buna fetelor!

Subiect nou
Alege alt forum  
Fosta membra Kudika.ro
Cumpar bolero!!!
Raporteaza abuz de limbaj
daniela_ella2008 Avatarul lui daniela_ella2008

2 mesaje
Oras: bucuresti

buna ..nu stiu daca mai e valabil anuntul tau dar.... ce bolero te intereseaza???
DANIELA
Fosta membra Kudika.ro
Mai e valabil anuntul.Am nevoie de un bolero culoarea untului,si daca se poate din dantele.Ai ceva de vanzare?
mile Avatarul lui mile

17 mesaje
Oras: ploiesti

eu am de vanzare bolero,voal lung si rochita rosa clara.bolero-ul este ivoire marimea 38 si este din dantela.pretul initial de achizitie a fost 300 euro.il vand cu 150 euro.poate fi vazut in albumul meu mile.
Fosta membra Kudika.ro
Nu-mi dau seama din poze cum e boleroul,sau nu e?nu se inchide in fata,sau cum?
daniela_ella2008 Avatarul lui daniela_ella2008

2 mesaje
Oras: bucuresti

AS PUTEA SA FAC UNUL....CU ASTA MA OCUP... DACA TE INTERESEAZA....
DANIELA
Fosta membra Kudika.ro
am eu unul,te rog contacteaza-ma pt mai multe relatii-e culoare ivorie, masura 34 -36,depinde ce doresti ,nu ai specificat
Fosta membra Kudika.ro
Marimea de care am nevoie e 38,dar depinde ,stiti ca nu prea se potrivesc ...Rochia e 38.Vreau poze,nunta o am pe 21 nov,adica luna viitoare,asa ca hai grabiti-va cu pozici sa avem timp!
imi_ase Avatarul lui imi_ase

48 mesaje

De la: daniela_ella2008, la data 2009-10-19 09:50:07AS PUTEA SA FAC UNUL....CU ASTA MA OCUP... DACA TE INTERESEAZA....

buna!
faci haine pe comanda?
eu tot caut pe cineva care sa se ocupe cu asta, doresc sa imi fac niste haine, de zi cu zi, nu pentru ocazii speciale.
Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului