well despre barbatii in functie de zodie...fideli sau infideli?

Subiect nou
Alege alt forum  
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
ubita_mea2003 Avatarul lui ubita_mea2003

37 mesaje
Oras: braila

cred ca majoritatea aveti cate ceva de zis despre un barbat in functie de zodia sa ca iubit prieten etc care sunt fideli sau care inseala foarte mult astept pareri ...eu una(ca sagetatoare ) votez pt barbati fideli - barbatii Fecioara cred ca sunt cei mai speciali ....
Raporteaza abuz de limbaj

37 mesaje

astept pareri si despre restul barbatilor din horoscop : rac , leu , gemeni taur etc
Fosta membra Kudika.ro
fideli sau infideli
kudika_nikole Avatarul lui kudika_nikole

3134 mesaje
Oras: tg mures

De la: ubita_mea2003, la data 2011-12-19 18:22:13cred ca majoritatea aveti cate ceva de zis despre un barbat in functie de zodia sa ca iubit prieten etc care sunt fideli sau care inseala foarte mult astept pareri ...eu una(ca sagetatoare ) votez pt barbati fideli - barbatii Fecioara cred ca sunt cei mai speciali ....

Barbati gemeni sant foarte infideli ce sa mai zici de scorpioni...doar ca astia s mai sireti stiu cum sa-si ascunda infidelitatea...Si eu sunt tot sagetator oare ce zodie ar trebui sa aiba partenerul sa ne potrivim ??? Eu nu cred in zodiac dar asa sa mai treaca timpu iau zodiacul a misto pt ca mai sunt unele lucruri care se potrivesc iar uneori sunt cu totul pe dos

37 mesaje

si eu am vrut sa trec barbatii gemeni la infideli cred k ocupa locul 1 la fel si scorpionii ai dreptate ,cunosc exemple....eu pana acum m-am impacat bine doar cu barbatii fecioara facand referire la fidelitate sunt destul de fideli ....si barbati de casa : cred ca sunt potriviti pentru sagetatori...bine mai depinde si de ascendent ....
KARMELINA Avatarul lui KARMELINA

6 mesaje
Oras: targoviste

si eu sunt sagetatoare si cred ca cei mai infideli sunt pesti.traiesc cu unul si stiu cum este
kudika414836 Avatarul lui kudika414836

8 mesaje

Nu cred ca inselatul tine neaparat de zodie. De exemplu cunosc barbati din zodia racului (care dupa zodie ar trebui sa fie f.casnici) unii sunt fideli iar altii insala pe rupte.Ce sa mai zici?
In schimb nu cunosc unul din zodia taur care sa nu fi inselat.Sotul meu era taur si toata viata a avut pe cite cineva.Cum intalnea o noutate, o parasea pe aia dinainte. Iar eu ca sotie nu mai existam decat ca femeie in casa.
kudika493225 Avatarul lui kudika493225

1 mesaj
Oras: timisoara

Eu cred ca tauri sunt cei mai fideli
FAT___FRUMOS Avatarul lui FAT___FRUMOS

25 mesaje

aia sunt boi
rondina Avatarul lui rondina

1250 mesaje
Oras: bucuresti

De la: kudika493225, la data 2012-01-27 16:07:50Eu cred ca tauri sunt cei mai fideli

Taurii fideli ? NICIODATA !!!!!!!!!!!!!!
Fosta membra Kudika.ro
De la: ubita_mea2003, la data 2011-12-19 18:23:40astept pareri si despre restul barbatilor din horoscop : rac , leu , gemeni taur etc

racii sunt infideli!!!!!
florina*corina*
Fosta membra Kudika.ro
De la: FAT___FRUMOS, la data 2012-01-27 16:09:14aia sunt boi

esti tu un boua ca-ti inseli nevasta si te mai mandresti cu asta!!!!!
florina*corina*
Fosta membra Kudika.ro
De la: kudika414836, la data 2012-01-25 11:28:16 Nu cred ca inselatul tine neaparat de zodie. De exemplu cunosc barbati din zodia racului (care dupa zodie ar trebui sa fie f.casnici) unii sunt fideli iar altii insala pe rupte.Ce sa mai zici?
In schimb nu cunosc unul din zodia taur care sa nu fi inselat.Sotul meu era taur si toata viata a avut pe cite cineva.Cum intalnea o noutate, o parasea pe aia dinainte. Iar eu ca sotie nu mai existam decat ca femeie in casa.

la rac ai avut dreptate. unii chiar inseala!!!!
florina*corina*
yumy Avatarul lui yumy

23497 mesaje

De la: zinaceabunasinebuna, la data 2012-01-28 08:56:17
De la: ubita_mea2003, la data 2011-12-19 18:23:40astept pareri si despre restul barbatilor din horoscop : rac , leu , gemeni taur etc

racii sunt infideli!!!!!

toti barbati sunt infideli indiferent de zodie, ce mai toti sunt barbati,era un banc care zicea :
-ce se intapla daca tai sexul unui barbat?
r:-preia creierul functia gandirii.
pana atunci barbatii gandesc cu sexul indiferent de zodie
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Fosta membra Kudika.ro
De la: zinaceabunasinebuna, la data 2012-01-28 08:57:32

DAR TI-A PLACUT,ZINA PU LII CAND TI-AM DAT TEAPA
Fosta membra Kudika.ro
De la: FAT___FRUMOS_, la data 2012-01-28 08:59:46
De la: zinaceabunasinebuna, la data 2012-01-28 08:57:32

DAR TI-A PLACUT,ZINA PU LII CAND TI-AM DAT TEAPA

de la un boua ca tine nu iau niciodata teapa!!!! da ia de aci tepe de la mine
florina*corina*
Fosta membra Kudika.ro
De la: Miss_snake_charmer, la data 2012-01-28 08:59:02
De la: zinaceabunasinebuna, la data 2012-01-28 08:56:17

racii sunt infideli!!!!!

toti barbati sunt infideli indiferent de zodie, ce mai toti sunt barbati,era un banc care zicea :
-ce se intapla daca tai sexul unui barbat?
r:-preia creierul functia gandirii.
pana atunci barbatii gandesc cu sexul indiferent de zodie

ar trebui sa li se faca implant de neuroni si la al doilea creier!!!!!
florina*corina*
Fosta membra Kudika.ro
INGHITE CE AI IN GURA,ZINUL_PU_LII,NU MAI REPETA OBSESIV CE SCRIU EU
Fosta membra Kudika.ro
De la: FAT___FRUMOS_, la data 2012-01-28 09:08:12INGHITE CE AI IN GURA,ZINUL_PU_LII,NU MAI REPETA OBSESIV CE SCRIU EU

tu nu spui nimic inteligent. io iti dau replici inteligente da nu meriti nici macar o injuratura!!!! ia de aci laptic
florina*corina*
Fosta membra Kudika.ro
De la: zinaceabunasinebuna, la data 2012-01-28 09:30:33
De la: FAT___FRUMOS_, la data 2012-01-28 09:08:12INGHITE CE AI IN GURA,ZINUL_PU_LII,NU MAI REPETA OBSESIV CE SCRIU EU

tu nu spui nimic inteligent. io iti dau replici inteligente da nu meriti nici macar o injuratura!!!! ia de aci laptic
ce scriu eu repeti si tu ca un papagal...papa-lapte ce esti si tu cu mata si cu toata familia ta...luati si suggeti in continuare fraerilor
Fosta membra Kudika.ro
sunt intotdeauna atent la ce-ti pica din gura fraiere impotent...sa nu cada pe mine ce-ti curge tie din gura...
Fosta membra Kudika.ro
De la: FAT___FRUMOS_, la data 2012-01-28 09:43:00sunt intotdeauna atent la ce-ti pica din gura fraiere impotent...sa nu cada pe mine ce-ti curge tie din gura...

vorbe imi pica le primesti???? nu arunc cu prostii si injuraturi ca tine boua ci cu vorbe!!!! vorbe de ocara dupa cum meriti!!!! ia de aci vorbe
florina*corina*
kudika501573 Avatarul lui kudika501573

3 mesaje

eu sant taur si da sant fidel
Fosta membra Kudika.ro
De la: kudika501573, la data 2012-01-30 19:52:10eu sant taur si da sant fidel
hai bn date asa ca nu vaz de tn
Fosta membra Kudika.ro

despre rac pot sa-ti spun ca e infidel!!!! sa nu aveti incredere in raci!!!!
florina*corina*
Fosta membra Kudika.ro
De la: kudika493225, la data 2012-01-27 16:07:50Eu cred ca tauri sunt cei mai fideli

it's true!!!!!!!!
florina*corina*
marian_mircea Avatarul lui marian_mircea

6 mesaje

și eu sînt bărbat capricorn nu am pe cine să insel chiar dacă as vrea....
chiar dacă as fii cu cineva nu as insela
m
Thais13 Avatarul lui Thais13

687 mesaje

Barbati..... fideli?
Cele doua notiuni sunt complet opuse indiferent de zodie.
Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni.
kiss_my_ass Avatarul lui kiss_my_ass

6412 mesaje

De la: kudika_nikole, la data 2011-12-20 00:08:04
De la: ubita_mea2003, la data 2011-12-19 18:22:13cred ca majoritatea aveti cate ceva de zis despre un barbat in functie de zodia sa ca iubit prieten etc care sunt fideli sau care inseala foarte mult astept pareri ...eu una(ca sagetatoare ) votez pt barbati fideli - barbatii Fecioara cred ca sunt cei mai speciali ....

Barbati gemeni sant foarte infideli ce sa mai zici de scorpioni...doar ca astia s mai sireti stiu cum sa-si ascunda infidelitatea...Si eu sunt tot sagetator oare ce zodie ar trebui sa aiba partenerul sa ne potrivim ??? Eu nu cred in zodiac dar asa sa mai treaca timpu iau zodiacul a misto pt ca mai sunt unele lucruri care se potrivesc iar uneori sunt cu totul pe dos

azi am mai invatat un lucru nou: infidel are grad de comparatie! oare ma gandesc cum or fi barbatii mai putin infideli!
kudika418793 Avatarul lui kudika418793

8 mesaje

barbatii RACI sunt fideli, de casa.dar SCORPIONII sunt groaznici...de infideli.daca vreti o aventura.cautati un scorpion.sunt buni amanti.sex tot timpul....
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina: