Alege-ti stilul propriu: La vie en rose Classy Nostalgic Light
Kudistilul tau este LA VIE EN ROSE
Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Mirese » Vestimentatie »

Casuta de bani handmade,idei

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont
Sau conecteaza-te prin contul tau de Facebook
facebook button

Discutii pe Forum

Bibilusha_grace
    8 mesaje
    Oras: Timisoara
    Postat pe: 11 Octombrie 2009, ora 20:54 Raporteaza abuz de limbaj

Ce parere aveti despre casutele de bani handmade(facute manual,de noi acasa)???Eu asta am de gand sa fac...si mi-am ales niste modele dupa care sa ma ghidez.Daca sunte-ti interesate de poze vizualizati-mi profilul.Pupici
    grace003217
    2 mesaje
    Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 09:20

buna si eu asi vrea sa fac casuta tot manual dar nu am ideie din ce si cum ? mersi
    raluck
    9 mesaje
    Oras: Brasov
    Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 09:44

Salut, eu m-am decis. Am s-o confectionez eu din carton, invelit cu autoclolant si panglica mov. E in forma de joben. Foarte simpla, un cerc jos, un con in continuare si capacul pe con care va fi taiat sa intre plicurile. Intra pe calin events si-o s-o vezi...
    raluck
    9 mesaje
    Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 09:46 Raporteaza abuz de limbaj

Sora mea si-a confectionat-o singura dar in forma de casa. Si-a iesit super.Si-a personalizat-o cu pozele lor parca stateau la geam sau la intrare, nu mai stiu exact dar a iesit super. Incercati!
    lungliliana
    5 mesaje
    Oras: Cluj
    Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 10:13 Raporteaza abuz de limbaj

si eu mi-am facut casuta d ebani in forma de joben,din carton si acoperit cu saten lipit pe carton ,cu personalizare ca sa se potriveasca temei nuntii
    si a iesit dragutz cu buget minim
    si mi-am facut si cartea de oaspeti tot eu
    tot imbracata in saten
    e adevarat ca am lucrat o zi jumatate pe amandoua
    dar sincer merita
    succes
    Liliana
    cioli2002
    12 mesaje
    Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 12:55 Raporteaza abuz de limbaj

imi plac foarte mult casutele tale chiar te pricepi la asta.cand o sa fac nunta pot sa iau legatura c tine sau nu vinzi?
    bastiuta
    324 mesaje
    Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 16:29 Raporteaza abuz de limbaj

Si eu am facut casuta de bani tot singura. Am folosit o cutie pt cadouri, sub forma de inima. I-am facut o taietura prin care se bagau plicurile si am imbrcat-o in satin. Pe o parte i-am aplicat trandafiri tot din satin. Eu zic ca fost frumoasa. O puteti vedea ca sa va inspirati in pozele mele cu accesoriile de la nunta.
    redroxace
    18 mesaje
    Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 22:08 Raporteaza abuz de limbaj

www.paradisulnuntilor.ro
    Accesorii pentru nunta ta!
    cammy86
    17 mesaje
    Oras: Galati
    Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 23:25 Raporteaza abuz de limbaj

Mi se pare super ideea, cred ca asa am sa fac si eu la nunta mea...oricum sunt mai increzatoare in puterile mele decat in ceea ce gasesti in oras, care sunt lucrate ft prost
    Bibilusha_grace
    8 mesaje
    Oras: Timisoara
    Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 21:02 Raporteaza abuz de limbaj

Buna cioli...cred ca la mine te referi...Casutele acelea nu sunt facute de mine...sunt doar niste poze de pe net,dar poti vedea la profilul meu casuta de bani care am facut-o pt nunta mea(am pus poze azi)....alte casute nu fac...doar vroiam sa dau niste idei.Pup
    miu2910
    10 mesaje
    Postat pe: 9 Mai 2010, ora 16:09 Raporteaza abuz de limbaj

O alta varianta e sa o faceti din posistiren si sa o pictati cu vopsea cu acril.
    e mai rezistenta decat cea din carton

miu2910
    10 mesaje
    Postat pe: 9 Mai 2010, ora 16:10 Raporteaza abuz de limbaj

polistiren... scuze

angel_ou_demon_grace
    Avatarul lui angel_ou_demon_grace
    32 mesaje
    Postat pe: 9 Mai 2010, ora 16:24 Raporteaza abuz de limbaj

Si noi ne-am facut casuta singuri. I-am facut un cadru de lemn.. foarte rezistent, invelit in carton gros.Iar peste carton am lipit hartii xeroxate :caramida, acoperis si temelie.I-am facut si geamuri are chiar si un mic balcon.
    Esti mult mai entuziasmat cand le faci tu.Noi nu am vrut ceva impopotonat cu fundite si multa dantela, ci ceva simplu.
    Noi am facut si marturiile singuri,saculet cu bombonele si cutiuta. Au iesit mult mai ieftine si le-am facut cum am vrut noi.
    stefanihouse
    5 mesaje
    Oras: Constanta
    Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 09:17 Raporteaza abuz de limbaj

www.stefanihouse.ro pentru lucruri importate, de calitate, pentru exigente maxime. Ca decorator am vazut multe casute confectionate dar......hai sa o lasam, sa fim seriosi ca erau jalnice. Problema in Romania este ca toti sunt decoratori si tocmai din acest motiv cele mai multe decoruri de nunti/botezuri seamana perfect intre ele....:(NO COMMENT)!. Multi nu stiu sa copie! Profesional vorbind, mai bine inchiriati decat sa cheltuiti banii pe produse care in urma confectionarilor arata rau. Pentru ceremonii deosebite apelati la profesionisti. http://www.facebook.com/album.php?aid=383&id=100000919831483&l=eead5dc39b
    cristinne83
    327 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 09:37 Raporteaza abuz de limbaj

prietena mea a facut tot o casuta rustica din "lemn" ca la tara pt ca avut nunta intr-un cadru de vis, in natura.pt asta folosit o cutie lipita pe afara cu material de sac cumparat(ftare) decorat, iar din cos iesea un buchet de margarete (vaza, una ff subtire si lunga era in casuta in dreptul cosului si nu se vedea, deci margaretele au stat fresh toata noaptea).
    A kiss, when all is said, what is it? It's a secret told to the mouth.
    Publicitate
    Postat foarte recent

Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
    Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!

Mergi la:

Inchide Setari

off