Setari Cookie-uri

Compatibilitatea zodiilor

si eu sunt rac si iubitul meu este sagetator . dar pot sa spun ca ne intelegem de minune. eu cred ca totul depinde de cum vrei sa te intelegi. daca exista respect si sinceritate totul este ok. bafta multa.
minola
Postat pe 4 Decembrie 2011 20:35
m-am chinuit ingrozitor saptesprezece ani intr-o astfel de relatie, insa eu sagetatoare si el rac
apa+foc=abureala
kudika450778
Postat pe 4 Decembrie 2011 20:39
asa fetelor, ghidati-va dupa zodii toata viata, ca nu veti da gres
miss_darine
Postat pe 4 Decembrie 2011 20:43
si eu sunt taur si am fost 3 ani intr-o sarada de relatie cu o geamana. Eu incapatanat si reticent la schimbari majore, ea o scandalagioaica si o femeie usoara, dar geloasa in acelasi timp ca sa se puna la adapost. Relatia taur -gemeni e un dezastru. Taur e de pamant si gemenii sunt aer..deci n-au legatura unul cu altul. aerul merge cu aer sau cu foc...si pamantul cu el insusi si cu zodie de apa. Cine procedeaza altfel are de suferit.
ADRIAN_NAIRDA
Postat pe 4 Decembrie 2011 20:44
De la: llavinnia, la data 2011-11-26 11:00:17Credeti in asa ceva? Eu sunt rac ,iar baiatul de care m-am indragostit este sagetator.
Majoritatea site-urilor astrologice nu ne dau sanse prea mari,,cunoasteti un astfel de cuplu?


Ce ati zice voi daca v-ati gasi partenerul dupa alte puncte comune cum ar fi pasiuni, afinitati, idei, dorinte , sentimente si nu ati mai judeca pe unul si altul dupa zodii.Eu cred ca ati avea surprize mai mari si mai placute decat pornind de la ideea peconceputa ca e ....sa zicem varsator si astia sunt asa si pe dincolo , deci nu ne potrivim ?
Thais13
Postat pe 4 Decembrie 2011 20:49
De la: Thais13, la data 2011-12-04 20:49:19
De la: llavinnia, la data 2011-11-26 11:00:17Credeti in asa ceva? Eu sunt rac ,iar baiatul de care m-am indragostit este sagetator.
Majoritatea site-urilor astrologice nu ne dau sanse prea mari,,cunoasteti un astfel de cuplu?


Ce ati zice voi daca v-ati gasi partenerul dupa alte puncte comune cum ar fi pasiuni, afinitati, idei, dorinte , sentimente si nu ati mai judeca pe unul si altul dupa zodii.Eu cred ca ati avea surprize mai mari si mai placute decat pornind de la ideea peconceputa ca e ....sa zicem varsator si astia sunt asa si pe dincolo , deci nu ne potrivim ?
don_t_worry
Postat pe 4 Decembrie 2011 20:53
Majoritatea barbatilor din zodia TAUR au aceleasi probleme...afemeiati, egoisti si GELOSI... Am avut relatii cu baieti de varste diferite care sunt in zodia TAUR...pe fiecare in parte ii caracteriza acelas defect, dar am tot sperat si am incercat . Eu sunt zodia LEU si sunt la randul meu mandra si orgolioasa, in concluzie nu voi face niciodata casa buna cu TAURUL. Asa ca inteleg foarte bine persoanele care au avut o relatie cu un TAUR si care au fost dezamagite...
TAURUL este cel mai egoist personaj din acest zodiac, atata timp cat ii este bine lui e OK...daca lui nu ii convine ceva tu vei fii vinovat tot timpul ( nu el ).
TAURUL este dragastos dar doar daca are de castigat din acea relatie si niciodata nu da fara sa ceara in schimb. Stie sa iubeasca dar uneori o face din interes si isi pierde iubirea foarte repede, poate schimba partenerul fara regrete asa ca de multe ori nu se merita sa te incurci cu un taur intr-o relatie serioasa, el este bun doar pentru o distractie de moment (va fii ideal)...
kudika451381
Postat pe 4 Decembrie 2011 21:26
Nu cred ca este cazul sa te bazezi doar pe ce spun astrele...........parerea mea.Important este sa aveti in comun mai multe .....sa ganditi, sa simtiti , sa visati la fel.......

macar pentru inceput ,.ca pe parcurs ....nu se stie...........oamenii se schimba.Gandeste-te bine......O seara placuta.
sunrise77
Postat pe 4 Decembrie 2011 22:06
recomand tuturor:

comunicare
respect
tandrete

si s-ar putea sa aveti noroc in dragoste, daca nici dupa aceste reguli nu iese nimic va recomand despartirea
indiferent de situatie ,si la timp pentru ca viata este scurta si am toata convingerea ca se gaseste pt toata lumea o pereche. pt acest lucru aveti nevoie de tarie de caracter fie ca sunteti femei fie ca sunteti barbati.
zodiile au si ele importanta lor si de multe ori sa stiti ca se potrivesc ,dar inainte de zodii aveti fiecare dintre voi libera alegere pt a face pasul,fiecare judecati si considerati daca sunteti compatibili s-au nu,departe gandul ca in timp unul dintre voi se va schimba in bine,de fapt dupa 30 de ani nu se mai poate face nimic in legatura cu caracterul omului... oamenii sunt fie sanatosi si judeca ca atare fie sunt bolnavi psihic si cred ca au dreptul la tot fara a lasa de la ei nimic. iubirea este ceva magic atunci cand simti c-o traiesti si ar fii bine
sa respecti acest lucru nu sa-ti bati joc.

motto..
Fiecare dintre noi avem dreptul sa iubim si sa fim iubiti,
daca ceva nu merge bine intr-un cuplu este pt ca sunte-ti neglijenti
sunte-ti egoisti si orgoliosi, daca vre-ti sa salvati ceva incercati ca fiecare dintre voi sa lasati
volumul mai mic atunci cand este cazul.
LOPY_71
Postat pe 4 Decembrie 2011 22:16
Ce parere aveti despre o Balanta si un Peste? Eu fiind pestele. Pana acum, el a facut totul ca relatia sa tina, insa devine sufocant. Cat despre horoscop, nu suntem prea compatibili din punctul astrelor de vedere.
ahahhahaha
Postat pe 4 Decembrie 2011 22:39
buna si eu sunt maritata cu un geaman si tot asa e cu 2 fete.problema e ca nu stim niciodata langa cine stam si ce ne asteapta...
kudika452417
Postat pe 4 Decembrie 2011 22:58
De la: llavinnia, la data 2011-11-26 11:00:17Credeti in asa ceva? Eu sunt rac ,iar baiatul de care m-am indragostit este sagetator.
Majoritatea site-urilor astrologice nu ne dau sanse prea mari,,cunoasteti un astfel de cuplu?
Tincu_Maria_1
Postat pe 4 Decembrie 2011 23:07
eu taur el leu,nici noua nu ni s-a dat nici o sansa si.... avem 23 de ani de casnicie !!!!!!!si...sint fericita!!!!!
mazida
Postat pe 5 Decembrie 2011 00:28
Parerea mea e ca intotdeauna in viata asta trebuie sa cauti iubirea adevarata!!! Daca consideri ca merita sa stai langa el pana isi revine fa-o, si fa-o din inima daca simti, daca nu, eu zic sa nu te torurezi aiurea! S-ar putea ca asta sa fie lectia lui de viata. Sigur o sa gasesti persoana perfecta pentru tine, pentru ca exista iubitul perfect pentru tine, fii sigura de asta, trebuie doar sa il cauti!!! Cu multa iubire, credinta si incredere ca o sa o gasesti....cum e si normal sa pleci "inarmata" intr-o cautare. Daca pleci direct de la premiza...sigur nu exista, nu o sa il gasesc....atunci o sa primesti fix ceea ce crezi ( nu exista si nu il gasesti). Deci fii cu mintea deschisa , cu sufletul la fel, increzatoare si capul sus privirea inainte!!!
irinucadragoi
Postat pe 5 Decembrie 2011 00:41
ciudat mod de a transa o problema de viata,dar ma socheaza modul tau de a cataloga oamenii "oamenii sunt fie sanatosi si judeca ca atare fie sunt bolnavi psihic si cred ca au dreptul la tot fara a lasa de la ei nimic" un om care nu poate face compromisuri este un om incapatanat,nu unul bolnav psihic.nu vreau sa supar pe nimeni dar etichetarea unui om ,nu face cinste nimanui ,nici macar celui care cu nonsalanta o face.
aimee08
Postat pe 5 Decembrie 2011 02:05
De la: ea37, la data 2011-12-04 07:19:09
De la: kyssa_25, la data 2011-12-01 08:59:00 desi se zice ca zodia taur si cu zodia gemeni nu au nici o sansa pt a forma un cuplu ,am fost hotarata sa nu dau crezare si sa demonstrez ca se poate .....greseala fatala ...de 8 ani suntem casatoriti,(app,m-am casatorit f tanara)....si in toti acesti 8 ani,pt a fi bine,am lasat de la mine ...si am tot lasat,pana mi s-a acrit,ca sa zic asa...practic nu avem nici un punc comun impreuna..nimik..nu zic ca trebuie sa te potrivesti cu partenerul sau partenera ta 100/100,dar tot tre sa fie ceva acolo,nu? in fine....am avut si cateva probleme in casnicie,cauzate tot de el ..atunci ar fi trebuit sa profit de ocazie si sa il las ....insa,desi cred ca el isi dorea sa ramana singur,am zis sa nu ii fac bucuria ...si am decis sa plec cand consider eu ca e bine ..intre timp,am cunoscut pe cineva..am vorbit multe luni pe mess,si nici nu stiu cand relatia noastra a alunecat de la prietenie la dragoste ..el e scorpion...vreau sa zic ca am impresia ca suntem una si aceeasi presoana..aceleasi gusturi,aceleasi vorbe..cateodata ma inspaimanta...e prea perfect ..ne-am si intalnit(din pacate distanta dintre noi e imensa,suntem in tari diferite..lucram amandoi afara )...iar intalnirea a decurs super bine...aveam impresia ca il stiu de ani buni....deci,cum ziceam,acum cred ca a venit si momentul meu de glorie,sa ii zic scumpului meu sot ca s-a cam terminat intre noi ..problema e ca nu am curajul ..adica,mi-e mila..e operat din luna august si are nevoie de 6 luni sa stea sa se puna pe picioare ..si practic nu il pot lasa acum..nu stiu,astept si cateva sfaturi /pareri din partea voastra ..am uitat sa mentionez ca scumpul meu sot e egoist,ursuz,zgarcit...si f f f pervers..adica te face pe fata..daca stii ca ai dreptate si ii zici ceva lui,te face sa te indoiesti de dreptatea ta ...nu astept persoana perfecta,ca stiu ca nu exista...dar totusi,parca prea multe defecte grave ..a,si inca unu..asa ii place sa faca ochi dulci femeilor...nu stiu daca am nimerit bine unde sa postez,da am inceput de la zodii...deci
monykuta
Postat pe 5 Decembrie 2011 07:53
De la: ADRIAN_NAIRDA, la data 2011-12-04 20:44:10si eu sunt taur si am fost 3 ani intr-o sarada de relatie cu o geamana. Eu incapatanat si reticent la schimbari majore, ea o scandalagioaica si o femeie usoara, dar geloasa in acelasi timp ca sa se puna la adapost. Relatia taur -gemeni e un dezastru. Taur e de pamant si gemenii sunt aer..deci n-au legatura unul cu altul. aerul merge cu aer sau cu foc...si pamantul cu el insusi si cu zodie de apa. Cine procedeaza altfel are de suferit.
da-mi voie sa te contrazic ,sotul meu e taur iar eu varsator ,suntem de 10 ani impreuna si avem si o fetita ...deci ...pentru noi compatibilitatea zodiilor nu este un criteriu de a convietui intr-o relatie...
yssa2010
Postat pe 5 Decembrie 2011 08:16
Parintii mei sunt tot asa, mama rac, tata sagetator si sunt impreuna de imediat 60 de ani, casatoriti de 53 de ani. citesc si eu tot felul, dar nu horoscopul determina relatia intr-un cuplu !
kudika295927
Postat pe 5 Decembrie 2011 08:18
lasa-l. intr-o relatie nu tre sa te stresezi sa faci ca lucrurile sa mearga bine, trebuie sa mearga de la sine fara sa te stresezi . Ma rog, sunt anumite situatii la care faci compromis, dar sa fie unul simplu, usor de trecut cu vederea.
Fi tu insuti, natural, asa cum iti place, asa cum te simti bine. Celui de langa tine trebuie sa ii placa naturaletea, daca nu ii place va face compromisuri pana i se acreste" si in final se ajunge la despartire.
Cuplu perfect e bazat pe aceasta "placere" neconditionata. un exemplu extrem este cel al cuplurilor "swing", care fac sex cu alte cupluri. De ce exista astfel de cupluri? Sunt oameni deplasati? nu, sunt oameni cu placeri "anormale" , dar in gandirea lor totul e normal, ei vad "anormal" simplitatea majoritatii.
Succes.
Manea_Gabriel
Postat pe 5 Decembrie 2011 09:23
Sunt rac si fostul , deci fostul, sagetator,. Nu a mers indiferent de cat de mult l-am iubit , am facut tot ce statea in puterea unei femei sa tina barbatul langa ea si totusi.... n-a mers, ma saturasem de infidelitatea lui , de indiferenta lui si....altele.
Deci ....fa ce trebuie.
Nu cred in zodii sau alte chestii dar totusi se intampla sa fie adevarat
kudika074285
Postat pe 5 Decembrie 2011 10:05
da, dar eu sagetator si el rac...........sunt zodii incompatibile
"unul hais si altul cea" vb proverbului
Ankona
Postat pe 5 Decembrie 2011 10:52
De la: sandacosarca, la data 2011-12-04 08:42:39Atunci...mai bine...nu...
kudika474034
Postat pe 5 Decembrie 2011 10:57
De la: monykuta, la data 2011-12-05 08:05:33Sincer...si eu sunt incurcata(eu sunt varsator) cu cu geaman lual-ar naiba!
Daca as putea sa dau timpul inapoi l=as scuipa intre ochi inca de la prima intalnire dar din pacate a trebuit sa ma indragostesc ca o proasta de el. Nimeni nu era de acord cu relatia mea iar eu m-am impotrivit tuturor in speranta ca le voi demonstra ca se insala. Din pacate eu am fost singura fraiera. Sunt cu el de 3 ani aproape si ne intelegem o data la 3 luni ok. In rest suntem mereu pe picior gresit.Eu m-am obisnuit sa las prea mult de la mine si sa-l las sa ma controleze.Si acum nu mai pot scapa de el.Cand sunt gata sa pun piciorul in prag parca simnte, si atunci e mai de treaba si mai sufletist. Iar eu tot sper ca va fi bine ca se va schimba. Toate defectele spuse aici pe site sunt adevarate ...e un orgolios incapatanat prost lipsit de maniere, nebun zgarcit si culmea al meu adora jocurile de noroc+bonus fumeaza ca un porc pana se inegresc peretii in casa....
Inainte sa-l cunosc pe el am cunoscut un capricorn dar mi se parea prea banal si acum imi dau seama ca era tot ceea ce am cautat la un barbat. Si acum mai tinem legatura..nu ne iubim dar ne intelegem perfect...el mereu imi spune sa-l las pt ca ma va face el fericita..mereu imi reproseaza ca nu vreau nimic mai bun pt mine...si are dreptate...dar mi-e foarte greu sa-l las...parca sunt hipnotizata de el .
Asa ca fetelor ascultati-va inima dar ganditi si cu capul pt ca inima se mai insala...trebuie sa stim sa oscilam intre dragoste si realitate.
kudika474034
Postat pe 5 Decembrie 2011 10:59
De la: monykuta, la data 2011-12-05 08:05:33Sincer...si eu sunt incurcata(eu sunt varsator) cu cu geaman lual-ar naiba!
Daca as putea sa dau timpul inapoi l=as scuipa intre ochi inca de la prima intalnire dar din pacate a trebuit sa ma indragostesc ca o proasta de el. Nimeni nu era de acord cu relatia mea iar eu m-am impotrivit tuturor in speranta ca le voi demonstra ca se insala. Din pacate eu am fost singura fraiera. Sunt cu el de 3 ani aproape si ne intelegem o data la 3 luni ok. In rest suntem mereu pe picior gresit.Eu m-am obisnuit sa las prea mult de la mine si sa-l las sa ma controleze.Si acum nu mai pot scapa de el.Cand sunt gata sa pun piciorul in prag parca simnte, si atunci e mai de treaba si mai sufletist. Iar eu tot sper ca va fi bine ca se va schimba. Toate defectele spuse aici pe site sunt adevarate ...e un orgolios incapatanat prost lipsit de maniere, nebun zgarcit si culmea al meu adora jocurile de noroc+bonus fumeaza ca un porc pana se inegresc peretii in casa....
Inainte sa-l cunosc pe el am cunoscut un capricorn dar mi se parea prea banal si acum imi dau seama ca era tot ceea ce am cautat la un barbat. Si acum mai tinem legatura..nu ne iubim dar ne intelegem perfect...el mereu imi spune sa-l las pt ca ma va face el fericita..mereu imi reproseaza ca nu vreau nimic mai bun pt mine...si are dreptate...dar mi-e foarte greu sa-l las...parca sunt hipnotizata de el .
Asa ca fetelor ascultati-va inima dar ganditi si cu capul pt ca inima se mai insala...trebuie sa stim sa oscilam intre dragoste si realitate.

nu-i tarziu sa-l scuipi intre ochi nici acum
piscolino
Postat pe 5 Decembrie 2011 11:01
De la: kudika474034, la data 2011-12-05 10:59:36
De la: monykuta, la data 2011-12-05 08:05:33Sincer...si eu sunt incurcata(eu sunt varsator) cu cu geaman lual-ar naiba!
Daca as putea sa dau timpul inapoi l=as scuipa intre ochi inca de la prima intalnire dar din pacate a trebuit sa ma indragostesc ca o proasta de el. Nimeni nu era de acord cu relatia mea iar eu m-am impotrivit tuturor in speranta ca le voi demonstra ca se insala. Din pacate eu am fost singura fraiera. Sunt cu el de 3 ani aproape si ne intelegem o data la 3 luni ok. In rest suntem mereu pe picior gresit.Eu m-am obisnuit sa las prea mult de la mine si sa-l las sa ma controleze.Si acum nu mai pot scapa de el.Cand sunt gata sa pun piciorul in prag parca simnte, si atunci e mai de treaba si mai sufletist. Iar eu tot sper ca va fi bine ca se va schimba. Toate defectele spuse aici pe site sunt adevarate ...e un orgolios incapatanat prost lipsit de maniere, nebun zgarcit si culmea al meu adora jocurile de noroc+bonus fumeaza ca un porc pana se inegresc peretii in casa....
Inainte sa-l cunosc pe el am cunoscut un capricorn dar mi se parea prea banal si acum imi dau seama ca era tot ceea ce am cautat la un barbat. Si acum mai tinem legatura..nu ne iubim dar ne intelegem perfect...el mereu imi spune sa-l las pt ca ma va face el fericita..mereu imi reproseaza ca nu vreau nimic mai bun pt mine...si are dreptate...dar mi-e foarte greu sa-l las...parca sunt hipnotizata de el .sti ce?citind povestea ta,parca as citi-o pe a mea.la fel am patit si eu tot cu un geaman,tot acelasi caracter,doar ca intr-un final dupa 7 ani mi-am luat inima in dinti si am divortat,fara sa ma mai poata face sa ma razgandesc,dar si acum mai insista,doar ca fara succes.bafta pe mai departe si fa ceva pt tine,el nu se va schimba niciodata!
Asa ca fetelor ascultati-va inima dar ganditi si cu capul pt ca inima se mai insala...trebuie sa stim sa oscilam intre dragoste si realitate.
kudika474034
Postat pe 5 Decembrie 2011 11:02
nu stiu ce sa zic de scorpionul tau.si eu am intalnit unul si relatia noastra a decurs pe mess.totul parea minunat,doar ca ne despartea distanta.m-am indragostit de el si am lasat totul,urmandu-l intr-o alta tara,unde nimic nu era la fel nici macar el.nu a ezitat deloc cand m-am intors si totul s-a terminat.ce pot spune despre el,e faptul ca nu am cunoscut un om mai parsiv si mai singuratic.ai grija!pe mess totul e frumos....
kudika474034
Postat pe 5 Decembrie 2011 11:06
De la: Ooo28, la data 2011-12-04 19:06:07
De la: Moon_flower, la data 2011-12-04 17:33:32
De la: llavinnia, la data 2011-11-26 11:00:17Credeti in asa ceva? Eu sunt rac ,iar baiatul de care m-am indragostit este sagetator.
Majoritatea site-urilor astrologice nu ne dau sanse prea mari,,cunoasteti un astfel de cuplu?




da... eu rac, iubitul meu sagetator :D
ne certam la inceputul relatiei din cauza marilor diferente dintre noi, am ajuns la concluzii de capat de relatie de mai multe ori dar am trecut peste. niciunul n-a vrut sa ne despartim pentru ca ne iubim prea mult... si pentru ca desi suntem + cu - ne atragem prea mult. suntem de aproape un an impreuna si ne intelegem prea bine in ciuda compatibilitatii noastre ne-am gandit ca in lumea asta nu are cum sa nu existe cupluri la fel ca noi si sa nu aibe relatie de ani intregi. ne-am pus ambitia si am facut compromisuri, nu merge daca fiecare face de capul lui, trebuie sa vina din ambele parti in mod egal, nu de la sine! Succes! :D


buna :)

iti citesc povestea (foarte frumosa de altfel) si eram un pic curioasa... :)

...adica a facut si el compromisuri?


da si nu... face dar mai putin decat mine.
Moon_flower
Postat pe 5 Decembrie 2011 12:06
...
kudika385104
Postat pe 5 Decembrie 2011 12:38
Mai fetelor, pana la urma horoscopul nu e degeaba si cand se vorbeste de compatibilitatea zodiilor tot ce se spune este adevarat, evident sunt persoane care sunt nascute sub aceeasi zodie insa au caractere diferite pentru ca sunt multe alte lucruri care influenteaza zodia, dar avand in vedere ca nu toata lumea crede in asa ceva in final o sa ajunga la a CREDE.. se poate observa in jur ca majoritata divorutilor sunt cauzate din cauza nepotrivirii de caracter mai exact diferenta de zodii, as putea garanta ca majoritatea sunt zodii diferite! parintii mei au divortat mama fiind SCORPION iar tata VARSATOR, eu o spun pentru ca am trait personal langa o persoana 5 ani aproape , un LEU, eu sunt RAC, la fel citeam la compatibiliati ca NU SI NU SI NU, intre rac si leu nu se poate decat daca RACUl lasa de la ei atat cat LEUL sa se simta centrul atentiei si SEF. la un moment dat, am cedat, am renuntat, am cunoscut un baiat in zodia PESTI, racul si pestii sunt compatibili peste masura si au relatie speciala cu totu speciala , si in nici 2 ani de relatie am trait lucruri minunate cu domnul PESTE pe care cu domnul LEU nici pe sfert! nu am nimic cu leii, sunt persoane sufletiste si calde...dar, in echipa cu mine nu a functionat .. DECI, INCERCATI si o sa vedeti ca e ADEVARAT!
mee1730
Postat pe 5 Decembrie 2011 12:44
De la: kudika457087, la data 2011-12-04 17:22:06unul varsator cuascendent in sagetator, celalalt pesti cu ascendent in rac! ce parere aveti??dupa toate regulile astrologiei nici o sansa...si totusi inca mai suntem impreuna... de vreo 15 ani... si nu ne merge mai rau decat al;tora. nu avem mai multe probleme decat alte cupluri care din punct de vedere astrologic se considera compatibile. poate ca pierd numai faptul ca uneori ma simt foarte neinteleasa...parca as fi un extraterestru pentru el, iar problemele si cerintele mele sunt ceva iesit din comun...chiar am nevoie de asa ceva??? iar cand cad in oala cu melancolie....o am pe sora sau o prietena... si nu il mai stresez...ca tot nimic nu intelege.deci am facut un compromis si nu i-mi pare rau,iar fiul meu cred ca merita acest compromis...
mee1730
Postat pe 5 Decembrie 2011 12:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
parul meu distrus de o nebuna :((( help!!! 21 De la: bebelusaflory 17 Februarie 2010 12:10
EA PESTI EU SCORPION...CE SANSE AVEM? 2 De la: AlexMag 12 August 2009 20:50
eu sagetator el gemeni 10 De la: florinana 21 Iulie 2009 10:42
eu sagetator el varsator 12 De la: cristinne83 12 Octombrie 2009 12:14
femeia berbec barbatul taur 31 De la: stefania200 2 Octombrie 2009 15:13