Care e cea mai buna companie internationala de livrare colete ?

Subiect nou
Alege alt forum  
iulianada Avatarul lui iulianada

2 mesaje

Buna. A mai trimis cineva colete in Germania? Daca da,cu ajutorul carei firme?
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: iulianada, la data 2011-06-04 22:54:23Buna. A mai trimis cineva colete in Germania? Daca da,cu ajutorul carei firme?

fed-ex
dhl
posta romana
NU lăsați copii să se joace cu iubirea! .... Pentru femei bogate intră în ÎNTOVĂRĂȘIRE
Fosta membra Kudika.ro
da, am trimis la hochenheimring, un colet cu niste piese de schimb pentru masina lu' schumacher. ramasese in pana in bavaria, langa dortmund, chiar pe podul ce trece peste rin. e un satuc tare frumusel p-acolo, Flochensting. primar este unu' gert, bastinas de pe langa sibiu.
da' ca sa nu deviez de la poveste, am trimis curier rapid prin firma Melc Melc Codobelc. mi-au promis ca i9n cel mult o luna ajunge. au fost draguti cand le-am aratat o poza cu avram iancu, var de-al meu de la pistoarele, langa agigea. au reusit ca in 29 de zile sa ajunga coletu'. cica l-a carat unu' de-al lor in carca pana la munchen. a slabit ala vreo 5 kile in tot drumu'.
rashela Avatarul lui rashela

3667 mesaje

De la: iulianada, la data 2011-06-04 22:54:23Buna. A mai trimis cineva colete in Germania? Daca da,cu ajutorul carei firme?

Si eu as merge pe mana DHL sau Posta Romana.

DHL costa un pic mai mult, dar au o livrare exemplara.
I'm not telling you it is going to be easy. I'm telling you it's going to be worth it.