aloe slim day&night

Subiect nou
Alege alt forum  
mirela54 Avatarul lui mirela54

1 mesaj
Oras: bistrita

Va rog sa-mi spuneti daca a folosit cineva si ce efecte are.Multumesc
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
SI EU VREAU SA STIU DACA A LUAT CINEVA SI CAM CARE AR FI EFECTELE?
livia81 Avatarul lui livia81

1 mesaj

eu am folosit aloe slim 3 luni si am slabit 10 kg am renuntat la dulciuri definitiv pentru ca erau preferatele mele,daca doriti puteti incerca este foarte bun
kudika403578 Avatarul lui kudika403578

3 mesaje
Oras: giurgiu

ai slabit 10 kg in 3 luni? in afara de acest tratament ai tinut o anumita cura? sport....
cristiana45 Avatarul lui cristiana45

2 mesaje

am luat aloe slim day&night pentru a scapa de cele 15 kg acumulate pe prioada sarcinii,am reusit sa slabesc dupa ce am facut o cura de 5 luni,ma simt foarte bine de cand l-am luat si m-a ajutat foarte mult si la detoxifiere,am incercat din punct de vedere al alimentatiei sa mananc mai sanatos adica sa evit tot ceea ce insemamna grasimi si dulciuri ,dupa parerea mea ar trebui incercat de toate persoanle care au probleme cu greutatea
DAN_56 Avatarul lui DAN_56

1 mesaj

consum aloe slim de 3 luni si am slabit 10 kg am tinut si un regim am renuntat sa mai mananc cu grasimi si dulciuri m-a ajutat si la detoxifierea organismului este un produs foarte bun
andreea65 Avatarul lui andreea65

1 mesaj

si eu sunt foarte multumita de aloe slim,am facut cura de 2 luni cu cele 3 pachete si am slabit 9 kg am tinut pe cat am putut si eu regim,cert este ca am terminat cura de aproape 3 luni si nu am mai pus nici macar un kg in plus,este un produs foarte bun pentru slabit
kudika415230 Avatarul lui kudika415230

1 mesaj

sunt incantata de acest produs aloe slim,ma simt foarte bine de cand il iau,ma ajuta la detoxifierea organismului,am reusit sa slabesc 6 kg intr-o luna si jumatate,este un produs foarte bun
livia_alex Avatarul lui livia_alex

1 mesaj

am luat acest produs de la euronet,am reusit sa slabesc 9 kg facand o cura de 3 luni,am incercat sa mananc mai putin in special am evitat cina,ma simt bine de cand l-am luat si am observat ca acum nu ma mai ingras deloc
alexandradobre Avatarul lui alexandradobre

1 mesaj

cu acest produs aloe slim day&night am slabit 10 kg,exact cat era nevoie,ma simt foarte bine de cand l-am luat iar pe toata perioada curei am mancat mai putin,este un produs foarte bun
kudika428845 Avatarul lui kudika428845

1 mesaj

urmez cura cu produsul aloe slim day&night de o luna si jumatate,deja am slabit 7 kg si ma simt bine,am tinut regim,nu am mai mancat seara in special,iar alimentele care stiu ca ma ingrasa le-am evitat definitiv,este un produs bun si singurul care m-a ajutat pana acum sa slabesc
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului