Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 19:33
De la: Orlan, la data 2010-04-23 19:28:17mda. sa va mai zic si de ce femeile mai stau cu barbatii dupa ce sunt inselate. pai, au nevoie de bani, sa fie oarecum intretinute. mai ales daca ai si copil, care are nevoie de multe. Chear mama mea a fost inselata de tatal meu, de multe ori, jignita, a mai si batut-o. dar de ce a mai stat cu el? pt ca a avut nevoie de el pentru a ma creste, mai ales ca si eu cand auzeam certuri incepeam sa plang si sa tip sa nu se desparta, la varsta de 6-7 ani. am crescut, mama mi-a facut un fratior care e mai mic uc 13 ani decat mine, el este cel mai scump, cel mai de pretz lucru din viatza mea, tin la el mai mult ca la mine. Dar iata ca ea a rezistat, si in cateva luni, ei se v-or desparti, pentru ca nu mai pot trai impreuna, eu sunt de-acord ca sa se desparta, chear am sfatuit-o pe mama sa faca ashaceva. Asa ca voi femeile aveti nevoie de bani atunci cand stati langa barbat dupa ce ati fost inselate, dar mai sunt si femei care char isi iubesc barbatii, acele femei trebuiesc respectate. Chear si pentru bunica mea s-a intamplat la fel ca si la mama, dar la ea a fost mult mai rau, nu vreau sa vorbesc ce lucruri ii facea. si cine a spus mai sus ca feleile atunci cand aud de o alta femeie care a fost inselata, icep sa il numeasca nemrnic, etc. spune un adevar, dar cand spune "dai o sansa sotiei tare" e clar ca fac diferentza, si ca ele au gresit. Acum nush cum voi ( barbati sua femei ) puteti insela, si sa nu va simtiti nishte gunaie dupa asta, cum va puteti saruta copii cu acea gura cu care ati supt stiti voi ce la alti barbati. Deci chear mi-e scarba, mi-e scarba de aceste gunoaie, care au incalcat un juramant facut in fatza preotului, si cel mai important, in fatza lui DUMNEZEU. Rusine, rusine celor ce fac aceste lucruri.
P.S. despre mama mea. A facut o farte mare greseala ca a stat cu tatal meu de atunci cand isi batea joc de ea. Acum i ipare rau ca nu a facut asta mai demult, cand trebuia. acum plange, si isi blestema zilele pt ca a stat cu el... Asa ve-ti face si voi cei care va dati Demnitatea la oparte, sa primiti persoana care acum catva timp, sarea pe organul reproductiv al altui baiat, sau in cazul barbatilor, dadeau la buci alteia.

Totul tine de sentimentele tale pentru ea/el... restul e zero! Daca stii ca nu i-ai gresit niciodata, e greu sa suporti ideea, asa cred. Sunt insurat de 17 ani, am 2 copii. De dragul copiilor poti trece peste multe. Poti ierta fara sa te injosesti. Spune-i ca divortezi, eventual pleaca de acasa. Daca te cauta si-si cere iertare, revino, dar dupa ce se roaga in genunchi.
Promotia zilei pe Kuponiada.ro