varsatoare caut sagetator

Subiect nou
Alege alt forum  
AnaRose Avatarul lui AnaRose

3 mesaje
Oras: botosani

Zilele trecute am citit chiar pe acest site cum ca sagetatorul ar fi cea mai potrivita persoana pentru varsator:p....Asa sa fie oare?pana acum nu prea am avut contact cu persoane din aceasta zodie.Chiar sunt curioasa cum merge relatie intre ei
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_nikole Avatarul lui kudika_nikole

3134 mesaje
Oras: tg mures

De la: AnaRose, la data 2012-02-01 03:17:46Zilele trecute am citit chiar pe acest site cum ca sagetatorul ar fi cea mai potrivita persoana pentru varsator:p....Asa sa fie oare?pana acum nu prea am avut contact cu persoane din aceasta zodie.Chiar sunt curioasa cum merge relatie intre ei

Eu sunt sagetatoare dar nu prea cred ca m-as potrivi cu un varsator - iti dai seama dupa persoana iubita daca te potrivesti sau nu - in functie de caracter, minte si personalitate ci nu in functie de zodii...
contessyna Avatarul lui contessyna

873 mesaje

De la: kudika_nikole, la data 2012-02-01 14:44:53
De la: AnaRose, la data 2012-02-01 03:17:46Zilele trecute am citit chiar pe acest site cum ca sagetatorul ar fi cea mai potrivita persoana pentru varsator:p....Asa sa fie oare?pana acum nu prea am avut contact cu persoane din aceasta zodie.Chiar sunt curioasa cum merge relatie intre ei

Eu sunt sagetatoare dar nu prea cred ca m-as potrivi cu un varsator - iti dai seama dupa persoana iubita daca te potrivesti sau nu - in functie de caracter, minte si personalitate ci nu in functie de zodii...

kudika504536 Avatarul lui kudika504536

1 mesaj

nu cred ca ai vrea sa ai de aface cu un sagetator;) eu sunt sagetator ;)
Titanika Avatarul lui Titanika

1423 mesaje

Fereste-te de varsatori,gemeni,tauri si berbecii....astia sant burlaci convinsi....chiar daca il ai la usa nu faci casa cu el...te vei convinge!!!
mario_job1972 Avatarul lui mario_job1972

1 mesaj
Oras: craiova

VINO TE ROG LA CRAIOVA MUTATE MA MINE SI VEZI CUM MERGE ACEASTA RELATIE
mario_job
kudika436466 Avatarul lui kudika436466

7 mesaje

,,pe bune,nu i-ti recomand.Eu am o ruda sagetator,daca am putea sa ne facem sa disparem unul pe altul,am face-o.suntem exact combinatia varsator-sagetator,
kudika412106 Avatarul lui kudika412106

4 mesaje
Oras: galati

TE INSELI AMARNIC CU PRIVIRE LA VARSATORI, EI SUN T FOARTE FAMILISTI DAR CU CONDITIA SA LE LASI ACEEA LIBERTATE DE CARE AU NEVOIE , SA NU FIE CONSTRANSI SAU FORTATI SA FACA CEVA IMPOTRIVA VOINTEI LOR , SUNT FOARTE SUFLETISTI, AMBITIOSI, OPTIMISTI. SE POTRIVESC FOARTE BINE CU SAGETATORII , PENTRU CA SUNT FOARTE DESCHISI LA MINTE SI SUNT SINGURII CARE POATE SA LE ASIGURE ACEA LIBERTATE DE MISCARE DE CARE AU NEVOIE. BINEINTELES ACUM DEPINDE SI DE CARACTERELE FIECARUIA , DE FAMILIILE DE UNDE PROVIN , CUM AU FOST CRESCUTI , TOATE AU O INFLUENTA ASUPRA INDIVIDULUI LA FORMAREA CARACTERULUI
kudika412106 Avatarul lui kudika412106

4 mesaje
Oras: galati

EU SUNT VARSATOARE SI SOTUL MEU ESTE SAGETATOR SI SUNTEM IMPREUNA DE 21 DE ANI , NE IUBIM SI ACUM , DAR NE-AM LASAT ACEA LIBERTATE DE CARE AVEM NEVOIE ATAT UNUL CAT SI CELALALT.
CosminCB Avatarul lui CosminCB

29 mesaje

alege dupa ceea ce simti...
kudika453154 Avatarul lui kudika453154

22 mesaje

Lasa-i libertate... pt a se putea duce la altele...UN VESNIC CUCERITOR
kudika453154 Avatarul lui kudika453154

22 mesaje

SAU DEPINDE DE MEDIUL DIN CARE VINE.DACA PARINTII LUI TRAGEA UNU HAIS SI UNU CEA ..NORMAL CA ASA FACE SI EL.DACA VREI SA ITI IEI SAGETATOR CAM ASA E...FERESTE-TE.MAI ALES CA ESTE SI EGOIST .SA FIE IUBIT DAR SA NU OFERE LA RANDUL LUI
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei