De la: cristinn, la data 2010-05-31 15:36:04nu stiu cum sa iti explic...dar nu afli de o nunta cu o luna inainte.. prietena mea le-a spus toturor de nunta cu 1 an si 2 luni inainte! ce mama ma-sii cu un an inainte!!!!!.. ti-e prieten bun..si daca puneai 300 mii pe luna si tot era ceva si mergeai! e cat abonamentul la cablu sau cat o cartela prepay!.. dar deh.. de ce sa renunt la ceva pt comoditatea mea cand pot sa renunt la o prietena!
astea-s scuze si continui sa cred asa SI REPET: TOTI STIAU DIN TIMP DE NUNTA! ASA CA DEH...
cum iti asterni asa dormi
PS: si nu vb aici chiar de cazuri izolate in care mame singure cu rate pe 30 de ani si copii mici nu pot veni (desi de cele mai multe ori, tot aia cu greutati fac efortul si sunt oameni si vin) eu aici vb de majoritatea cazurilor..ca nu toti au credite si-s someri si nu toti au copii o droaie si etc.. si pana la urma si eu tot in Romania locuiesc.. eu nu am probleme sau ce? mie nu imi scade salariul? eu nu am datorii> eu sunt scutita??
deci.. motive..inca o data!
ok, sa vedem acum sa vorbim logic.
tu esti invitata de o amica la nunta ei . amica nu este ff apropiata , dar ma rog, o cunosti cumva.
situatia ta financiara sau a familiei nu e grozava si familia ta doreste sa faca unele economii sau macar sa acopere din datorii sau macar sa nu se mai angajeze la alte cheltuieli neprevazute.
Te anunta cu un an inainte: ce zici ? NU, e posibil sa nu pot sa vin a nu stiu daca o sa am bani ? normal ca toti zic: felicitari, casa de piatra, pe cand nunta?, unde cum ce fel , etc.. . Nimeni nu o sa i spuna tinerei viitoare mirese cand anunta nunta: Stii, am o groaza de probleme anul asta si cine stie ce o mai fi si la anul?
Nu zice nimeni asa ceva, asa ca nu inteleg de ce se plange ca la inceput au zica ca daaaa, vin , etc.. chiar daca nu ai mai venit pe urma ..normal ca toata ziua zice da in principiu, la inceput .
Pe urma ajungi acasa si -ti gestionezi bugetul. Timpul trece si apar alte prioritati legate de finantele personale,asa ca darul de nunta si cheltuieli sa ti iei o rochie, pantofi ceva trec pe planul 2 sau 3 , sau .. la coada listei .. cum e normal. nu o sa i zica nimeni copilului , " lasa ca nu ti mai cumpar tenisi acuma, mergi cu aia rupti, ca strangem bani de nunta amicei X".
Cu o luna inainte de nunta vezi ca nu ai bani de dar, rochie si pantofi, etcc, de dus oricum nu te poti duce sa te faci de ras sa -ti mai iasa si vorbe, etc, si deci ajungi la varianta sa i explici cu frumosul ca nu ai cu ce. oricum nefiind o amica f apropiata, sau ruda, nu e asa importanata participarea.
daca ai fi tu in sutaita descrissa mai sus ti ar conveni sa fii considerata nesimtitita ca nu ai avut bani sa vii la o nunta si te ai scuzat ca nu se poate?
si cum ai considera o pe persoana care te numeste nesimita datorita lipsei de posibilitati materiale ??