Setari Cookie-uri

Refacere dupa viol?

Buna. Sunt Astrid si am fost violata la 7 ani. Nicioadata nu am avut vreo relatie intima, nici macar o relatie frumoasa. Inca sunt sensibila in anumite locuri, nu pot fii deloc atinsa fara sa ma apuce plansul sau sa resping imediat atingerea. Niciodata nu am simtit lipsa unei relatii intime,mereu vroiam doar o relatie frumoasa, dar de curand lucrurile udor s-au schimbat.... m-am mutat in aceeasi casa impreuna cu o fata, pe care nu o stiusem decat in ziua mutarii si in scurta vreme ne-am apropiat , eu am fost capabila sa ii destainui multe chestii ce nimanui nu-i spusesem inainte, insa intr-una din zile m-a sarutat pe buze. Ea spune ca o face de drag, ca asa face si cu alte pritene, si cu fiica-sa si cu maica-sa, am inteles si am trecut mai departe, imi spuneam ca vorbeste doar trauma din mine, insa apoi m-a luat cu french si cel mai rau e ca am lasat-o, nu am raspuns dar nici nu am respins, ii spuneam nu te rog, inceteaza, nu e ok, dar ea a continuat pana am izbucnit in lacrimi, apoi tot ea s-a suparat si zicea: " sunt dezgustatoare, asa-i? nu ti-a placut" Incerca sa fie vorba de ea, sa ma manipuleze cumva ca stie ca nu pot suporta ca cineva sa se simta rau si stie ce mi s-a intamplat, ca nu pot fii atinsa in anumite locuri si meru ma atinge...si mereu izbuncnesc in lacrimi.Nu inteleg de ce o las...de ce o fac?! Toate aceste clipe vroiam sa le traiesc cu un barbat...ma imbolnaveste situatia asta, mi-e foarte draga ea ca persoana si simt ca stie sa imi fie acolo cand am nevoie, dar acele clipe parca tot de ea sunt create...mi-e teama, nu vreau sa pierd prietenia ei, nu vreau sa las jobul, nu vreau sa las Anglia...am principii si situatia asta imi face greata de mine insumi, un prieten te face sa te iubesti mai mult oe tine insuti, atunci cum se face ca eu ma urasc in fiece clipsa stau langa ea?!!!
asttrid
Postat pe 1 Februarie 2011 16:55
Buna Astrid! In primul rand vreau sa-mi exprim regretul pentru ceea ce t-i s-a intamplat si mai ales pt ca se pare ca nu ai trecut peste aceasta trauma.
Problema ta e destul de grava si trebuie sa consulti un specialist. De preferat ar fi o terapie. In privinta acestei asa-zise prietene te rog sa iei in considerare efectul prezentei ei asupra ta si influenta care o are asupra ta. Un alt aspect demn de luat in considrare e ca (din cate ai relatat) aceasta ''prietena'' desi nu e clar daca are o alta orientare sexuala decat tine, te sicaneaza si/sau are niste sentimente legate de persoana ta, nu pare sa inteleaga pe deplin trauma prin care treci. Exista si posibilitatea ca aceasta persoana sa vrea sa profite de vulnerabilitatea ta pentru asi manifesta comportamentul obsesiv. Un lucru e clar. Cat timp vei lasa lucrurile sa continue, situatia t-i se va inrautati. Repet consulta un specialist care iti poate oferi ajutor in ambele privinte. Nu uita! Deciziile iti apartin in totalitate, de succesul lor depinzand insasi viata ta! Mult succes iti doresc!
R0MW4LD
Postat pe 1 Februarie 2011 17:10
De la: kudika361451, la data 2011-02-01 16:55:46...am fost violata la 7 ani. Nicioadata nu am avut vreo relatie intima...


din pacate viata ta o sa fie tot asa, daca nu cauti ajutor la un psiholog (ideea e sa vorbesti deschis despre ceea ce te doare, cu un prieten bun sau preot), lucrurile astea cu cat stau mai "protejate" in tine cu atat o sa te traga si mai mult in jos.

in situatiile de genul asta cu cat dai mai repede afara ceea ce te doare, cu atat vindecarea va veni mai repede
battleofwits
Postat pe 1 Februarie 2011 17:51
Hmm, greu de crezut!
Si am sa-ti spun si de ce. O fetita de sapte ani NU poate fi violata ci, cel mult, abuzata sexual. Violul, asa cum este el inteles de majoritatea, daca are loc la un copil se lasa cu rupturi de perineu, cu organele genitale facute "varza". Ori, daca nu traiai in padure si aveai o familie, s-ar fi aflat. Ai fi fost spitalizata, ai fi avut ani de zile langa tine un psiholog sa-ti revii.

Deocamdata, eu nu cred o iota din ce spui. Documeneteaza-te ce inseamna un viol la sapte ani.
rashela
Postat pe 1 Februarie 2011 18:06
Multumesc frumos Rashela...viol e sinonim cu abuz sexual....nu am sa-ti dau detalii cum s-a intamplat, am facut-o aici doar ca aici nu ma cunoaste nimeni si suna obiectiv....urmarea acelei clipe a fost ca eu nu pot avea copiii iar el a fost arestat, dar nu din cauza mea, ci pe baza altor motive...acum regret ca am indraznit sa postez asta pe orice site, e inexplicabil de greu sa explici si mai si inexplicabil sa faci pe altul sa inteleaga ....
asttrid
Postat pe 2 Februarie 2011 20:15
nu are alta orientare, are sot , are copil,...stiu k nu vrea mai mult, sunt doar sarutari, niciodata mai mult...ideea e ca suntem departe de casa...si ppoate asta schimba lucrurile...pana si o imbratisare e simtita altfel...multumesc mult, am sa ma gandesc serios mai intai la un preot si apoi un psiholog
asttrid
Postat pe 2 Februarie 2011 20:19
inexplicabil de greu sa pove...:( scuzati-ma
asttrid
Postat pe 2 Februarie 2011 20:22
Buna,

Poate ajuta http://sprijindupaviol.wordpress.com/2014/04/02/atelierele-sprijin-dupa-viol/
kudika_962371
Postat pe 24 Aprilie 2014 15:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pinteni in calcai 10 De la: pickard 3 Octombrie 2010 09:01
buna 1 De la: kudika032207 31 Octombrie 2010 14:01
IUBITA MEA NU POATE AJUGE LA ORGASM 132 De la: ovidiu88 13 Februarie 2014 10:19
Nu Skin 1 De la: kudika310992 1 August 2010 13:41
Ucigasul tacut - OSTEOPOROZA! 5 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 14 Septembrie 2010 10:31