cotormaria
8 mesaje
Oras: oradea
Postat pe: 9 August 2009, ora 11:34
Luni ne-am intors din luna de miere. Daca cineva sta pe ganduri, nu stie unde sa mearga, o idee deosebita ar fi Insulele Seychelles. E alta lume, alta viata, natura pura, relaxare totala, peisaje deosebite si intimitate la maxim. E superb, cu conditia sa nu prindeti ploaie prea mult si sa nu va plictisiti unul de altul, pentru ca multi turisti si multa "galagie" nu o sa gasiti. E o locatie exotica si putin mai scumpa. Inainte de a ajunge acolo parca imi parea rau de banii aia,desi Seychelles sau maldive era visul meu pentru luna de miere, acum sunt linistita pentru ca fiecare euro cheltuit a meritat.
tarot_healthy
757 mesaje
Postat pe: 20 August 2009, ora 14:00
Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
lif3_dr3am
86 mesaje
Oras: bucuresti
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 11:58
Daca ati ramas in urma cu achizitionarea cadourilor, intrati pe www.evermarket.ro
Aici puteti gasi o gama larga de cadouri la preturi avantajoase.
Va astept!
andreea25graversen
55 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 16:10
Si noi ne-am gandit la Seychelles, dar din cate ne-a zis fata de la agentie, ca in afara de plaja, nu prea este nimic de vizitat, am decis si am ales Mauritius...Absolut superb...O multime de locuri am putut vizita...A fost de vis...
Happy,happy,happy..Was just like yestarday...Today (16-09-2009),is exactlly 4 months since I got married to the most wondefull man on earth!!