timisoara de vis

Subiect nou
Alege alt forum  
skyback Avatarul lui skyback

4 mesaje
Oras: piatra neamt

Cine e din Timisoara?Toata viata am vrut sa ajung in Timisoara.Am cunoscut orasul din carti,din documentare,din vederi si poze si acum prin oamenii locului.Sunt indragostita de acest oras,dar cu toate astea nu am ajuns pana acum acolo.Povestiti-mi voi oameni ai locului, cum e sa traiesti in Timisoara.Imaginatia mea ma poarta intr-un oras de vis cu oameni occidentali in gandire si cu un aer de Europa civilizata.Am dreptate?
Raporteaza abuz de limbaj
rashela Avatarul lui rashela

3667 mesaje

De la: skyback, la data 2011-02-23 14:06:04.Imaginatia mea ma poarta intr-un oras de vis cu oameni occidentali in gandire si cu un aer de Europa civilizata.Am dreptate?

Nu. Timisorenii de pe forum se pot supara, dar asta-i parerea mea.

Cat despre tine, cand te invit undeva, laud si eu locul cat pot. Du-te, stai acolo (nu ca turist), cunoaste oamenii si fa-ti o parere proprie. Una-s cartile cu poze colorate si alta e asfaltul, la fel de gri ca peste tot.

I'm not telling you it is going to be easy. I'm telling you it's going to be worth it.

4 mesaje

asta e din Oradea???
rockk Avatarul lui rockk

1335 mesaje
Oras: oradea

Oradea, seara...dupa 2 beri
www.server.lineage2media.com Join the Fun ;>

4 mesaje

e bine ca e nevoie doar de doua beri pentru a vedea noaptea in culorile Vegasului..

4 mesaje

se pare ca nu prea sunt timisoreni pe forum
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului