Setari Cookie-uri

Cardiopatie ischemica

Medicul meu de familie mi-a pus acest diagnostic pe baza EKG-ului efectuat de cardiolog.Mi-a spus ca e in etapa cronica deja iar eu habar n-aveam ca sufar de asa ceva.Medicul cardiolog nu a scris acest diagnostic in scrisoarea medicala dar se pare ca EKG-ul are niste modificari specifie=ce acestei boli.M-am consultat pe un forum medical.Totul mi se trage de la un colesterol prea mare insa nu pricep un lucru,de ce s-a intamplat la mine si nu si la altii care au valori mult mai mari ale colesterolului?
kudika_928362
Postat pe 9 August 2013 22:08
De la: kudika_928362, la data 2013-08-09 22:08:15Medicul meu de familie mi-a pus acest diagnostic pe baza EKG-ului efectuat de cardiolog.Mi-a spus ca e in etapa cronica deja iar eu habar n-aveam ca sufar de asa ceva.Medicul cardiolog nu a scris acest diagnostic in scrisoarea medicala dar se pare ca EKG-ul are niste modificari specifie=ce acestei boli.M-am consultat pe un forum medical.Totul mi se trage de la un colesterol prea mare insa nu pricep un lucru,de ce s-a intamplat la mine si nu si la altii care au valori mult mai mari ale colesterolului?

presupun ca aveai o anumita sensibilitate la inima si nu a fost nevoie de valori mai mari ale colesterolului ca sa te afecteze
multi fumeaza dar nu toti au probleme cu plamanii
iti doresc multa sanatate!
maria-ioana
Postat pe 9 August 2013 22:19
Toti avem o constructie genetica care nu poate fi modificata orice am face,totodata suntem supusi unor predispozitii de a face anumite boli,insa nu este obligatoriu.Daca aveti intradevar acest diagnostic trebuie sa respectati o dieta stricta recomandata de cardiolog si un tratament adecvat!
Ivanescu_Stefan_1
Postat pe 29 August 2013 11:23
Consulta si alti medici...mai ales ca in ultima vreme am tot auzit rezultate medicale eronate...

Sanatate
kudika_931639
Postat pe 29 August 2013 22:17
EKG, nu este o modalitate prea sigura in cea ce priveste punerea unui rezultat,apar unele modificari dar nu pot fi concludente .Mergeti la un medic de specialitate cardiolog unde pute-ti face diferite teste,de efort si mai ales o investigatie "DOPLER",care va spune exact daca suferiti de ceva cardiologic.Cardiopatia ischemica se manifesta prin durei "CA OGHIARA" in zona inimiisi chiar in spate. Concluzia nu va lua-ti dupa un sin gur doctor!
kudika_22348
Postat pe 29 August 2013 23:40
Buna, problemele de coronare stenozate sunt foarte dese si mai ales intalnite la diabetici, fumatori si obezi. Si eu sunt una din acele persoane cu un singur lucru neasteptat: varsta! 46 de ani.. dupa niste dureri insuportabile in piept, ma lua cu transpiratii..groaznic.Am ajuns la Spitalul Militar si dupa ce s-a vazut un EKG modificat, mi-au facut coronarografie. Diagnosticul dupa aceasta investigatie a fost de 3 leziuni coronariene, acei doctori incercand sa ma convinga ca e nevoie sa imi puna by-pass. Stiam ca durata de viata cu acesta este de aproximativ 10 ani dupa ce s-a pus asa ca nu am acceptat aceasta varianta! La 56 de ani insemna sa renunt la tot: familie, copii si nu numai...viata mea! Am decis sa ma interesez de tehnica cu stenturi si din vorba in vorba am ajuns la dl. dr. Marian Postu. Auzisem de cazuri tratate de dansul cu succes si din fericire si la mine lucrurile au decurs la fel. S-s intervenit cu 3 stenturi farmacologico-active si vrrau sa va zic ca urmatoarea zi am plecat pe picioare acasa. Le multumesc din suflet acestor oameni care mi-au redat speranta si ma bucur ca am avut sansa sa profit de aceasta metoda interventionala in cadrul careia lucrurile au decurs foarte simplu pentru mine ca pacient.
kudika_971975
Postat pe 5 August 2014 13:40
Am 48 de ani si de la un timp simt arsuri stomacale pentru care in prima faza am luat Dicarbocalm,apoi am inceput sa simt si dureri retrosternale ba chiar mai mult intr-o noapte am simtit ca ma sufoc. Dupa toate astea am mers la spital la Colentina, unde mi s-a facut un EKG si mi s-au recoltat analize. EKG ul a iesit modificat, doctorul m-a internat o saptamana in spital si m-a tinut sub medicatie pentru a stabiliza situatia. La o saptamana m-a lasat acasa. Eu simt aceleasi lucruri si dupa tratament. Vreau sa imi spuneti cateva nume de doctori foarte buni pentru o coronarografie si daca e cazul montare de stent dar prin metoda minim invaziva. Am auzit ca by-pass ul iti asigura dupa montare 10 ani de trai...asa ca exclud total aceasta idee. Va rog sa-mi spuneti cei ce ati trecut prin asta unde ar trebui sa ajung pe maini bune macar pentru un consult.
kudika_972195
Postat pe 11 August 2014 14:58
Buna. Am 51 de ani sunt diabet si fumator. Totul a inceput cu dureri in piept si senzatii de sufocare. Pt inceput am zis ca e vb de anxietate incercand sa ma tratez prin gandire, insa am realizat ca nu ma ajuta cu nimic cand am ajuns la urgente cu aceste simptome. Aici mi s-au facut investigatiile aferente: EKG care a iesit modificat, motiv pt care au decis sa imi faca coronarografie. Astfel au gasit ca 3 artere sunt stenozate si ca trebuie intervenit cu stenturi. Totul se intampla in Spitalul Colentina. M-am interesat aici si am vazut liste de asteptare interminabile pt stenturi, ma refer la faptul ca eu am trecut prin acest episod neplacut pe data de 31.07 si lista de asteptare se intindea undeva pana in octombrie. Nu am cum sa astept atat asa ca doresc sa ma ajutati cu cateva recomandari de doctori foarte buni care fac asta in clinici private. Astept cu mult interes si va multumesc!
kudika_972877
Postat pe 26 August 2014 14:46
am 45 de ani si tmp de 3-4 luni am acuzat dureri in piept, senzatie de sufocare. O data ce simptomele s-au indesit am hotarat sa merg la un consult. Am ajuns la spitalul Militar, mi-au facut EKG din care nu reiesea nimic. Am ajuns acasa cu aceleasi intrebari cu care am pornit si cu teama k voi retrai aceleasi senzatii, Si asa a si fost. Printr-o recomandare am ajuns la dl. dr. Dan Deleanu care mi-a spus ca sunt suspect de infart si sa facem o coronarografie pt ca altfel nu vom stii niciodata de unde apar aceste simptome. Dupa investigatie am fost diagnosticat cu modificare de ventricul stang si am primit tratament medicamentos care sa ma tina sub control. Ii multumesc din suflet acestui doctor care mi-a ameliorat starea si mi-a spus exact ce am, pana la dansul am auzit tot felul de variante dintre cele mai infricosatoare. Cel mai important cand vine vorba de inima, organ vital, consultati un doctor care este foarte bun si daca se poate supraspecializat cum e si dl. Deleanu. Bafta tuturor!
kudika_976913
Postat pe 25 Noiembrie 2014 12:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Memorialul durerii - vizionare integrala pe net 1 De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:13
Metode de ingrasare 3 De la: kudika_106 30 Martie 2012 17:44
O problema medicala 5 De la: kudika_3323 8 Iulie 2012 14:06
Permanent 1 De la: roxxkate 2 Septembrie 2011 12:36
hiperplazia suprarenalelor cu noduli 2 De la: kudika421403 18 Mai 2012 07:38