eu am luat o hartie si un pix si am inceput sa imi trec absolut toate ideile care imi trec prin cap pe foaie
bineinteles ca am consultat internetnul, reviste de specialitate, etc...
apoi mi-am facut o alta lista
am nunta pe 12.09.2010
in sept am mers sa cautam rest, deci cu 1 an inainte ca sa fiu sigura.
la sf lui oct am primit raspuns pozitiv, am semnat contractul si am dat avansul ( la noi a fost o alta sit, a trebuit sa facem raport)
tin sa precizez k nasii i-am avut dinainte.
urmatorul pas a fost sa consultam si sa ne interesam in privinta dj-ului, cameramanului, fotografului cu care am si convenit asupra datei nuntii.
in nov am mers la biserica dar ne-au zis sa venim dupa 7 ian.
din ian trebuie sa rezolvam cu biserica si sa discutam cu firma de decoratiuni.
apoi in lunile primaverii mai urmeaza cumparaturile adiacente ( diverse lucruri pe care vrei sa le iei, funde, tulle, flori artificiale, etc)
cu 4-5 luni inainte, parerea mea este ca trebuie sa faci invitatiile. noi o sa mergem in mai ptr k o sa fie si perioada concediilor de vara.
hainele o sa le luam mai aproap, iunie, iulie, dar nu strica sa mergi si sa colinzi magazinele ptr a iti face o parere.
tot cu cateva luni inainte trebuie sa te ocupi si de bauturi, asta in cazul in care le aduci de acasa. de ex wiskhy-ul ( nu stiu dc am scris corect) nu se strica dc il iei din timp.
dar fiind k noi nu dispunem de sume mari dintr-o data, incercam sa mai facem cumparaturi pe parcurs.
sper ca ti-am fost de ajutor si iti urez bafta la pregatiri