railia22
17 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 17:16
anul acesta am nunta in septembrie si o fac la medias. sotul este de la piatra-neamt si acum in familie se dezbate problema ca ar trebui sa facem si o alta nunta sau mai bine zis o petrecere la el in oras pentru ca se tem ca nu or sa vina invitatii asa mare distanta pentru nunta. eu am zis ca inchiriez un microbuz dus-intors ca pe ei nu ii costa nimic dar dejeaba.cum sa fac ca sa impac si capra si varza. pentru ca o alta nunta este o cheltuiala in plus si pe urma nu dispun de timp destul pentru ca eu locuiesc in germania si dupa o saptamana de la nunta trebuie sa fiu in germania ca incep serviciul.
railia22
17 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 23:14
De la: railia22, la data 2010-02-04 17:16:51anul acesta am nunta in septembrie si o fac la medias. sotul este de la piatra-neamt si acum in familie se dezbate problema ca ar trebui sa facem si o alta nunta sau mai bine zis o petrecere la el in oras pentru ca se tem ca nu or sa vina invitatii asa mare distanta pentru nunta. eu am zis ca inchiriez un microbuz dus-intors ca pe ei nu ii costa nimic dar dejeaba.cum sa fac ca sa impac si capra si varza. pentru ca o alta nunta este o cheltuiala in plus si pe urma nu dispun de timp destul pentru ca eu locuiesc in germania si dupa o saptamana de la nunta trebuie sa fiu in germania ca incep serviciul.
Marry_grace
237 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 00:09
buna....am citit mesajul tau si intr-adevar e foarte importanta si locatia nuntii...in sensul ca unii invitati ar putea renunta sa mai vina la eveniment din cauza distantei...
incercati sa gasiti o modalitate eficienta in alegerea locatiei.
tarot_healthy
757 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 15:06
Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
cj25har
378 mesaje
Oras: cluj
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 13:03
Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli.Tel de contact 0746762204