gemeni su fecioare ?

Subiect nou
Alege alt forum  
Fosta membra Kudika.ro
pe cine ati alege dintre barbatul gemeni si cel fecioara ... stiu ca despre fecioare nu aveti o parere prea buna (ci foarte proasta) , dar gemenii va plac mai mult ? va rog spunetimi ce pareri aveti despre cei doi (personalitate si aspect) si la urma pe care`l alegeti , care va place mai mult
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_nikole Avatarul lui kudika_nikole

3134 mesaje
Oras: tg mures

Eu l-as alege pe cel care-mi place cel mai mult si care as crede ca se potriveste cu mine. Eu sincer zodiacul il citesc mai mult de dragul de a ma amuza dar nu cred niciodata tampenile alea...
Fosta membra Kudika.ro
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-11 13:58:33Eu l-as alege pe cel care-mi place cel mai mult si care as crede ca se potriveste cu mine. Eu sincer zodiacul il citesc mai mult de dragul de a ma amuza dar nu cred niciodata tampenile alea...
tu cred ca m ai alege pe mn
alegro6543 Avatarul lui alegro6543

3426 mesaje

Pai... cum sa-ti spun eu : daca gemenele sunt fecioare le-as alege pe amandoua...

3134 mesaje

De la: alegro6543, la data 2011-12-11 15:24:26Pai... cum sa-ti spun eu : daca gemenele sunt fecioare le-as alege pe amandoua...

3134 mesaje

De la: thadoogback, la data 2011-12-11 14:02:08
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-11 13:58:33Eu l-as alege pe cel care-mi place cel mai mult si care as crede ca se potriveste cu mine. Eu sincer zodiacul il citesc mai mult de dragul de a ma amuza dar nu cred niciodata tampenile alea...
tu cred ca m ai alege pe mn

Da da
Publicitate

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei