Momente artistice la nunta!

Subiect nou
Alege alt forum  
roxyjustus Avatarul lui roxyjustus

45 mesaje
Oras: bucuresti

Va pot recomanta cu drag pentru viitoarele nunti ,chiar si botezuri, momente artistice de foarte bun gust.Am sa incep prin a va prezenta trupa TIMBA care este singura trupa din Romania ce canta muzica braziliana/latino.Sunt o echipa extraordinara compusa din instrumentisti,2 solisti vocali si 2 dansatoare superbe.Dansatoarele au costumatii de braziliene,cu pene si multe margele.Atmosfera pe care ei o fac este superba:)nimeni nu rezista sa nu danseze pe ritmurile latino live.Daca doriti detalii(foto sau video si contact) puteti intra pe site-ul lor official www.timba.ro.
Alta trupa ce va poate oferii momente artistice extraordinare se numeste trupa de dans JustUs.Ei va pot oferii momente de fitness artistic(este un moment de dans imbinat cu gimnastica ).despre trupa puteti gasii detalii pe site-ul www.justus.ro. Sper ca sa va fie de folos ceea ce v-am impartasit.
Raporteaza abuz de limbaj
www.justus.ro NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL,,,POATE DOAR IMPOSIBILIUL!!!!
Trupa_Estetic Avatarul lui Trupa_Estetic

6 mesaje

In Constanta exista o trupa care e formata din dansatoare profesioniste,toate fiind balerine in teatru,si au un program f variat.decat numai dansuri latino sau dansuri fitness,un program variat este mai indicat.fetele astea danseaza sexi,tiganesc,oriental,latino,can-can,si au si dansuri cu pene.fiecare dans are costumul sau.va pot lasa un e-mail pt contact,caci asa am contactat-o si eu pe tipa samara_estetic@yahoo.com.si fetele au si program de ursitoare pt botez.
Trupa_Estetic Avatarul lui Trupa_Estetic

6 mesaje

Am uitat sa iti zic ca trupa se numeste ESTETIC,si daca cineva este interesat sa le vada le pot vedea la terasa colonadelor din constanta.
adeana Avatarul lui adeana

35 mesaje

Dar programe facute de prieteni? Ceva scenete care sa-i amuze pe invitati si mai ales pe miri? Am fost in strainatate la 3 nunti si la toate au fost astfel de momente, din partea prietenilor.. sceneta cu modul in care s-au cunoscut mirii - cu costume adecvate. Un exemplu: un cuplu s-a cunoscut la Oktober Fest si unul dintre prieteni s-a imbracat in fusta rosie si bluza alba, si-a pus codite, exact ca ospataritele de la oktober fest si au prezentat intalnirea lor si apoi celelalte evenimente din viata lor pana la casatorie - cererea, o vacanta la paris. Mie mi s-a parut foarte fain ca s-au implicat si ei.

Programele artistice pot avea ca protagonisti si diferite perechi de dansatori - muzica populara, dans sportiv sau street dance.
Alte idei?
Ne stim demult, dar ne mai descoperim si azi.
nicko_grace Avatarul lui nicko_grace

1 mesaj

LA NUNTA MEA O PRIETENA MI-A FACUT O SUPER SURPRIZA:MI-A ADUS 2 PERECHI DE DANSATORI DE DANS SPORTIV. A FOST FOARTE ANTRNANT SI A REUSIT SA ADUCA PE RINGUL DE DANS APROAPE TOTI INVITATII.

45 mesaje

Trupa JUSTUS prezentata mai sus nu doar danseaza in cadrul unui diferit eveniment ,ci si au momente de teatru.Dansurile sunt tematice si drept urmare showul respectiv este unul de neuitat.Trupa danseaza urmatoarele stiluri de dans: dans latino/brazil,streetdance,hip-hop,modern,reggaeton,acrobatii,demonstratii de fitness.

Pentru informatii : trupa Timba(trupa braziliana) www.timba.ro

si pentru trupa JustUs www.justus.ro
iulik_flore Avatarul lui iulik_flore

1617 mesaje

De la: adeana, la data 2009-09-01 10:32:41Dar programe facute de prieteni? Ceva scenete care sa-i amuze pe invitati si mai ales pe miri? Am fost in strainatate la 3 nunti si la toate au fost astfel de momente, din partea prietenilor.. sceneta cu modul in care s-au cunoscut mirii - cu costume adecvate. Un exemplu: un cuplu s-a cunoscut la Oktober Fest si unul dintre prieteni s-a imbracat in fusta rosie si bluza alba, si-a pus codite, exact ca ospataritele de la oktober fest si au prezentat intalnirea lor si apoi celelalte evenimente din viata lor pana la casatorie - cererea, o vacanta la paris. Mie mi s-a parut foarte fain ca s-au implicat si ei.

Programele artistice pot avea ca protagonisti si diferite perechi de dansatori - muzica populara, dans sportiv sau street dance.
Alte idei?

ceea ce spui tu adeana este f frumos
insa pana acum la noi in Romania, nu am vz niciodata asa ceva.
ma gandesc totusi k este ca o "mini" piese de teatru.
nu ocupa prea mult timp?
si reuseste sa tina invitatii atenti?
ciucii Avatarul lui ciucii

6 mesaje
Oras: galati

pt cine vrea dansatori la nunta-intrati pe www.ciobanasul.ro sau scrieti pe id ul de mess:grupul_ciobanasul
crisdany75 Avatarul lui crisdany75

27 mesaje

Pentru cele interesate de momente artistice...la Restaurantul Alba (Titan) - nu fac reclama (spun doar un adevar)- aveti din partea patronului restaurantului diferite surprize. Dansatori de muzica populara sau dansatoare pentru ginerica (cand se fura mireasa), cantareti de muzica populara. Pentru cele interesate, intrati pe pagina mea si gasiti acolo poze. Am vazut pe la alte nunti si copii de la scoala de dans Espansivo (pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul lor).

45 mesaje

Sportiva de performanta si dansatoare profesionista,realizez momente artistice in cadrul urmatoarelor evenimente :
* Baluri liceu si facultate

* Petreceri tematice

* Prezentari de moda

* Concursuri

* Reclame

* Videoclipuri

* Nunti

* Botezuri

* Zile onomastice

* Spectacole de divertisment

Momentele artistice consta in prestarea unui dans solo supranumit "demonstratie de fitness".In aceasta demonstratie prezint elemente specifice fitness-ului de performanta:
*elemente de mobilitate(ex:sfoara laterala,sfoara pe un picior,planse orizontale)
*elemente de forta si echilibru (ex:flotari simple,flotari in 4 timpi,flotari intr-un picior).
Pe langa toate aceste elemente ,momentul artistic are o cursivitate deosebita deoarece toate miscarile sunt legate in pasi de dans modern(ex:streetdance,r&b,latino).In termeni populari aceasta demonstratie mai este cunoscuta drept "numar de contorsionism".

Costumatiile pe care le folosesc sunt diverse si se pot alege in functie de evenimentul la care particip:
*de Haloween
*de Craciun
*sexy
*simple de gimnastica
*haioase

Pentru a va face o idee despre reprezentatia descrisa puteti accesa site-ul www.justus.ro la sectiunea ChiperiRoxana / video sau direct la http://www.trilulilu.ro/roxyjustus/704281ab271ecd

Pretul unui moment artistic de 3 minute este de 200 lei

contact la 0742388333
getfit_miki Avatarul lui getfit_miki

45 mesaje

preturi? durata program? merci:)
ciucii Avatarul lui ciucii

6 mesaje
Oras: galati

buna!si eu va pot recomanda un grup folcloric nimit"ciobanasul",care danseaza si fac atmosfera la petreceri,nunti si alte evenimente.ii puteti vedea pe www.ciobanasul.ro
zingara2006 Avatarul lui zingara2006

20 mesaje
Oras: braila

tocmai am fost la nunta unui viitor preot. ma asteptam ca atmosfera sa fie mai cumintica si mai plicticoasa dar n-a fost deloc asa. a fost o distractie pe cinste, s-a dansat orice gen si spre dimineata colegii lui ginerica de la teologie au cantat cateva piesa de petrecere...de ziceai ca e ansamblul lui liviu vasilica pe scena. si inca un moment frumos a fost acela in care s-a spus(de fapt s-a cantat bisericeste) Tatal nostru, tot de colegii mirelui.
simonalucanu Avatarul lui simonalucanu

2 mesaje

Tot prietenii pot face minuni! La o cunostiinta la nunta prietenii au facut o sceneta f frumoasa. 4 baieti s-au imbracat cu ce au avut pe acasa mai haios, in nasi, respectiv in miri si s-au pus la masa de prezidiu, s-au facut ca incep sa strige darurile, ca se saruta, apoi au dansat. A fost cat s-a putut de amuzant si toata atentia invitatilor a fost captivata. Parca asteptau sa vada ce va mai urma. Si-au improvizat chiar si un buchet de mireasa facut din frunze de porumb si tot felul de "buruieni" pe care l-au aruncat la domnisoarele nemaritate. A fost foarte frumos.
iulik_flore Avatarul lui iulik_flore

1617 mesaje

De la: simonalucanu, la data 2010-07-07 11:11:52 Tot prietenii pot face minuni! La o cunostiinta la nunta prietenii au facut o sceneta f frumoasa. 4 baieti s-au imbracat cu ce au avut pe acasa mai haios, in nasi, respectiv in miri si s-au pus la masa de prezidiu, s-au facut ca incep sa strige darurile, ca se saruta, apoi au dansat. A fost cat s-a putut de amuzant si toata atentia invitatilor a fost captivata. Parca asteptau sa vada ce va mai urma. Si-au improvizat chiar si un buchet de mireasa facut din frunze de porumb si tot felul de "buruieni" pe care l-au aruncat la domnisoarele nemaritate. A fost foarte frumos.

cj25har Avatarul lui cj25har

378 mesaje
Oras: cluj

Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli consumat. Tel de contact 0746762204. Deasemenea oferim servicii de foto video de maistru fotograf cu vechime in domeniu de peste 20 ani, porumbei voiagiori, si unghii tehnice!!!
neomagie Avatarul lui neomagie

2 mesaje
Oras: iasi

Observ ca s-a vorbit foarte mult despre dans, ca si momente artistice. Dar cum am putea sa ignoram a 8-a arta, iluzionismul? Executat fiind de cineva care se pricepe cu adevarat, invitatii te vor aprecia nebanuit de mult...

Mai ales ca in ziua de azi, nuntile cam au tendinta sa semene intre ele. Dar stiu ca unele dintre voi pur si simplu nu se multumesc cu jumatati de masura. Pentru voi a fost creata "Neomagia lui Mydas", un program artistic pentru nunti ce se vor cu adevarat reusite!

Dar am vorbit destul, afla mai mult pe mydas.ro.
blissuca Avatarul lui blissuca

3 mesaje

Si eu va pot recomanda o trupa pentru cele din Brasov.. Am fost la nunta prietenei mele si ea a chemat o trupa de teatru/dans, au avut 2 momente, un dans cu aripi din acelea mari, super frumos si spectaculos, si baietii au facut un fel de dans cu foc ff fain! Apoi fetele s-au schimbat intre timp si au facut un tiganesc de au ridicat toti invitatii la dans. Mi-a placut mult, si se vedea ca le place ceea ce fac.
Sper ca v-a fost de folos ce v-am scris.
Daca vreti un nr de telefon de-al al lor: 0722-134893 ... eu deja i-am rezervat pt o petrecere ;)
TangoFeliz Avatarul lui TangoFeliz

84 mesaje
Oras: iasi

PENTRU NUNTILE DIN IASI! MOMENTE ARTISTICE DE TANGO,VALS SAU SALSA!
CURSURI DE DANS SI COREGRAFII PENTRU MIRI( tango-ul miresei, valsul miresei, etc...)
CELE MAI BUNE PRETURI!
Informatii la telefon 0748224669 sau 0721049565
Dansul este o poezie desenata cu sufletul si cantata cu trupul
SweetGbitza Avatarul lui SweetGbitza

1 mesaj

Momente artistice pentru nunti si botezuri. Trupa Chic va ofera coregrafii variate: oriental, cabaret, tiganesc, indian, egiptean, can-can, modern etc, precum si program coregrafico-teatral cu zane ursitoare pentru botez. http://trupachic.blogspot.com
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei