Vand rochie de mireasa San Patrick model Eire 2011, pret exceptional

Subiect nou
Alege alt forum  
kudika446032 Avatarul lui kudika446032

15 mesaje
Oras: brasov

vand rochie de mireasa san patrick model eire 2011, achizitionata din magazinul sposa dell amore bucuresti. Rochia a fost purtata o singura data, nefiind rupta sau agatata. Nu are nici un defect, a fost dusa la curatat la o firma de specialitate, este ca noua. Pur si simplu vreau sa o am ca amintire asa cum este ea acum si nu ingalbenita de timp. Poate aceasta rochie va face fericita si alta mireasa asa cum m-a facut pe mine atunci cand am purtat-o.Rochia este formata dintr-o singura piesa cu broderie, dantela si paiete aplicate manual atat in partea de sus cat si pe fusta. Fusta este ampla formata din mai multe randuri de tiul (pe dedesupt), trena are sistem de prindere si nu necesita purtarea ei pe deget. Materialul este tafta "vals" si dantela de bumbac. Sistemul de inchidere este format din fermoar si nasturei.Marimea 38 culoarea ivoire. Cine este interesat pot trimite mai multe fotografii pentru a dovedii ca este o rochie originala san patrick si nu o copie. Voalul cadou. Rochia a costat 1700 euro, iar eu o vand cu mai putin de jumatate din pretul ei, 3000 de lei.(usor negociabil). ma puteti contacta pentru mai multe detalii pe georgiana_tgv03@yahoo.com

Raporteaza abuz de limbaj
criszoe Avatarul lui criszoe

1759 mesaje

Se zice din bunicii ca daca iti dai voalul miresei iti dai si norocul.

Bafta la vanzare
Fa-ti griji pentru constiinta ta,nu pentru reputatia ta.Constiinta este ceea ce esti tu,reputatia este ceea ce gandesc ceilalti despre tine.Iar ceea ce gandesc ceilalti despre tine,este problema lor. (C.Chaplin )

15 mesaje

De la: larisika, la data 2012-01-29 19:53:18Se zice din bunicii ca daca iti dai voalul miresei iti dai si norocul.

Bafta la vanzare

Multumesc.
Nu cred in surpestitii. Asa se mai spune ca ar trebui sa porti voalul de la o mireasa cu o casnicie frumoasa.... se cam bat cap in cap...

15 mesaje

mai e valabil inca anuntul
serpico_ Avatarul lui serpico_

2077 mesaje
Oras: deva

Vand rochie de mireasa masura 36-38 culoare alba cu trena superba.
Poate fi probata...Pret 500 roni.
Traiesc clipa ca si cum ar fi ultima...