important!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Subiect nou
Alege alt forum  
amazing2009 Avatarul lui amazing2009

12 mesaje

Daca te masturbezi si ajungi la orgasm te poti dezvirgina singura?
Raporteaza abuz de limbaj
adinutze_grace Avatarul lui adinutze_grace

5 mesaje

aoleoooooo!!!!! consideram ca nici NU s-a pus aceasta intrebare!!
miam_grace Avatarul lui miam_grace

2 mesaje

daca tu la 17 ani nu stii asta, e tragic! nu zic ca ar fi o varsta prea inaintata....dar ar fi bine sa vb cu o colega care sigur e trecuta prin "momentul dezvirginarii" si nu de la un simplu orgasm! ;)
alexa_alyna Avatarul lui alexa_alyna

36 mesaje

De la: grace006291, la data 2009-11-09 21:27:46Daca te masturbezi si ajungi la orgasm te poti dezvirgina singura?

nu, mai ales daca nu e vorba de nici o sangerare.
brunettalore_yahoo_com Avatarul lui brunettalore_yahoo_com

117 mesaje
Oras: brasov

Depinde cu ce te-ai masturbat si daca te-a durut,pentru ca prima data doareeeee tareee,nu e neaparat sa sangerezi depinde de la o femeie la alta de exemplu pe mine ma duuurut dar nu am sangerat
babalica Avatarul lui babalica

160 mesaje
Oras: brasov

intrebarea e dak ai facuto intravaginal sau nu, de asta depinde deflorarea, si cu ce...
kudika001468 Avatarul lui kudika001468

8 mesaje
Oras: constanta

Depinde cum te masturbezi.cu degetu,cu vibratoru etc.xa daca iti introduci in vagin v......normal ca da.daca te joci doar cu degetu pe c.....nu are nimic.mai bine fao si gata.
maslin_natasa22 Avatarul lui maslin_natasa22

25 mesaje

cum poti sa intrebi asa ceva???ca sa ramai gravida trebuie sa ti se fecundeze ovulul,si ca sa ti se fecundeze ovulul trebuie sperma in care sunt spermatozoizii...............si pt asta ai nevoie de penis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sunt multe carti despre sex si organismul tau,de ce nu le citesti?????

25 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 10:19
Citeaza Raspunde

De la: grace006291, la data 2009-11-09 21:27:46Daca te masturbezi si ajungi la orgasm te poti dezvirgina singura?

nu, mai ales daca nu e vorba de nici o sangerare.
FATA,NU E VORBA DE SANGE!!!!!!POTI FI FECIOARA SI SA RAMAI GRAVIDA!!!!E INDEAJUNS SA SE TERMINE BAIATUL PE ORGANUL TAU SEXUAL!SA O BAGE DOAR LA INTRARE PUTIN DE TOT SI SE TERMINA SI AI RAMAS GRAVIDA!!!!!!!!!!!!

25 mesaje

scuze am raspuns gresit!am citit altceva pe alta pagina ,de net!!
faza asta cu dezvirginarea:daca teai masturbat in interior da,dar daca teai masturbat in exterior clar NU!!!!!
abcd_grace Avatarul lui abcd_grace

25 mesaje
Oras: ploiesti

A ramane gravida nu are legatura cu raspunsul cerut. Ori n-ai inteles intrebarea, ori mai trebuie sa citesti niste carti din alea de care ziceai.
Daca te masturbezi intravaginal introducand ceva, da, te poti dezvirgina.
alexR Avatarul lui alexR

10 mesaje

NU ERA CUMVA UN SITE DESPRE CEA MAI IMPORTANTA ZI DIN VIATA UNEI FEMEI? CU SI DESPRE NUNTI SI MIRESE??
MAI SI PRIMIM MAILLURI...CU IMPORTANT!!!!AM ZIS CA E VRE-O VIITOARE DOAMNA CE ARE NEVOIE DE FATURI....ATENTIE ADMINISTRATORI!

25 mesaje

cred ca am zis la un momentdat ca am citit altundeva ceva si am raspuns pe alta pagina la alt subiect....dar na,nu toti pot citi cu toate literele......si am raspuns la intrebare la un momentdat,daca citeai cu toate literele.....
evangeline_grace Avatarul lui evangeline_grace

23 mesaje

De la: maslin_natasa, la data 2010-01-10 15:06:53cred ca am zis la un momentdat ca am citit altundeva ceva si am raspuns pe alta pagina la alt subiect....dar na,nu toti pot citi cu toate literele......si am raspuns la intrebare la un momentdat,daca citeai cu toate literele.....

Intrebarea e - tu ai citit cu toate literele?

25 mesaje

eu cred ca cineva are chef sa faca pe desteapta!!!!!!!!Doamna profesoara,hai sa incheiem discutia.....Suntem oameni,nu animale.....
evangeline_grace Avatarul lui evangeline_grace

23 mesaje

De la: maslin_natasa, la data 2010-01-12 15:08:30eu cred ca cineva are chef sa faca pe desteapta!!!!!!!!Doamna profesoara,hai sa incheiem discutia.....Suntem oameni,nu animale.....

Postarea ta iti contrazice spusele, daca intelegi ce vreau sa spun, daca nu, mai bine; nu-ti bate capul doar ai multe subiecte la care raspunzi si nu ai timp de astea.
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului