Ma emotioneaza mult acest subiect. Sunt organizatoare de evenimente, in special de nunti. Cuplurile pe care le-am consultat in ultimul an au aceleasi temeri ca si voi. Unele dintre ele chiar au anulat, din motivele bine descrise de toate.
Sunt convinsa ca miresele anului 2010 au emotii mari in privinta costurilor nuntii si se gandesc ca nuntasii sunt si ei speriati. Sfatul meu, pe care il dau fiecarui cuplu care vrea sa faca nunta acum este sa fie realisti, sa cantareasca fiecare invitat in parte, sa tina o evidenta stricta a cheltuielilor si sa apeleze cu incredere la ajutorul celor apropiati.
Este important sa intelegem nunta ca pe un eveniment memorabil, dar nu un capat de tara. Nunta fiecaruia dintre noi schimba viata noastra, nu a invitatilor nostri. Noi suntem singurii care apreciaza in final tot rezultatul. Invitatul nu va observa nici 40% din tot efortul si detaliile pregatirii.
De aceea, a face economii in organizarea nuntii ar trebui sa fie o prioritate.
Nu vreau sa transform postul acesta in spam. Spun doar ca un organizator de nunta bine pregatit va ajuta sa treceti peste toate temerile. Va ofera si consultanta, nu doar servicii si produse. Si are si pregatirea necesara pentru a intelege si empatiza cu fiecare cuplu in parte. Eu ofer consultanta in Bucuresti, la domiciliul cuplului.
Va doresc mult curaj, multa bucurie si liniste pentru pregatirea nuntii.