ce e lama?

Subiect nou
Alege alt forum  
morarina Avatarul lui morarina

3 mesaje

buna fetelo9r eu sunt noua in forum.vreau sa va intreb si eu ce e "lama",pt ce se face?cum se face?e dureroasa?
Raporteaza abuz de limbaj
morarina Avatarul lui morarina

3 mesaje

nu vrea nimeni sa-mi raspunda?
wmarsew Avatarul lui wmarsew

109 mesaje

te referi probabil la proba pe care ti-o ia cand te duci la ginecolog ...iti ia proba (din secretii) pentru a le trimite la analiza la un laborator... search pe google si gasesti mai multe detalii....
fantome Avatarul lui fantome

964 mesaje
Oras: brasov

Nu iubita, nu doare. Este vorba de celebrul test Papanicolau. Mergi cu incredere, este doar o senzatie de disconfort.
iulik_flore Avatarul lui iulik_flore

1617 mesaje
Oras: bucuresti

De la: fantome, la data 2009-12-08 21:57:41Nu iubita, nu doare. Este vorba de celebrul test Papanicolau. Mergi cu incredere, este doar o senzatie de disconfort.
kudika081389 Avatarul lui kudika081389

11 mesaje

la care lama te referi? este si un animal care traieste in mongolia, australia, etc....dar e si un test de lama se numeste , adica se pune pe o lama de sticla o secretie din corp, ptr analiza la microscop.
fericire
tarot_healthy Avatarul lui tarot_healthy

757 mesaje

Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
cj25har Avatarul lui cj25har

378 mesaje
Oras: cluj

Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli consumat. Tel de contact 0746762204. Deasemenea oferim servicii de foto video de maistru fotograf cu vechime in domeniu de peste 20 ani, porumbei voiagiori, si unghii tehnice!!!
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului