i need help...

Subiect nou
Alege alt forum  
str3santa Avatarul lui str3santa

1 mesaj

buna,am si eu o problemaaa..am parul cret si nu reusesc nici o clipa sa il stapanesc..e super rebel...habar nu am ce sa`i mai fac are cineva vreo idee?(bine in afara de tuns):))
Raporteaza abuz de limbaj
ameelia Avatarul lui ameelia

121 mesaje
Oras: bucuresti

ai la dispozitie mai multe variante:

1.intinde-l cu placa(dar nu fa exces)
2.Prinde-l
3.foloseste spuma pentru a-l modela

PS mai cauta pe net diverse articole pentru coafarea parului cret,acolo gasesti mai multe informatii
MemoMarcela Avatarul lui MemoMarcela

45 mesaje

multumestei lui d.zeu ptr. ce tia dat ca el a stiut ce face .Doar cautati cuaforu potrivit care sa te tunda in modelul care tiar sta bine si NECUAFATA
Fosta membra Kudika.ro
De la: str3santa, la data 2010-08-17 18:07:27buna,am si eu o problemaaa..am parul cret si nu reusesc nici o clipa sa il stapanesc..e super rebel...habar nu am ce sa`i mai fac are cineva vreo idee?(bine in afara de tuns):))

1.spuma de par este cea mai indicata
2.placa -o sa-l ai drept dar matura dupa ceva timp si sigur o sa plangi dupa onduleurile tale
3.crema de netezire -are efect dar se ingrasa parul foarte repede
"Mi-a luat toata viata sa inteleg ca nu trebuie sa inteleg totul"-Rene Coty
kudika316089 Avatarul lui kudika316089

9 mesaje
Oras: alba-iulia

scumpa mea,in nici un caz sa nu te tunzi,pt parul cret nu este recomandat tunsul,daca vrei sa-l strici atunci intindel cu placa,dupa o vreme o sa ai parul ca matura cum se spune.
KNIGHT_31 Avatarul lui KNIGHT_31

240 mesaje
Oras: alba-iulia

De la: str3santa, la data 2010-08-17 18:07:27buna,am si eu o problemaaa..am parul cret si nu reusesc nici o clipa sa il stapanesc..e super rebel...habar nu am ce sa`i mai fac are cineva vreo idee?(bine in afara de tuns):))

FOLOSESTE BALSAM, IL FACE MOALE SI FLEXIBIL, SI IL POTI PRINDE CU AGRAFE, DUPA O PERIOADA VA STA ASA CUM DORESTI
[url=http://www.glitter-graphics.com]
Fosta membra Kudika.ro
te poti tunde mai scurt si gata , bine ca esti sanatoasa!
cind ati privit natura...umana ultima data?
tuca_lila Avatarul lui tuca_lila

38 mesaje
Oras: tulcea

Buna! sa-l fixezi cu un fixativ-bun(avon) si sa-l lasi mai lung! fiica-mea il are drept si mereu se chinue de pune bigudiuri ! asa ca esti o fericita!
kudika330098 Avatarul lui kudika330098

272 mesaje

De la: KNIGHT_31, la data 2010-09-09 02:54:11

FOLOSESTE BALSAM, IL FACE MOALE SI FLEXIBIL, SI IL POTI PRINDE CU AGRAFE, DUPA O PERIOADA VA STA ASA CUM DORESTI
[url=http://www.glitter-graphics.com]waw, Knight...un pahar de cola si pentru mine, se poate?
Alvin Avatarul lui Alvin

2601 mesaje
Oras: craiova

sasa cai frumosi...hai du`te, du`te!
I'm still here, but just for fun :p ;)
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului