sunt DEZAMAGIT

Subiect nou
Alege alt forum  
Fosta membra Kudika.ro
am 40 de ani, sotia mea are 35, si avem 2 fetite pe care le iubesc enorm.
In urma cu 10 zile sotia mea mi-a destainuit ca m-a inselat cu un fost coleg, subaltern de al meu unde lucra in urma cu cativa ani,dupa ce am avut o casnicie de 15 ani, am banuit o buna bucata de vreme ca ar putea sa aiba o relatie cu el, dar am avut f mare incredere in ea, mai ales ca i-am zis sa aiba grija, cu atat mai mult ca lumea vede multe. eu e adevarat ca eram f mult plecat, am afaceri in mai multe domenii, din cauza asta nu am putut sa-i acord atentie cat ar fi asteptat sau poate cat ar fi trebuit. A avut o relatie de 1 an cu tipul respectiv, ma doare enorm, m-a pus in pozitie umilitoare din care chiar nu mai stiu cum sa ies, ma doare enorm pt ca avem 2 copii si nu vreau sa sufere.ea zice ca nici nu stie cum s-a intamplat ca luat-o valul ca parca era ametita, ca nu se culca prea des cu el, ca nu-l iubea ca nu era indragostita, desi eu nu cred o iota din ce imi spune.M-a mintit f mult, si nu stiu ce sa mai cred, imi spune ca ma iubeste ca sa o iert ca de atunci nu avut pe nimeni si ca e singurul, etc, etc.asetpt un raspuns, ce sa fac,sa divortez, sa raman, incerc sa iert, dar parca innebunesc ca imi amintesc ca eu am muncit ca un tampit si ea se distra.
Raporteaza abuz de limbaj