am nevoie de un sfat de o ideie

Subiect nou
Alege alt forum  
vika_mihaela80 Avatarul lui vika_mihaela80

6 mesaje
Oras: galati

nu stiu daca cineva este sau a fost ion situatia mea dar nu stiu cum sa fac si am nevoie de un sfat anul acesta voi face nunta si trebuie sa fac invitatiile aici este problema zic eu nici eu nici sotul meu nu avem tata pe invitatie cum trebuie sa scriu la partea aia cu parinti ., sunt alaturi de noi parintii ------ cu trebuie sa scriu daca tatii nostri nu sunt langa noi chiar as vrea sai mentionam dar nam ideie cum trebuie scris cum sa formulam textul chiar va rog am nevoie de voi datimi ideii multumesc anticipat
Raporteaza abuz de limbaj
vika
carmen1983 Avatarul lui carmen1983

13 mesaje

buan ....este cam greu si eu am nunta tot anul asta si din pacate nu l mai avem alaturi pe socrul ....am vazut ca se trece numele dar intrun chenar rosu .....asta am vazut la varul meu pe invitatie ca tot asa nu mai era in viata socrul mic si la trecut in chenar rosu dar la mentionat ,,,,,
grace006405 Avatarul lui grace006405

3 mesaje

In cazul parintilor decedati, pe invitatie se trec intr-un chenar in aceasi culoare cu a textului de pe invitatie.
Maria_Petruse Avatarul lui Maria_Petruse

16 mesaje

Din cate stiu eu numele persoanelor decedate se trece intr-un chenar negru deoarece negrul simbolizeaza moartea, nu rosul sau ce stiu eu ce alte culori...deci chenarul trebuie sa fie negru...si in plus nu strica nici aspectul invitatiei...
grace007989 Avatarul lui grace007989

2 mesaje

buna am si eu o intrebare am anul acesta nunta pe 17 iuklie am dat comanda de invitatiile de ]nunta dar nu am scris decat numele famililor deoarece parintii mei sun decedatii amandoi iar socrul meu este si el decedat are ceva ca nu ia-m mai scris ast raspuns nu vreu sa pun pe nimeni in locul lor deoarece consider ca nimeni nu iti va inlocui niciodat parintii si ca iei de sus vor fii prezentii cu sufletul imi este foarte greu ca nu sunt alaturi de mine dar asta este viata oricum pe ei nu ii voi uita niciodata
tarot_healthy Avatarul lui tarot_healthy

757 mesaje

Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
Diamond_grace Avatarul lui Diamond_grace

149 mesaje

Spuneti-va parerea...

http://www.grace.ro/comunitate/forum/view_topic/1564/Mireasa-blestemata-in-floraria-Iris-de-la-Universitate.html

Multumesc anticipat.
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului