buna

Subiect nou
Alege alt forum  
grace006307 Avatarul lui grace006307

1 mesaj

pt fetele putin mai plinute ce rochie de mireasa credeti ca s-ar potrivi?
Raporteaza abuz de limbaj
avccraiova Avatarul lui avccraiova

80 mesaje

De la: grace006307, la data 2009-11-10 15:19:13pt fetele putin mai plinute ce rochie de mireasa credeti ca s-ar potrivi?

Depinde ce conformatie ai,daca esti plinuta peste tot sau doar in anumite zone...ideea e sa gasesti o rochie care sa mascheze si sa puna in valoare in acelasi timp.Iti atasez rochia mea,sa-ti faci o idee,eu sunt plinuta si mi-am facut rochie pe comanda.Uita-te la profilul meu.
ema_ion Avatarul lui ema_ion

16 mesaje

Buna , si eu sunt plinuta , am ceva burtica si am gasit o rochita care s-a mai mascat cat de cat burtica si nu m-a facut atat de grasa ,este dintr-o piesa , am o poza la profilul meu, daca pot sa te ajut cu ceva contacteaza-ma , succes!
ema_ion Avatarul lui ema_ion

16 mesaje

Buna , si eu sunt plinuta , am ceva burtica si am gasit o rochita care s-a mai mascat cat de cat burtica si nu m-a facut atat de grasa ,este dintr-o piesa , am o poza la profilul meu, daca pot sa te ajut cu ceva contacteaza-ma , succes!
cj25har Avatarul lui cj25har

378 mesaje
Oras: cluj

Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli.Tel de contact 0746762204