|
CsLaura 11 mesaje Membru din: 15/06/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 10:55
Raporteaza abuz de limbaj
Buna fetelor. Am o idee de toppic nou. NUNTA IN BRASOV- toate care sunteti din Bv ati avut sau urmeaza sa aveti nunta. Orice idee, amintire placuta (neplacuta), informatie despre un local sau pur si simplu povestea voastra. |
|
|
|
|
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 11:06
Am sa incep eu cu "visul" meu Eu imi doresc o nunta restransa intre rudele celel mai apropiate si cei mai buni prieteni. Vreau o nunta la care sa se vina din placere si nu din obligatie.Toata lumea sa se simta bine De mica imi doream o nunta fara dar. S-a spulberat si visul asta. Situatia financiara nu-mi permite.Acum imi doresc sa nu raman in paguba. Ceea ce e minunat in relatia mea este faptul ca am un prieten intelegator, care de cele mai multe ori vrea ceea ce vreau eu. Vrea sa ma faca fericita si pentru asta ii multumesc de cate ori am ocazia. Voi? Cum va intelegeti cu "alesul"? |
|
georgi_gorgi 11 mesaje Membru din: 15/12/2007 |
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 12:07
Buna! Si eu sunt din Brasov si voi avea nunta in 11 iulie 2010, la Casa Armatei, in Sala de marmura. Pana acum am reusit sa rezolv cu muzica, cu fotograful si cu firma de organizari (fetele sunt foste colege de facultate si ma vor ajuta sa imi organizez nunta pe care mi-o doresc). Culorile pe care le-am ales pentru sala sunt mov si galben. Invitatiile si marturiile mi le voi crea singura, iar ca biserica, m-am gandit la cea din Piata Sfatului, deoarece este aproape de sala si de starea civila.(si as vrea sa parcurgem acest traseu pe jos) Mai ramane acum, dar am lasat pentru anul viitor, sa-mi gasesc rochia si pantofii, cee ce va fi cel mai greu pentru mine. Dar sunt sigura ca pana la urma voi reusi si asta. Mai sper doar sa nu fiu foarte stresata la nunta, sa nu las tot felul de nimicuri sa-mi strice ziua si sa ma bucur alaturi de invitatii mei. E prima petrecere pe care o organizez asa ca tineti-mi pumnii sa iasa bine! |
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 17:32
Am fost la o nunta la Casa Armatei si a iesit super. A fost o nunta mare( aprx 300), personanul destul de dragut. Din cate am inteles mirii nu au prea iesit in castig. Atentie la detalii. Am mai fost acum 2 sapt la o nunta la Floarea Soarelui. A fost frumos si acolo. Mancare ft buna, muzicantii si-au meritat banii( Atomic, au site, cam 2500euro-asa am auzit) si personalul foarte dragut. Mirii au cam luat tzeapa la decoratiuni-au inchiriat totul de la baietii astia -Atomic si din pacate i-au cam jegmanit la flori si la stativele alea de fier forjat de pe mese. Dar nunta a fost frumoasa.Am admirat-o me mireasa toata noaptea. Simpla si foarte frumoasa. A dansat toata nunta. Jos palaria pt ea. Iti recomand un atelier fain- Divine. In spate la unirea. Imi plac rochiile lor. La nebunie. Bafta la organizat |
|
lif3_dr3am 86 mesaje Membru din: 9/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 20:22
Daca ati ramas in urma cu achizitionarea cadourilor, intrati pe www.evermarket.ro Aici puteti gasi o gama larga de cadouri la preturi avantajoase. Va astept!
|
|
FLORY84_grace 1 mesaj Membru din: 10/01/2010 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 15:26
buna, si eu am nunta tot in sala de marmura pe 12.09.2010;mi-ar placea sa ne impartasim ideile si impresiile despre nunta noastra. |
|
alexandra_unica 18 mesaje Membru din: 7/11/2007 Oras: Brasov |
Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 15:21
Buna Laura! Ai o multitudine de optiuni in ceea ce priveste locatia pentru nunta. Acum depinde la cate persoane te-ai gandit. Pentru o nunta mai intima pana in 50 pers poti opta pentru Bistro 2003, restaurant La Cetate, restaurant Four Roses aici au mancarea foarte buna. Pentru o nunta peste 100 de pers iti recomand cu caldura Sergiana Centru civic (salonul auriu sau mov) servire impecabila mancare buna, Belvedere in Poiana pentru ceva mai select sau Garden Club nunta la piscina, arata splendid si nu in ultimul rand la Vienna, este o tipa tare draguta si local frumos, mancare buna. Eu fac nunta anul asta pe 10 oct la restaurant Crystal de pe 13 decembrie. Mi-a placut foarte mult sala arata select dar trebuie sa ai min 150 pers. Mai au o sala la fel de frumoasa Imperial dar acolo min 300 pers. Spor la arvunit! Pentru alte detalii te pot ajuta cu placere...foto, muzica, aranjamente...pt ca m-am interesat pt mine si stiu cele mai bune tips-uri. Pupici |
|
mi_ushka 2 mesaje Membru din: 7/11/2007 |
Postat pe: 16 Februarie 2010, ora 21:16
hello. ma puteti ajuta cu sfaturi pentru fotograf/cameraman? avem nunta in septembrie si inca nu ne-am hotarat.. as prefera din brasov, cei pe care i-am gasit din bucuresti sunt cam scumpi... va multumesc. |
|
|
|
|
danielaserif 5 mesaje Membru din: 9/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 17:32
|
|
tudormihaela11 22 mesaje Membru din: 24/02/2010 |
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 16:41
un oras frumos si potrivit pentru o nunta decenta si frumoasa. |
|
tarot_healthy 757 mesaje Membru din: 19/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 14:50
Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
|
|
kudika325755 1 mesaj Membru din: 16/10/2010 |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 02:03
Buna fetelor, Si eu sunt o viitoare miresica in 2011 si caut dj + solist/a pentru nunta in Brasov. Mult timp m-am gandit ce sa aleg > formatie sau dj, insa stiu ca se poate sa le ai pe amandoua, la un pret rezonabil. Ma puteti ajuta cu niste recomandari, pareri? |
|
kudika401444 1 mesaj Membru din: 11/05/2011 |
Postat pe: 11 Mai 2011, ora 16:55
buna, daca nu ai devenit deja miresica pana in momentul de fata, iti pot recomanda un fotograf> http://andreipaul.blogspot.com/search/label/Nunta |
|
kudika451198 1 mesaj Membru din: 12/10/2011 |
Postat pe: 12 Octombrie 2011, ora 13:37
Imi este greu sa cred ca ceea ce ai scris tu poate fi adevarat...Firma asta poate fi orice , numai o echipa de profesionisti nu.Site-ul lor arata ok si va poate pacali, dar mergeti la "sediul " lor si va veti face o idee despre cat de "meseriasi " pot fi.Produsele pe care le ofera pot parea la un pret avantajos , dar calitatea nu impresioneaza in mod deosebit.In plus, cred ca depind de alti colaboratori, la fel de "parolisti" ca si ei.Acesta ar fi un mic aspect...cel mai deranjant este faptul ca nu isi respecta angajamentele asumate in contract cu privire la termenul de finalizare si livrare al produselor.Noi am avut evenimentul la sfarsitul lunii iulie si nici pana pe 12 octombrie nu am primit produsele in volum complet...doar amanari si scuze . Va recomand ca in cazul in care apelati la ei(ceea ce va sfatuiesc sa nu faceti) sa incheiati un contract serios (nu cel pe care il ofera ei), cu clauze care sa va fereasca de neplacerile pricinuite de acesti mincinosi. |
|
|
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata! |

Promotia zilei pe Kuponiada.ro