia asta cu furatul mirelui si la fel de speciala cfa si furatul miresei ,numai ca ideea este sa nu il fure detot
nicole25 Avatarul lui nicole25

6 mesaje
Oras: sibiu

eu am avut nunta pe 25 iulie si mi s-a furat si mie mirele si m-au pus sa dansez dansul pinguinului si sa dansez si pe masa alta melodie. oricum eu imi doream sa dansez dansul pinguinului si facusem deja coregrafie cu niste prieteni si a fost super tare. cand am fost eu furata pedeapsa a fost ca mirele si nasul sa joace "sencal" (nu stiu daca e corect, e jocul acela cu elastic la care sari) si apoi sa danseze cu un mar intre frunti pe o melodie hot.
promit sa poztez filmulete si poze
diana82 Avatarul lui diana82

20 mesaje
Oras: timisoara

Eu am fost la o nunta pe 11 iulie si s-a furat si mireasa si mirele. Cand s-a furat mireasa i s-a cerut nasului si mirelui sa faca 20 de flotari si au venit 10 pompieri colegi cu mirele ca sa-l ajute, s-au strans pe ring si au si numarat in timp ce le faceau. Cand s-a furat mirele au cerut sa cante nasa si mireasa Dragostea din tei. A fost super distractie
wmarsew Avatarul lui wmarsew

109 mesaje

De la: fantome, la data 2009-09-15 15:50:10Eu le-am pus pe hoate sa manance struguri din poala mirelui. El le mai si prindea de cap si simula placere. Toata lumea a ras, a fost un moment tare haios pe care invitatii l-au apreciat.

Mie personal mi se pare vulgar si de prost gust.

109 mesaje

De la: fantome, la data 2009-09-15 15:50:10Eu le-am pus pe hoate sa manance struguri din poala mirelui. El le mai si prindea de cap si simula placere. Toata lumea a ras, a fost un moment tare haios pe care invitatii l-au apreciat.

109 mesaje

964 mesaje

Stai linistita, nu s-a dezbracat nimeni. Poate pentru anumiti oameni poate fi si vulgar, pentru cei care au participat nu a fost, au tratat totul ca pe o gluma, ceea ce a si fost.
andreeaaugustin_grace Avatarul lui andreeaaugustin_grace

28 mesaje

De la: fantome, la data 2009-09-16 13:33:16Stai linistita, nu s-a dezbracat nimeni. Poate pentru anumiti oameni poate fi si vulgar, pentru cei care au participat nu a fost, au tratat totul ca pe o gluma, ceea ce a si fost.
Mie mi-au plact foarte mult pozele tale ...si as vrea sa fac si eu chestia asta daca il fura pe mire dar cu conditia sa nu il fure surorile lui....atunci e mai...sa faci chestia asta.....da dak il fura alte fete asa o sa fac sigur o sa se amuze toata lumea mai ale k la nunta nu am persoane incuiate la minte si stiu a guste si glumele putin mai piperate..
andreeaaugustin_grace Avatarul lui andreeaaugustin_grace

28 mesaje

De la: fantome, la data 2009-09-16 13:33:16Stai linistita, nu s-a dezbracat nimeni. Poate pentru anumiti oameni poate fi si vulgar, pentru cei care au participat nu a fost, au tratat totul ca pe o gluma, ceea ce a si fost.
Mie mi-au plact foarte mult pozele tale ...si as vrea sa fac si eu chestia asta daca il fura pe mire dar cu conditia sa nu il fure surorile lui....atunci e mai...sa faci chestia asta.....da dak il fura alte fete asa o sa fac sigur o sa se amuze toata lumea mai ale k la nunta nu am persoane incuiate la minte si stiu a guste si glumele putin mai piperate..

964 mesaje

Va mai pot da o idee: sa organizati voi momentul cu hoatele si sa-l aduca pe mire intr-un carut de copii cu bonetica in cap, cu scutec si suzeta. Hoatele sa faca ture cu el prin sala. Cu siguranta lumea s-ar amuza tare. Sa aveti pregatita in cazul asta si o melodie pentru bebelusi.
Puteti organiza un moment in care hoatele sa se schimbe in ceva negu, sa aibe cagule si arme de jucarie si sa-l fure cu ajutorul unor grenade parfumate care scot un fum ca cel de discoteca.

Succes!

roxanap Avatarul lui roxanap

27 mesaje
Oras: bucuresti

Waw. Sper tare ideea :), pacat ca nunta mea a trecut. Si la mine la nunta s-a furat mirele, de catre prietenii lui. Au vrut sa-l duca intr-un club, dar pe drum s-au intalnit cu politai si i-a intors din drum pt ca bineinteles cu totii bausera. Nasul l-a rascumparat. Mie mi-au adus cravata
Roxana
roxanap Avatarul lui roxanap

27 mesaje

Waw. Sper tare ideea :), pacat ca nunta mea a trecut. Si la mine la nunta s-a furat mirele, de catre prietenii lui. Au vrut sa-l duca intr-un club, dar pe drum s-au intalnit cu politai si i-a intors din drum pt ca bineinteles cu totii bausera. Nasul l-a rascumparat. Mie mi-au adus cravata
Roxana
baffiy Avatarul lui baffiy

6 mesaje

Si la mine la nunta mi-au furat mirele, hoatele au fost cateva colege de la el de la munca. L-au dus tot la Arcu de Triumf, a facut poze cu toate miresele pe care le-a gasit, iar hoatele alea afurisite l-au pus sa le pupe pe obraz .Am cam avut nervi cand am vazut caseta.... . Fetele dupa aia au venit imbracte fiecare cu cate ceva de la el, una i-a luat pantofii, alta cureaua, alta vesta si cravata, au vrut sa ii i-a si pantalonii, dar nu le-a lasat el. Mie mi-au cerut sa ii fac o declaratie de dragoste prin semne, lucru la care nu prea m-am descurcat, iar apoi sa fac striptease, noroc ca rochia mea avea multe alte fuste pe dedesubt , plus ca hoatele alcolistele au cerut si 4 sticle de whisky .Cam asta a fost la mine si mi-a placut tare mult, eu nu mai fusesem la o alta nunta unde sa se mai fure mirele, ca daca stiam, tineam cu dintii de el toata noaptea.
chetegalina Avatarul lui chetegalina

69 mesaje
Oras: tg mures

distractie mare cand se fura mirele sau mireasa:))) la noi cand s-a furat miele, de catre domnisoarele de onoare, ne-au dat mie si nasei cate un ou crud si a trebuit sa il trecem dintr-o parte intr-alta a pantalonilor una prin fata si alta prin spate...bineinteles eu prin spate si ii la si zdrobit de fund=))))) noroc ca era fiert:P atunci ne-am dat seama:P
si nici nu am prea putut,pana la urma ma ajutat nasa si la trecut in fata,sa vezi ce scuturam de pantaloni sa iasa oul !!! a fost chiar o chestie inspirata sa ne puna sa facem deoarece toti se distrau de minune
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului