Caut persoana de mers la sala in Iasi
Postat pe: 12 August 2010, ora 11:12
Buna fetelor, imi doresc de ceva vreme sa merg la o sala din Iasi sa fac aerobic si fitness sa dau jos cateva kilograma care ma tot deranjeaza...si mi-e tare urat sa ma apuc de una singura..asa ca astept propuneri..eu sunt din catierul Dacia..si ar fi de un real ajutor daca ar fi persoane din aceeasi zona ca sa putem merge la o sala cat mai apropiata..as prefera la Energyim din Pacurari (dar accept si alte oferte daca sunt convenabile)..daca mai sunt persoane doritoare si in aceeasi situatie cu mine, va rog nu ezitati!
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 10:38
Buna,
Eu sunt Irina si stau in Pacurari.
Si eu sunt interesata de a merge la o sala sau de ceva miscare.
Daca mai esti interesata, las adresa mea de mail: irinaluciana@yahoo.com
O zi buna
Eu sunt Irina si stau in Pacurari.
Si eu sunt interesata de a merge la o sala sau de ceva miscare.
Daca mai esti interesata, las adresa mea de mail: irinaluciana@yahoo.com
O zi buna
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 12:22
Buna ideea cu cautatul.
Prietena mea care mergea cu mine la sala a plecat in Anglia, asa ca ... e cineva din Brasov ?
Prietena mea care mergea cu mine la sala a plecat in Anglia, asa ca ... e cineva din Brasov ?
Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 16:54
de fapt foarte buna..!:) si eu as vrea sa vin,dar cum sa fac sa vin tocmai la iasi?:))) felicitari ptr initiativa..;)
Postat pe: 4 Iulie 2011, ora 14:15
buna ingrid.ai mai fost la vreo sala din iasi?poate imi recomanzi si mie te rog.poti sa imi scrii pe email: cool_anka07@yahoo.com.merci
Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 19:55
Intr-adevar buna idee cu cautatul persoanei care sa mearga la sala
Caut si eu una persoana din Pitesti care sa mearga la sala cu mine
Caut si eu una persoana din Pitesti care sa mearga la sala cu mine
Postat pe: 18 August 2011, ora 20:38
as vrea sa cunosc si eu o fata
Postat pe: 24 August 2011, ora 07:42
Si cum sa fie fata pe care vrei tu sa o cunosti ?
Postat pe: 11 Septembrie 2011, ora 18:50
Buna! la ce preturi sunt abonamentele la Energym?
Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 13:55
buna idee si eu as vrea sa merg la sala in cj dar nu am cu cine mai este vreo persoana interesata di cartierul zorilor?
Postat pe: 16 Decembrie 2011, ora 13:56
Eu sunt din cartierul zorilor, dar... stau in botosani. Merge ?
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 10:28
buna.ma numesc irina si locuiesc in alexandru cel bun si eu caut pe cineva cu care sa merg la sala,mai ales ca avem sala la club C.F.R.,deci aproape,nu trebuie sa mergem in centru.Daca ai alta propunere...AA e 60 lei abonamentul pe luna si mergi cand vrei.A R.
Postat pe: 7 Martie 2012, ora 13:44
Buna, este cineva din gaalti care vrea sa mearga la sala?
Postat pe: 8 Martie 2012, ora 12:32
buna! si eu sunt din iasi si vreau sa merg la aerobic! cineva mi-a recomandat armony(in sensul ca e curat si instructorii scot untul din tine) daca va mobilizati ma anuntati si pe mine, va rog! prietenele mele sunt niste lenese asa ca nu am nici o baza in ele, deci nu ar fi rau sa ne facem un grup sa ne incurajam ! o zi buna!
Publicitate
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului