Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 17 Noiembrie 2011, ora 22:04
Marea mea greseala este ca incerc sa gasesc parti bune si-n cei pe care majoritatea ii hulesc :Pickard , Monreve, Talpa_Iute ... iar daca indraznesc sa ma supar ca-s respins pt asta si raspund la cuvinte aruncate zemeflitoare cu aceeasi moneda(poate ceva mai acida dar mesajul este acelasi) sunt judecat si condamnat ... de ce m-as mira ... sa se schimbe ceva in virutal cand in real intotdeauna am fost un exilat , intr-un fel sau altul ...
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 17 Noiembrie 2011, ora 22:08
foarte tare!
analizez,judec si dau verdicte
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 17 Noiembrie 2011, ora 22:16
De la: Yharr, la data 2011-11-17 22:04:32Toti il cunosc pe Iosif Vissarionovici Stalin ca si Secretarul General al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice(din 1922) sau dictatorul cel mai temut al acelor vremuri (mult mai temut decat Hitler) dar este altceva ce nu stiu multi despre el.A scris carti si a avut multe citate celebre care sunt chiar interesante,va prezint unele dintre ele:
Nu poti face o revolutie cu manusi de catifea
si totusi, a existat o revolutie de catifea.
de ce nu spui ca a si omorat vreo 20 de milioane de rusi?
nu deschideti usa in timpul mersului.
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 17 Noiembrie 2011, ora 22:19
De la: guru_ion, la data 2011-11-17 22:16:51De la: Yharr, la data 2011-11-17 22:04:32Toti il cunosc pe Iosif Vissarionovici Stalin ca si Secretarul General al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice(din 1922) sau dictatorul cel mai temut al acelor vremuri (mult mai temut decat Hitler) dar este altceva ce nu stiu multi despre el.A scris carti si a avut multe citate celebre care sunt chiar interesante,va prezint unele dintre ele:
Nu poti face o revolutie cu manusi de catifea
si totusi, a existat o revolutie de catifea.
de ce nu spui ca a si omorat vreo 20 de milioane de rusi?
Asta este recunoscut oficial, in realitate au murit mult mai multi prin diverse metode, prin infomentare , munci silnice , al doilea razboi mondial, gulaguri, asasinate ordonate , etc....
Marea mea greseala este ca incerc sa gasesc parti bune si-n cei pe care majoritatea ii hulesc :Pickard , Monreve, Talpa_Iute ... iar daca indraznesc sa ma supar ca-s respins pt asta si raspund la cuvinte aruncate zemeflitoare cu aceeasi moneda(poate ceva mai acida dar mesajul este acelasi) sunt judecat si condamnat ... de ce m-as mira ... sa se schimbe ceva in virutal cand in real intotdeauna am fost un exilat , intr-un fel sau altul ...
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 17 Noiembrie 2011, ora 22:21
Iar aia la care te referi tu n-a fost revolutie , pur si simplu au demisionat tipii pt ca stiau ca daca nu o fac de buna voie....si vazusera ce se intamplase in Berlin , la noi , etc...cu alte cuvinte si-au jucat bine cartile
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 17 Noiembrie 2011, ora 22:23
De la: Yharr, la data 2011-11-17 22:21:01Iar aia la care te referi tu n-a fost revolutie , pur si simplu au demisionat tipii pt ca stiau ca daca nu o fac de buna voie....si vazusera ce se intamplase in Berlin , la noi , etc...cu alte cuvinte si-au jucat bine cartile
si totusi....denumirea de revolutie de catifea n-a fost dat aiurea.
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 17 Noiembrie 2011, ora 22:23
De fapt am gresit eu "revolutia" de la noi a avut loc dupa evenimentele din Cehoslovacia, dar oricum se stai ca urmeaza sa pice tot blocul comunist, erau infosrmati baietii ca li se coace ceva , numai Ceausescu bolnav de grandomanie n-a crezut ca el poate pica ...
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 17 Noiembrie 2011, ora 22:25
Nu a fost tocmai de catifea...pe 17 noiembrie politia a ATACAT mii de studenți care protestau împotriva regimului comunist. Acest eveniment a provocat începerea demonstrațiilor.Deci au fost cateva capete sparte
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 17 Noiembrie 2011, ora 22:27
De la: Yharr, la data 2011-11-17 22:25:24Nu a fost tocmai de catifea...pe 17 noiembrie politia a ATACAT mii de studenți care protestau împotriva regimului comunist. Acest eveniment a provocat începerea demonstrațiilor.Deci au fost cateva capete sparte
mai multe s-au spart anul asta la londra
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 17 Noiembrie 2011, ora 22:35
.......cum o pui de o revolutie...........