pensiunea palos din orsova de evitat

Subiect nou
Alege alt forum  
geanigi Avatarul lui geanigi

97 mesaje

in dorinta de a promova romania, am decis sa imi petrec concediul in tara. si ptr ca nu vazusem cazanele dunarii am ales orsova. am intrat pe net si am gasit pensiunea palos. am vorbit cu domnul cristi, am stabilit rezervarea. insa... cu 3 zile inainte de a ajunge noi acolo ma suna acelasi domn cristi si imi spune ca nu mai poate sa imi asigure cazare, din motive de alti turisti. am ramas fara cuvinte. in aceasta vacanta urma sa merga si o persoana de alta nationalitate careia vroiam sa ii arat frumusetile patriei. e lesne de inteles ca daca el ar fi fost multumit ar fi adus in zona multe alte persoane din afara tarii. insa... degeaba am avut eu intentii nobile, daca la noi termenul de seriozitate nu exista. ca sa nu mai vb de atitudinea domnului cristi care se considera indreptatit de a-mi strica concediul. chiar se lauda ptr faptul ca m-a anuntat din timp... cam atat cu promovarea frumestilor patriei... pacat de tara asta...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: geanigi, la data 2011-08-11 16:05:48in dorinta de a promova romania, am decis sa imi petrec concediul in tara. si ptr ca nu vazusem cazanele dunarii am ales orsova. am intrat pe net si am gasit pensiunea palos. am vorbit cu domnul cristi, am stabilit rezervarea. insa... cu 3 zile inainte de a ajunge noi acolo ma suna acelasi domn cristi si imi spune ca nu mai poate sa imi asigure cazare, din motive de alti turisti. am ramas fara cuvinte. in aceasta vacanta urma sa merga si o persoana de alta nationalitate careia vroiam sa ii arat frumusetile patriei. e lesne de inteles ca daca el ar fi fost multumit ar fi adus in zona multe alte persoane din afara tarii. insa... degeaba am avut eu intentii nobile, daca la noi termenul de seriozitate nu exista. ca sa nu mai vb de atitudinea domnului cristi care se considera indreptatit de a-mi strica concediul. chiar se lauda ptr faptul ca m-a anuntat din timp... cam atat cu promovarea frumestilor patriei... pacat de tara asta...

si ce te mira...traditia...baga melodia..."noi suntem romani..."
Cat traiesc sunt viu!
doi_ochi_caprui Avatarul lui doi_ochi_caprui

790 mesaje
Oras: medias

De la: geanigi, la data 2011-08-11 16:05:48in dorinta de a promova romania, am decis sa imi petrec concediul in tara. si ptr ca nu vazusem cazanele dunarii am ales orsova. am intrat pe net si am gasit pensiunea palos. am vorbit cu domnul cristi, am stabilit rezervarea. insa... cu 3 zile inainte de a ajunge noi acolo ma suna acelasi domn cristi si imi spune ca nu mai poate sa imi asigure cazare, din motive de alti turisti. am ramas fara cuvinte. in aceasta vacanta urma sa merga si o persoana de alta nationalitate careia vroiam sa ii arat frumusetile patriei. e lesne de inteles ca daca el ar fi fost multumit ar fi adus in zona multe alte persoane din afara tarii. insa... degeaba am avut eu intentii nobile, daca la noi termenul de seriozitate nu exista. ca sa nu mai vb de atitudinea domnului cristi care se considera indreptatit de a-mi strica concediul. chiar se lauda ptr faptul ca m-a anuntat din timp... cam atat cu promovarea frumestilor patriei... pacat de tara asta...

Mda, e urat ce ti s-a intamplat.De ce nu duci ,,strainul" in alta parte?In Rom. avem atatea locuri frumoase, care merita vizitate.
Am propus sa fac ce-mi place, cum imi place...sa nu-mi fie frica sa pierd, sa ma bucur, sa rad, sa-mi fie bine si atat!
geanigi Avatarul lui geanigi

97 mesaje

stiu si eu ca tara e frumoasa... pacat ca e locuita... peste tot in tara este o lipsa totala de respect pentru clienti. rareori am intalnit "patroni" care sa realizeze ca datorita clientilor ei exista pe piata. pentru mine ca roman nu este chiar asa o tragedie, insa ptr un strain... e umilinta. la ei clientii sunt mai mult decat respectati. multumesc pentru comentarii, si poate imi spuneti ceva experinte placute din tara
floriaro Avatarul lui floriaro

2 mesaje

Sunt foarte multe locuri la noi in tara unde este ok sa mergi si unde oamenii se poarta frumos, mai ales prin zona Ardealului :)
Fosta membra Kudika.ro
Eu am o experienta placuta la o pensiune din Cta, Vila Cati. Am sunat chiar in ultimul minut, pentru ca m-au lasat balta niste "prieteni" si mi s-a spus ok, nici o problema, veniti maine. Eram cu sotul si el strain.

Au venit si ne-au luat de la gara fara sa ne ceara bani pentru asta, ne-au dat cafea, ne-au lasat sa stam pana seara in ziua plecarii. Foarte primitori, o vila care este afacere de familie. Singura chestie e ca nu are cine stie ce locatie si sotul e innebunit sa aiba cafeaua de dimineata si aveam ceva de mers pana la o cafenea (ne-a mai facut patroana cate o cafea, dar ne-a fost rusine sa cerem mereu ca ne-o dadeau pe gratis). Totusi, datorita locatiei, ieseam la o plaja frumoasa si retrasa in Constanta, unde vin mai mult localnici.
Fosta membra Kudika.ro
Uite aici la noi in Maramures tre sa veniti ,eu am fost cu familia duminica trecita in Mara la o pensiune ''Alex'',mai fetelor poi acolo sa vezi cum te servesc si cum unbla dupa tine personalul,si ce mi-a placut mie tare mult e ca fetele erau imbracate in port popular ,mai ne-am simtit ca la bunica la tara.(nu fac reclama ,doar am fost extrem de multumita si de mancare si de promptitudine si de toate)
Cea mai frumoasa stea ma vegheaza de sus...
yumy Avatarul lui yumy

23497 mesaje

De la: piscolino, la data 2011-08-19 12:58:39Uite aici la noi in Maramures tre sa veniti ,eu am fost cu familia duminica trecita in Mara la o pensiune ''Alex'',mai fetelor poi acolo sa vezi cum te servesc si cum unbla dupa tine personalul,si ce mi-a placut mie tare mult e ca fetele erau imbracate in port popular ,mai ne-am simtit ca la bunica la tara.(nu fac reclama ,doar am fost extrem de multumita si de mancare si de promptitudine si de toate)

hello! marfa poate ma duc si eu
azi am facut tort cu frisca si fructe
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Fosta membra Kudika.ro
De la: yumy, la data 2011-08-19 13:25:20
De la: piscolino, la data 2011-08-19 12:58:39Uite aici la noi in Maramures tre sa veniti ,eu am fost cu familia duminica trecita in Mara la o pensiune ''Alex'',mai fetelor poi acolo sa vezi cum te servesc si cum unbla dupa tine personalul,si ce mi-a placut mie tare mult e ca fetele erau imbracate in port popular ,mai ne-am simtit ca la bunica la tara.(nu fac reclama ,doar am fost extrem de multumita si de mancare si de promptitudine si de toate)

hello! marfa poate ma duc si eu
azi am facut tort cu frisca si fructe

serbussYumy,te ateptam dragutzo si te si ducem pana acolo
mmmm si io am chef de ceva bun azi,pune o felie pe curieru rapid plata la destinatie
yumy Avatarul lui yumy

23497 mesaje

am pus 3 (felii)
Fosta membra Kudika.ro
De la: yumy, la data 2011-08-19 13:34:21am pus 3 (felii)

mmmmmmmmm, am udat tastatura da nu spun cu ce
yumy Avatarul lui yumy

23497 mesaje

De la: piscolino, la data 2011-08-19 13:36:50

salivaaaaaaaaaaaaaaa lasa caa cum iti tai pofta cu zuzu:)):)) de ala dietetic
Fosta membra Kudika.ro
De la: yumy, la data 2011-08-19 13:39:09
De la: piscolino, la data 2011-08-19 13:36:50

salivaaaaaaaaaaaaaaa lasa caa cum iti tai pofta cu zuzu:)):)) de ala dietetic

Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului