cum sa-mi salvez relatia?

Subiect nou
Alege alt forum  
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
andrab_grace Avatarul lui andrab_grace

11 mesaje

invat multe din sfsturile voastre...pupici la toti abonatii siteului.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: anitsu, la data 2009-10-15 09:33:08Va multumesc mult de sfaturi culmea culmilor faza cu renuntatu chiar a functionat!!!!! Sunt super fericita!!! I-am spus k nu mai pot lupta ca ma lupt cu morile de vant degeaba. Nu i-am dat un semn de viata vreo saptamana timp in care mi-a dat mesaje peste mesaje cu textul" nu ma parasi ca am nevoie de tine, te iubesc enorm si nu am stiut sa te pretuiesc , te rog iarta-ma si mai acorda-mi o sansa" si tel peste tel. Pana la urma a venit in cta eu fiind internata in spital, a venit si m-a cerut in casatorie a 5-a oara cu inel cu tot

Bravo Anitsu!

Totul e sa-ti pastrezi demnitatea si increderea, speranta. Vezi ca a facut tot posibilul sa fiti impreuna? Vezi ca se poate?
Daca un barbat iubeste, el are toate posibilitatile in fata, aproape nimic nu-l poate opri, nu trebuie sa-i gasim scuze.

Felicitari si multa bafta in continuare!

Casa de piatra si muuuuuuuuuuuuuuuulta fericire si sanatate!
Pe cand nunta?

Ai facut dragoste cu el? Cum a fost?

Ce vesti mai ai?

Raporteaza abuz de limbaj
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Pagini: << 1 2 Sari la pagina: