Cum sa ii dovedesti k il iubesti?

Subiect nou
Alege alt forum  
kudika116803 Avatarul lui kudika116803

1 mesaj

Buna!..am avut o relatie de 3luni k un tip..la care ink mai tin...Am incercat sa mai am o relarie dar a esuat..cauza era tot el deoarece am filtrat in acelasi timp k el..akm incercam sa ne impacam dar cum sa`i arat k il iubesC?..va multumesc>:D
Raporteaza abuz de limbaj
oanaiullliana Avatarul lui oanaiullliana

81 mesaje
Oras: baia mare

si cand ai filtrat ai folosit hartie de filtru? se zice flirtat. apoi daca, dupa numai 3 luni v-ati despartit si fiecare a inceput o alta relatie eu zic sa-ti vezi mai departe de noua relatie pt ca ce incepe rau, rau se termina. tu ne ceri sfaturi pt ai arata ca-l iubesti, dar mai bine ar cere el sfaturi de la prietenii lui pt a te recuceri, de ce sa umblii tu in limba pt el?
maria_doina Avatarul lui maria_doina

57 mesaje

pai sti tu proverbul cu iepurii? s-ar putea sa fie tarziu acum
grace009061 Avatarul lui grace009061

11 mesaje

De la: oanaiulliana, la data 2010-04-29 08:21:31si cand ai filtrat ai folosit hartie de filtru? se zice flirtat. apoi daca, dupa numai 3 luni v-ati despartit si fiecare a inceput o alta relatie eu zic sa-ti vezi mai departe de noua relatie pt ca ce incepe rau, rau se termina. tu ne ceri sfaturi pt ai arata ca-l iubesti, dar mai bine ar cere el sfaturi de la prietenii lui pt a te recuceri, de ce sa umblii tu in limba pt el?
grace009061 Avatarul lui grace009061

11 mesaje

De la: oanaiulliana, la data 2010-04-29 08:21:31si cand ai filtrat ai folosit hartie de filtru? se zice flirtat. apoi daca, dupa numai 3 luni v-ati despartit si fiecare a inceput o alta relatie eu zic sa-ti vezi mai departe de noua relatie pt ca ce incepe rau, rau se termina. tu ne ceri sfaturi pt ai arata ca-l iubesti, dar mai bine ar cere el sfaturi de la prietenii lui pt a te recuceri, de ce sa umblii tu in limba pt el?

f corect rationamentul tau.mi-a placut
rocsanyk3 Avatarul lui rocsanyk3

294 mesaje

Miresicilor... nu uitati ca am fost si noi copii odata si ne indragosteam. Si daca trecea un frmusel pe langa noi si ne zambea eram indragostite si in limba...numai ca diferenta e ca nu stiam de forumuri pe net si nu aveam cui cere un sfat ... visam cu prietenele de varsta noastra ... Trebuie sa trecem prin toate etapele vietii pana ne maturizam... Ce sens ar mai avea copilaria fara iubirile astea trecatoare ... Avem timp o viata sa trecem prin toate.

Aaa.... Si pt fetitza .... Kred k ai gasit deja pe altul kre sa t fak fericita... Dak nu ai gasit... Kuta in kontinuare k sigur vei gasi... Nu suferi pt toti puritanii distreaza-te si petrece cat poti k viata e scurta.

Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului