vreau sa ma angajez la antidrog !

Subiect nou
Alege alt forum  
hello_kitty92 Avatarul lui hello_kitty92

8 mesaje
Oras: bucuresti

Buna as vrea si eu niste sfaturi in privinta unei angajari...mai exact vreau sa ma angajez la antidrog insa nu stiu ce aptitudini ar trebui sa am ...nu cunosc pe nimeni care lucreaza acolo si banuiesc ca imi va fi greu la inceput.
Am 18 ani si mi as dori ceva part -time insa tineam asa de mult sa ma angajez la antdrog din vara anului 2010

niste sfaturi mi ar prinde bn si mai ales de la personae care lucreaza acolo
Raporteaza abuz de limbaj
stem_29 Avatarul lui stem_29

2414 mesaje

De la: hello_kitty92, la data 2010-11-20 20:51:21Buna as vrea si eu niste sfaturi in privinta unei angajari...mai exact vreau sa ma angajez la antidrog insa nu stiu ce aptitudini ar trebui sa am ...nu cunosc pe nimeni care lucreaza acolo si banuiesc ca imi va fi greu la inceput.
Am 18 ani si mi as dori ceva part -time insa tineam asa de mult sa ma angajez la antdrog din vara anului 2010

Is bugetari, fac reduceri, asa ca nu-ti face vise.
Ce sa faci tu de 18 ani, fara scoala acolo?
marco918 Avatarul lui marco918

8602 mesaje
Oras: caracal

De la: hello_kitty92, la data 2010-11-20 20:51:21Buna as vrea si eu niste sfaturi in privinta unei angajari...mai exact vreau sa ma angajez la antidrog insa nu stiu ce aptitudini ar trebui sa am ...nu cunosc pe nimeni care lucreaza acolo si banuiesc ca imi va fi greu la inceput.

... bafta ... daca vrei poti ... poate nu exact part-time ...
Fosta membra Kudika.ro
mergi la Centrul Militar de sector....sau la Centrul Militar Judetean....acolo vei fi indrumat / a...despre ce si cum...
"multi au murit de ascutisul sabiei...dar si mai multi de ascutisul limbii ! "