De la: anna25, la data 2010-07-07 19:32:35salut, am intrat intr-o incurcatura si nu stiu cum sa mai fac!!!
Sunt casatorita, dar de vreo 2luni am inceput o aventura cu sotul prietenei mele.Stiu ca o sa ma judecati,dar totusi vreau un sfat.
Nu m-am culcat cu el, numai mi-a facut sex oral,de cateva ori,ii place mult sa faca asa ceva,dar nu cu sotia lui.I-am spus ca vreau sa ne oprim dar el a inceput sa ma ameninte ca ma va zice la sotul meu.(imi iubesc sotul f mult si nu vreau sa-l pierd).
Ce sa fac?? A spus ca nu trebuie sa ma culc cu el,nu vrem sa ne inselam sotia,sotul,sa ramanem la stadiul in care suntem acum.
ai cateva variante
1. le spui tu , cu gura ta, prietenei si sotului tau. probabil ii vei pierde pe amandoi, pe prietena sigur, dar macar vei dormi linistita
2. intrerupi orice legatura cu tipul, si, cel putin o periada, si cu prietena ta 9 astfel incat sanu dea de banuit). Ii spui titului ca nu ai te gand sa te lasi santajata si ca nu are cu ce sa te santajeze si sa te lase in pace.
3. continui ca si pana acum, si aproape sigur se va afla totul, si probabil vei ajunge la rezultatul de la pct 1, dar cu mai mult scandal - nu cred ca asta vrei.
Oricum, nu mai zice ca nu vrei sa-ti inseli sotul. L-ai inselat deja. Si amantul tau si-a inselat sotia. Ca oral, ca ne-oral, tot un drac ii, si tot inselarea increderii se cheama. Daca esti o femeie matura, trebuie sa-ti asumi asta, nu s-o dai pe dupa gard ca ai facut doar aia si aia. Daca era doar un sarut, sa zicem ,putai zice ca te-a luat valul, dar as...scuza-ma dar nu poti zice ca nu l-ai inselat.
numai bine
PS cu ultima fraza nu am vrut sa te dojenesc...am vrut sa-ti deschid putin ochii.