Postat pe: 18 Octombrie 2011, ora 12:01
Buna! Ma numesc Elena si luna viitoare este ziua sotului meu!
Ma gandeam sa il surprind intr-un mod placut si sa ii ofer un weekend undeva la munte, dar oricum in tara, nu afara! Problema este ca nu stiu unde. Am gasit cateva locatii frumoase: pensiuea "cai de vis" - nu prea ai nici o alta activitate de facut in afara de echitatie (iar asta e pasiunea mea nu a lui
), pensiunea grosspold sibiu ( e o locatie de vis de 5 stele)- nu funtioneaza decat in sezonul cald, cmplexul harmony, "casa din copac" (sunt doua casute construite in copaci, izolate si destul de dragute din poze)- recenziile pe forumuri nu sunt exceptionale, din nou lipsa de activitate, pesniunea Balad' or, bicaz,- frumos dar din nou lipsa de activitate.
Ajutati-ma cu niste idei, va rog!
Mi-ar placea cam asa: 4-5 stele, romantic, elegant, surprinzator si cu ceva activitati, vizitat monumente, cladiri, puncte istorice, etc, atv, echitatie, tir, arc, , mi-as dorii mult pisicna sau jacuzii.
Imi doresc sa fie perfect pt ca vreau sa il impresionez si sa il fac fericit, el a reusit de fiecare data de ziua mea!
Exclus zbor de agrement cu avionul, parapanta, parasutism, nu il prea incanta ideea asta desii eu sunt innebunita dupa ele.
Multumesc pt idei, oricare ar fii ele!
Ma gandeam sa il surprind intr-un mod placut si sa ii ofer un weekend undeva la munte, dar oricum in tara, nu afara! Problema este ca nu stiu unde. Am gasit cateva locatii frumoase: pensiuea "cai de vis" - nu prea ai nici o alta activitate de facut in afara de echitatie (iar asta e pasiunea mea nu a lui
), pensiunea grosspold sibiu ( e o locatie de vis de 5 stele)- nu funtioneaza decat in sezonul cald, cmplexul harmony, "casa din copac" (sunt doua casute construite in copaci, izolate si destul de dragute din poze)- recenziile pe forumuri nu sunt exceptionale, din nou lipsa de activitate, pesniunea Balad' or, bicaz,- frumos dar din nou lipsa de activitate.Ajutati-ma cu niste idei, va rog!
Mi-ar placea cam asa: 4-5 stele, romantic, elegant, surprinzator si cu ceva activitati, vizitat monumente, cladiri, puncte istorice, etc, atv, echitatie, tir, arc, , mi-as dorii mult pisicna sau jacuzii.
Imi doresc sa fie perfect pt ca vreau sa il impresionez si sa il fac fericit, el a reusit de fiecare data de ziua mea!
Exclus zbor de agrement cu avionul, parapanta, parasutism, nu il prea incanta ideea asta desii eu sunt innebunita dupa ele.
Multumesc pt idei, oricare ar fii ele!

. Avem ce vizita, avem ce face si deci restul...va povestesc la intoarcere!
Promotia zilei pe Kuponiada.ro