ceva interesant

Subiect nou
Alege alt forum  
kudika057527 Avatarul lui kudika057527

40 mesaje

Buna tuturor!

Am descoperit pe www.youtube.com niste clipulete foarte, foarte interesante si as vrea sa le vedeti si voi. Se numesc "demascarea industriei muzicale" si sunt in numar de 10. Pe mine m-au socat complet si cred ca merita sa le vedeti si voi.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: kudika057527, la data 2011-04-19 10:48:22Buna tuturor!

Am descoperit pe www.youtube.com niste clipulete foarte, foarte interesante si as vrea sa le vedeti si voi. Se numesc "demascarea industriei muzicale" si sunt in numar de 10. Pe mine m-au socat complet si cred ca merita sa le vedeti si voi.

apar femei in tatele goale?
NU lăsați copii să se joace cu iubirea! .... Pentru femei bogate intră în ÎNTOVĂRĂȘIRE
Fosta membra Kudika.ro
ai na!!! esti sigura??
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: battleofwits, la data 2011-04-19 10:48:55

Femei in p00tza goala
Marea mea greseala este ca incerc sa gasesc parti bune si-n cei pe care majoritatea ii hulesc :Pickard , Monreve, Talpa_Iute ... iar daca indraznesc sa ma supar ca-s respins pt asta si raspund la cuvinte aruncate zemeflitoare cu aceeasi moneda(poate ceva mai acida dar mesajul este acelasi) sunt judecat si condamnat ... de ce m-as mira ... sa se schimbe ceva in virutal cand in real intotdeauna am fost un exilat , intr-un fel sau altul ...
Fosta membra Kudika.ro
De la: Tharr, la data 2011-04-19 10:58:10
De la: battleofwits, la data 2011-04-19 10:48:55

Femei in p00tza goala

mane eu raman la femeile cu tatele goale

http://www.youtube.com/watch?v=7mLeW4wScN8
NU lăsați copii să se joace cu iubirea! .... Pentru femei bogate intră în ÎNTOVĂRĂȘIRE