,multumesc pentru orice sugestie
,multumesc pentru orice sugestie
asa a fost la nunta mea - eu am fost incantata sa-mi spuna ca sunt lumina ochilor lui si ca sunt bruneta cu ochi verzi si par mediu (pe umeri) la care viseaza el de la 4 ani
e super acum cand ma uit la DVD sa stii ca eu nu am stiut de ac declaratie - pt mine a fost surpiza
De la: fantome, la data 2009-09-15 15:50:10Eu le-am pus pe hoate sa manance struguri din poala mirelui. El le mai si prindea de cap si simula placere. Toata lumea a ras, a fost un moment tare haios pe care invitatii l-au apreciat.
De la: fantome, la data 2009-09-15 15:50:10Eu le-am pus pe hoate sa manance struguri din poala mirelui. El le mai si prindea de cap si simula placere. Toata lumea a ras, a fost un moment tare haios pe care invitatii l-au apreciat.
De la: fantome, la data 2009-09-16 13:33:16Stai linistita, nu s-a dezbracat nimeni. Poate pentru anumiti oameni poate fi si vulgar, pentru cei care au participat nu a fost, au tratat totul ca pe o gluma, ceea ce a si fost.Mie mi-au plact foarte mult pozele tale ...si as vrea sa fac si eu chestia asta daca il fura pe mire dar cu conditia sa nu il fure surorile lui....atunci e mai...sa faci chestia asta.....da dak il fura alte fete asa o sa fac sigur o sa se amuze toata lumea mai ale k la nunta nu am persoane incuiate la minte si stiu a guste si glumele putin mai piperate..
De la: fantome, la data 2009-09-16 13:33:16Stai linistita, nu s-a dezbracat nimeni. Poate pentru anumiti oameni poate fi si vulgar, pentru cei care au participat nu a fost, au tratat totul ca pe o gluma, ceea ce a si fost.Mie mi-au plact foarte mult pozele tale ...si as vrea sa fac si eu chestia asta daca il fura pe mire dar cu conditia sa nu il fure surorile lui....atunci e mai...sa faci chestia asta.....da dak il fura alte fete asa o sa fac sigur o sa se amuze toata lumea mai ale k la nunta nu am persoane incuiate la minte si stiu a guste si glumele putin mai piperate..
.Am cam avut nervi cand am vazut caseta....
. Fetele dupa aia au venit imbracte fiecare cu cate ceva de la el, una i-a luat pantofii, alta cureaua, alta vesta si cravata, au vrut sa ii i-a si pantalonii, dar nu le-a lasat el. Mie mi-au cerut sa ii fac o declaratie de dragoste prin semne, lucru la care nu prea m-am descurcat, iar apoi sa fac striptease, noroc ca rochia mea avea multe alte fuste pe dedesubt
, plus ca hoatele alcolistele au cerut si 4 sticle de whisky
.Cam asta a fost la mine si mi-a placut tare mult, eu nu mai fusesem la o alta nunta unde sa se mai fure mirele, ca daca stiam, tineam cu dintii de el toata noaptea.
distractie mare cand se fura mirele sau mireasa:))) la noi cand s-a furat miele, de catre domnisoarele de onoare, ne-au dat mie si nasei cate un ou crud si a trebuit sa il trecem dintr-o parte intr-alta a pantalonilor
una prin fata si alta prin spate...bineinteles eu prin spate si ii la si zdrobit de fund=))))) noroc ca era fiert:P atunci ne-am dat seama:P
!!! a fost chiar o chestie inspirata sa ne puna sa facem deoarece toti se distrau de minune
Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului